Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 67

Θέμα: ΑΓΟΡΑ ZR-7 HELP

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikosmor Προβολή μηνύματος
    svx με την συγκεκριμενη ανταλλαγη εσυ ποσα θα εδινες παραπανω για αυτο?
    γιατι ρωτας ? συνηθως ρωταμε πριν κανουμε την αγορα...

και οταν ανοιγουμε ενα θεμα στο φορουμ δεχομαστε ολες τις αποψεις (στο πλαισιο λογικης με επιχειρηματα)
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nikosmor
    απο περιέργεια ρώτησα, αλλα και φυσικά δεχομαι την αποψη σου ! αν θέλεις απαντας αλλιως δεν πειράζει

απο περιέργεια ρώτησα να δω καποιος που εχει αλλη αποψη τι θα εκανε! οσο για την αποψη σου φυσικα και την δέχομαι , σε ευχαρίστησα κιόλας αν είδες

απλα προσπαθώ γιατι μαλλον ειμαι ασχετος εγω να αποκρυσταλλώσω μια αποψη και να καταλαβω τι σημάνει κλασικη μηχανη δρομου , street , σκυφτή , tsoper κτλπ .μετα θελω να καταλαβω ποτε μια μηχανη ειναι εμπορικη και ποτε οχι και τελος με ποια κριτιρια κοστολογούνται οι μεταχειρισμένες μηχανες ( με τα χιλιομετρα , μαρκα, αξιοπιστία η με το ποσες σουζες κανουν)
    Τελευταία τροποποίηση από nikosmor; 14/05/2012 στις 09:08.

τελος ειλικρινά θα ηθελα να δω κατα την αποψη ολων ποσο μπορει να κοστολογηθεί ενα τετοιο μηχανάκι

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    τελος ειλικρινά θα ηθελα να δω κατα την αποψη ολων ποσο μπορει να κοστολογηθεί ενα τετοιο μηχανάκι
    Το είχα το μηχανάκι και οταν το πούλησα το πήρε ενας φίλος μου που το εχει ακόμα. Ακριβά το πλήρωσες αλλά αφού σου πήρε το Marauder μετριάζεται το θέμα. Ξέχασέ το και προχώρα.

Το ZR7 ειναι για μένα πολύ καλή μοτοσυκλέτα, έκανα και 50.000 χλμ μαζί της και την άλλαξα μονο και μονο γιατί οταν ειχα αρχίσιε να πηγαινω στην πίστα ζοριζόταν ασχημα και βρισκει κατω ευκολα.

Δεν εχει σχέση με CB500, GS500, Diversion και κατι αλλα που ειδα πιο πάνω, εχει ροπή από χαμηλά και 70 ίππους γεμάτους.
    Ανάλογα με το πως οδηγας θα χρειαστεί βελτίωση στα φρένα (τακάκια σωληνάκια) και ελατήρια στο μπροστινό που είναι υπερ του δέοντος μαλακό.
    Εχει κινητήρα που προέρχεται απο το GPz750, αερόψυκτο, διβαλβιδο που μπορεί να κανει 200.000 χλμ χωρίς ζημιές αν το προσέχεις. Εχει γρασσαδόρους στο μοχλικό και στο ψαλίδι, ειναι φτιαγμένη με σκοπό να αντέξει και αν την προσέχεις μπορείς να την εχεις για πάντα.
    Αν θελήσεις να την πουλήσεις τότε ζορίζει τοπράγμα γιατί ειναι πολύ αντιεμπορικό μοντέλο.
    Οτι θέλεις ρωτα με, το ξέρω καλά το μηχανάκι.

Να και μια φωτό του 2005 με το δικό μου ZR7 στις Σέρρες.
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων ZR7_serres.JPG‎  
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    τιμιο μηχανακι το κρατησα ενα χρονο.ναι το αγορασες ακριβα αλλα λογο ανταλλαγης πασο.
    η δικια μου με ενα σκασμο αξεσουαρ πουληθηκε 2200€...Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	P1160014 (600 x 450).jpg 
Προβολές:	265 
Μέγεθος:	71,3 KB 
ID:	257686

ευχαριστω παιδια

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Το είχα το μηχανάκι και οταν το πούλησα το πήρε ενας φίλος μου που το εχει ακόμα. Ακριβά το πλήρωσες αλλά αφού σου πήρε το Marauder μετριάζεται το θέμα. Ξέχασέ το και προχώρα.

Το ZR7 ειναι για μένα πολύ καλή μοτοσυκλέτα, έκανα και 50.000 χλμ μαζί της και την άλλαξα μονο και μονο γιατί οταν ειχα αρχίσιε να πηγαινω στην πίστα ζοριζόταν ασχημα και βρισκει κατω ευκολα.

Δεν εχει σχέση με CB500, GS500, Diversion και κατι αλλα που ειδα πιο πάνω, εχει ροπή από χαμηλά και 70 ίππους γεμάτους.
    Ανάλογα με το πως οδηγας θα χρειαστεί βελτίωση στα φρένα (τακάκια σωληνάκια) και ελατήρια στο μπροστινό που είναι υπερ του δέοντος μαλακό.
    Εχει κινητήρα που προέρχεται απο το GPz750, αερόψυκτο, διβαλβιδο που μπορεί να κανει 200.000 χλμ χωρίς ζημιές αν το προσέχεις. Εχει γρασσαδόρους στο μοχλικό και στο ψαλίδι, ειναι φτιαγμένη με σκοπό να αντέξει και αν την προσέχεις μπορείς να την εχεις για πάντα.
    Αν θελήσεις να την πουλήσεις τότε ζορίζει τοπράγμα γιατί ειναι πολύ αντιεμπορικό μοντέλο.
    Οτι θέλεις ρωτα με, το ξέρω καλά το μηχανάκι.

