απο περιέργεια ρώτησα, αλλα και φυσικά δεχομαι την αποψη σου ! αν θέλεις απαντας αλλιως δεν πειράζει
απο περιέργεια ρώτησα να δω καποιος που εχει αλλη αποψη τι θα εκανε! οσο για την αποψη σου φυσικα και την δέχομαι , σε ευχαρίστησα κιόλας αν είδες
απλα προσπαθώ γιατι μαλλον ειμαι ασχετος εγω να αποκρυσταλλώσω μια αποψη και να καταλαβω τι σημάνει κλασικη μηχανη δρομου , street , σκυφτή , tsoper κτλπ .μετα θελω να καταλαβω ποτε μια μηχανη ειναι εμπορικη και ποτε οχι και τελος με ποια κριτιρια κοστολογούνται οι μεταχειρισμένες μηχανες ( με τα χιλιομετρα , μαρκα, αξιοπιστία η με το ποσες σουζες κανουν)
Τελευταία τροποποίηση από nikosmor; 14/05/2012 στις 09:08.
τελος ειλικρινά θα ηθελα να δω κατα την αποψη ολων ποσο μπορει να κοστολογηθεί ενα τετοιο μηχανάκι
Το είχα το μηχανάκι και οταν το πούλησα το πήρε ενας φίλος μου που το εχει ακόμα. Ακριβά το πλήρωσες αλλά αφού σου πήρε το Marauder μετριάζεται το θέμα. Ξέχασέ το και προχώρα.
Το ZR7 ειναι για μένα πολύ καλή μοτοσυκλέτα, έκανα και 50.000 χλμ μαζί της και την άλλαξα μονο και μονο γιατί οταν ειχα αρχίσιε να πηγαινω στην πίστα ζοριζόταν ασχημα και βρισκει κατω ευκολα.
Δεν εχει σχέση με CB500, GS500, Diversion και κατι αλλα που ειδα πιο πάνω, εχει ροπή από χαμηλά και 70 ίππους γεμάτους.
Ανάλογα με το πως οδηγας θα χρειαστεί βελτίωση στα φρένα (τακάκια σωληνάκια) και ελατήρια στο μπροστινό που είναι υπερ του δέοντος μαλακό.
Εχει κινητήρα που προέρχεται απο το GPz750, αερόψυκτο, διβαλβιδο που μπορεί να κανει 200.000 χλμ χωρίς ζημιές αν το προσέχεις. Εχει γρασσαδόρους στο μοχλικό και στο ψαλίδι, ειναι φτιαγμένη με σκοπό να αντέξει και αν την προσέχεις μπορείς να την εχεις για πάντα.
Αν θελήσεις να την πουλήσεις τότε ζορίζει τοπράγμα γιατί ειναι πολύ αντιεμπορικό μοντέλο.
Οτι θέλεις ρωτα με, το ξέρω καλά το μηχανάκι.
Να και μια φωτό του 2005 με το δικό μου ZR7 στις Σέρρες.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Θα το συγκρινα με το παλιό Fazer600 και το παλιό Hornet 600.
Ειναι αντιεμπορικό στην ελλάδα γιατί ο μέσος αγοραστής μοτο αγοράζει βασει μεγιστης ιπποδύναμης και pull μουρ.
Για να το κάνω λιανά, ενα μηχανάκι με 750 κυβικά και κατω απο 100 ιππους δεν εχει τυχη στην Ελλάδα, κι ας εχει ροπή να παει όλο το βουνό με μια ταχύτητα αφού τα γυμνα 600 εχουν σχεδον 100 στα χαρτια. Ασχετο που τα 600 ξυπνανε στις 8500 ενω αυτό στις 2500.
Για τους ίδιους λόγους ειναι αντιεμπορικό και το Hornet 900 που εχω τωρα. Εμένα δεν με απασχολούν αυτα τα θέματα, τις αγοράζω εν γνώσει μου γιατί μου αρέσουν και το πλεονέκτημα ειναι οτι αυτες οι μηχανές εχουν λιγότερες πιθανοτητες να κλαπούν. Βεβαια στην μεταπωληση χάνεις, ειδικά αν αγοράσεις καινουριο. Εγω και το ZR7 και το Hornet καινουρια τα αγόρασα.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
φιλε μου αντι να ρωτας εδω μεσα για το μηχανακι σου καβαλα το και πλακωσου στις βολτες να το ευχαριστηθεις
τι σε νοιαζει αν ειναι αντιεμπορικο;
το πηρες γιατι το γουσταρεις ή για να το πουλησεις;
Πολυ ωραιο το μηχανακι, αν οντως εχει τοσα λιγα χιλιομετρα (εσυ ειπες οτι το ξερεις 100%) και εδωσες κ το παρταλι, εκανες ωραια επιλογη.
Πες μας καμια καταναλωση.