Σελίδα 2 από 133 ΠρώτοΠρώτο 12345671252102 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 1985

Θέμα: Νεοφιλελευθεροι VS Αριστεροι

Πόσο σιγουρος ήμουν για μια τέτοια απάντηση
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    κΑΜΜΕΝΟς & τΣιΠρας παντως , επαιξαν κι εχασαν..... και ο Mr Penguin ισως, με το "διαγγελμα" και το εγερθητω...

σκεφτειτε...αλλο να εχεις αποτιμηση 2 χρονων...και να πηγαινεις στην καλπη και αλλο να γινονται οσα γιναν (ακουστηκαν σε τηλεορασεις) και να πηγαινεις μετα απο ενα μηνα....

S U D D E N D E A T H !

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	SUDDEN+DEATH.jpg 
Προβολές:	461 
Μέγεθος:	32,7 KB 
ID:	258053
    Accipere quam facere praestat injuriam

non serviam Το avatar του/της kachius
    & τΣιΠρας
    διαφωνώ μαζί σου και εγώ και ακόμα ένα 18(που είχε) έως 24(στην τελευταία δημοσκόπηση)%

Παίζει και κερδίζει θα το έλεγα
    Ξέρω από βέσπα!

ωραία...και η άλλη λύση ποια είναι?

Γυρνάμε στον δικομματισμό?Στις μειώσεις μισθών, εχετε δει τι γίνεται με τις αυτοκτονίες που αυξάνονται με γεωμετρικό ρυθμό, στις απολύσεις άλλα εργασιακά δικαιώματα δεν νομίζω να έμειναν για να θερίσουν.Πρέπει να τα καταργησαν όλα.
    Οπότε αντε να βαρέσουμε τον Τσίπρα (που αν έχει δίκιο ή άδικο, αν μπορεί να κάνει κάτι ή όχι θα φανεί).Παρεπιμπτόντως θα συμφωνήσω μαζί του σε αυτό που είπε χτες.Αν δεν καταφέρει να αλλάξει το μνημόνιο.
    Ναι αν δεν μπορεσουμε να το αλλάξουμε εμείς τότε δεν μπορεί ΚΑΝΕΙΣ.

Γιατι τα Πασοκ,Νεα Δικτατορία και ΛΑΟΣ ΠΡΙΝ ένα μόλις μήνα διαπραγματεύτηκαν και συμφώνησαν σε αυτα που συμφώνησαν.Για αυτούς τελείωσε η διαπραγματευση.Εκτός αν υπάρχει κάποιος που να πιστεύει,και να βρίσκει λογική, ότι θα πάει κάποιος να διαπραγματευτεί αυτα που διαπραγματεύτηκε,συμφώνησε και υπεγραψε πριν 30 μέρες. Και γιατί δεν το κατάφερε τότε?
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Πάντως ο κοινός παρονομαστής είναι ένας. Ο Έλληνας ακόμα και στην ύστατη στιγμή ψηφίζει πελατειακά.

-Παλιά ψήφιζε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ γιατί διορίζανε αυτόν και τα παιδιά του, του δίνανε έργα και επιδοτήσεις κλπ

-Τώρα ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ γιατι του υπόσχεται έξοδο απο μνημόνιο, μισθούς 1300 ευρώ κλπ κλπ(δηλαδή επιστροφή στα ίδια)

-Ψηφίζει Χρυσή Αυγή γιατί του 'πουλάει προστασία' απο τους μετανάστες στη γειτονιά του(όπως άκουσα ένα αστείο χθές, 'σε λίγο καιρό η Χ.Α θα φτιάξει τηλεφωνικό
    κέντρο και θα δέχεται τηλεφωνήματα όπως ''καλησπέρα σας, ένας μάυρος μου πούλησε χθές ένα DVD που δέ δουλεύει, παρακαλώ σαπίστε τον''.)

Όλα τα υπόλοιπα του στυλ 'άλλοι μας φέρανε ώς εδώ' και λοιπές φίφες είναι για γέλια και για κλάμματα.
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Πάλι δικομματισμό θα έχουμε, απλα θα ειναι αλλο κομμα στη θεση του πασοκ
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

μισθούς 1300€ δεν νομίζω να πιστεύει κανείς και πέρα απο τα ΜΜΕ δεν το έχω ακούσει απο κανέναν.να υπάρχουν 2~3 στην χώρα?και αν. Εξοδο ναι περιμένει και γι αυτό ψηφίζει.Για να παρθούν διαφορετικής κατεύθυνσης μέτρα.πελατειακό απο που προκύπτει?

Όμως οι διορισμοί, οι επιδοτήσεις, το φάγωμα χρημάτων,το πελατειακό κράτος είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.Οι μειώσεις μισθών, τα 300€, η διάλυση κάθε εργασιακού δικαιώματος είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    Οποιος βολεύεται με αυτήν ψηφίζει ανάλογα.Όποιος θέλει να αντιδράσει και να αντισταθεί,να παλέψει για κάτι καλύτερο ψηφίζει πάλι ανάλογα

για την Χ.Α δεν σχολιάζω...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MitsosNaked Προβολή μηνύματος
    Πάντως ο κοινός παρονομαστής είναι ένας. Ο Έλληνας ακόμα και στην ύστατη στιγμή ψηφίζει πελατειακά.
    .....