Να και μια φωτό του 2005 με το δικό μου ZR7 στις Σέρρες.
    σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σου και θα ηθελα να σε ρωτησω με ποιες μηχανες θα το συνεκρινες και 2 γιατι ειναι αντιεμπορικο μοντελο λογο 8βαλβιδου λογο εμφανισης η κατι αλλο ?

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σου και θα ηθελα να σε ρωτησω με ποιες μηχανες θα το συνεκρινες και 2 γιατι ειναι αντιεμπορικο μοντελο λογο 8βαλβιδου λογο εμφανισης η κατι αλλο ?
    Θα το συγκρινα με το παλιό Fazer600 και το παλιό Hornet 600.

Ειναι αντιεμπορικό στην ελλάδα γιατί ο μέσος αγοραστής μοτο αγοράζει βασει μεγιστης ιπποδύναμης και pull μουρ.
    Για να το κάνω λιανά, ενα μηχανάκι με 750 κυβικά και κατω απο 100 ιππους δεν εχει τυχη στην Ελλάδα, κι ας εχει ροπή να παει όλο το βουνό με μια ταχύτητα αφού τα γυμνα 600 εχουν σχεδον 100 στα χαρτια. Ασχετο που τα 600 ξυπνανε στις 8500 ενω αυτό στις 2500.
    Για τους ίδιους λόγους ειναι αντιεμπορικό και το Hornet 900 που εχω τωρα. Εμένα δεν με απασχολούν αυτα τα θέματα, τις αγοράζω εν γνώσει μου γιατί μου αρέσουν και το πλεονέκτημα ειναι οτι αυτες οι μηχανές εχουν λιγότερες πιθανοτητες να κλαπούν. Βεβαια στην μεταπωληση χάνεις, ειδικά αν αγοράσεις καινουριο. Εγω και το ZR7 και το Hornet καινουρια τα αγόρασα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    φιλε μου αντι να ρωτας εδω μεσα για το μηχανακι σου καβαλα το και πλακωσου στις βολτες να το ευχαριστηθεις
    τι σε νοιαζει αν ειναι αντιεμπορικο;
    το πηρες γιατι το γουσταρεις ή για να το πουλησεις;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Θα το συγκρινα με το παλιό Fazer600 και το παλιό Hornet 600.

Ειναι αντιεμπορικό στην ελλάδα γιατί ο μέσος αγοραστής μοτο αγοράζει βασει μεγιστης ιπποδύναμης και pull μουρ.
    Για να το κάνω λιανά, ενα μηχανάκι με 750 κυβικά και κατω απο 100 ιππους δεν εχει τυχη στην Ελλάδα, κι ας εχει ροπή να παει όλο το βουνό με μια ταχύτητα αφού τα γυμνα 600 εχουν σχεδον 100 στα χαρτια. Ασχετο που τα 600 ξυπνανε στις 8500 ενω αυτό στις 2500.
    Για τους ίδιους λόγους ειναι αντιεμπορικό και το Hornet 900 που εχω τωρα. Εμένα δεν με απασχολούν αυτα τα θέματα, τις αγοράζω εν γνώσει μου γιατί μου αρέσουν και το πλεονέκτημα ειναι οτι αυτες οι μηχανές εχουν λιγότερες πιθανοτητες να κλαπούν. Βεβαια στην μεταπωληση χάνεις, ειδικά αν αγοράσεις καινουριο. Εγω και το ZR7 και το Hornet καινουρια τα αγόρασα.
    με κάλυψες και εδώ πλήρως , σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    φιλε μου αντι να ρωτας εδω μεσα για το μηχανακι σου καβαλα το και πλακωσου στις βολτες να το ευχαριστηθεις
    τι σε νοιαζει αν ειναι αντιεμπορικο;
    το πηρες γιατι το γουσταρεις ή για να το πουλησεις;
    σωστόοοοοος!!!!!

Νέο μέλος
    Πολυ ωραιο το μηχανακι, αν οντως εχει τοσα λιγα χιλιομετρα (εσυ ειπες οτι το ξερεις 100%) και εδωσες κ το παρταλι, εκανες ωραια επιλογη.

Πες μας καμια καταναλωση.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bandidos Προβολή μηνύματος
    Πολυ ωραιο το μηχανακι, αν οντως εχει τοσα λιγα χιλιομετρα (εσυ ειπες οτι το ξερεις 100%) και εδωσες κ το παρταλι, εκανες ωραια επιλογη.

Πες μας καμια καταναλωση.
    Σωστα. Αν εχει ελαχιστα χιλιομετρα, ειναι μια πολυ καλη αγορα. Θα το ευχαριστηθεις παρα πολυ. Ειναι ενα μηχανακι που μαζι του θα κανεις τα παντα. Καλοταξιδο!!!

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Site Εξωτερικού για αγορά Laptop HELP
    από Vagelis Gar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 16/01/2012, 11:43
  2. Παιδια βοηθεια!!Αγορα bandit!!HELP
    από stathis1302 στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2009, 22:46
  3. Αγορά μηχανής Help