Δεν είναι κακό να ψηφίζεις για το συμφέρον σου.
    Το κακό είναι να μη γνωρίζεις ποιο είναι το συμφέρον σου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    ότι και να λέμε, ότι αναλύσεις και να κάνουμε η αλήθεια είναι απλή και μπροστά μας.
    Ο Τσίπρας δικαιούται να προσπαθήσει...Είναι νέος, είναι άφθαρτος, δεν κουβαλά βαρίδια γιατί δεν μετείχε στα παλιά πάρτι, εκφράζει κάτι καινούργιο και κυρίως πιο ελπιδοφόρο.
    Ναι είναι άπειρος, ναι το πρόγραμμά του είναι αλήθεια ότι μπάζει από παντού, ναι μέσα στο κόμμα υπάρχουν διάφορες αλληλοσυγκρουόμενες ακόμα και γραφικές συνιστώσες, ναι στην ομπρέλλα του τρέχει να καλυφθεί και το πιο "κρατικοδίαιτο" κομμάτι του Πασόκ και της ΝΔ που τρομαγμένο ψάχνει να πιαστεί από κάποιον μπας και διασώσει τα κεκτημένα του.
    Αλλά θέλω να ελπίζω ότι ο χρόνος και οι ευθύνες της εξουσίας θα τον ωριμάσουν. Στο κάτω-κάτω και από τους προκατόχους του κανένας δεν ήταν απολύτως έτοιμος για να κυβερνήσει μέχρι να το κάνει. Το μόνο που κάναν καλύτερα ήταν ότι είχαν την εμπειρία να παρουσιάζουν προεκλογικά μια καλύτερη βιτρίνα προγράμματος το οποίο γράφαν στα παλιότερα των υποδημάτων τους την επόμενη ημέρα.

Τον επόμενο μήνα θα ζήσουμε τρελά τρομοσενάρια. Η Ευρωπαική και ντόπια ελίτ θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί, αλλά πλην χοντρού απροόπτου έχω την αίσθηση ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
    Τα υπόλοιπα θα τα κρίνει η ιστορία

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Το κακό με τα κωλοκάναλα και τις φυλλάδες είναι πως χρησιμοποιούν μια φράση/πρόταση,την βάζουν στο οικονομικό πλαίσιο και το τι ισχύει τώρα και την παρουσιάζουν για καταστροφή...800εκ λένε φύγαν αυτές τις μέρες από τις τράπεζες και φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ..ΠΑΝΙΚΟΣ..Για τα 75+ δις που έφυγαν τα 2 αυτά χρόνια ποιός μ@λ@κ@ς φταίει;;Θα σας πάρουν τις καταθέσεις,θα σας πάρουν τα σπίτια,θα σας πάρουν το κεφάλι...

Αν εφαρμοστούν και πετύχουν αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ οι πολίτες θα πάρουν ανάσα από τους φόρους,η ευρωπαϊκή πολιτική θα αλλάξει και θα έχουμε ανάπτυξη...Αν έχουμε ανάπτυξη θα αρχίσουν να λειτουργούν και οι επιχειρήσεις...

Ναι ξέρω,πολλά αν,αλλά εγώ δεν βλέπω άλλο δρόμο....

Με αυτά που έκαναν μέχρι τώρα οι <<υπεύθυνες δυνάμεις>> έχουν κλείσει οι μισές επιχειρήσεις στην Ελλάδα,έχουμε επίσημα 22% ανεργία για το μήνα Φλεβάρη,οι μισθοί θα πάνε κάτω από τα 400Ε και οι υπόλοιπες επιχειρήσεις που συνεχίζουν να υπολειτουργούν έχουν απολύσεις,στάση πληρωμών.μειώσεις μισθών κλπ κλπ...Εδώ μέσα γράφουν άνθρωποι πως τους λένε στις δουλείες τους,που δεν έχουν πρόβλημα κιόλας,πάρε 400Ε χωρίς ασφάλιση και κάτσε,άμα θες..Φίλοι μου έχουν να πληρωθούν 3-4 μήνες..Περιμένουν 40% απολύσεις στην πολυεθνική που δουλεύει η αδερφή μου...Τώρα,αύριο....

Και πάνω σε όλα αυτά έχουν υπογράψει εγγυήσεις οι υπάλληλοι της Ζίμενς για άλλα 11 δις μέτρα..Ποιές επιχειρήσεις και ποιοί πολίτες θα πληρώσουν και ποιοί θα επιβιώσουν από την επερχόμενη και υπογεγραμμένη από Σαμαρά,Καρατζαφέρη και Βενιζέλο σφαγή;;;Και τι αποτέλεσμα να περιμένουμε;;Να έχουμε το 2020 120% χρέος στο ΑΕΠ και αυτό να είναι το καλύτερο σενάριο;;;;
    Τελευταία τροποποίηση από mats8282; 17/05/2012 στις 10:59.

Λοιπόν.

ΟΧΙ σε ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ γιατί υπογράψανε τα μνημόνια Νο 1, 2 κλπ και μας οδηγούν στη καταστροφή

ΟΧΙ σε ΚΚΕ γιατί είναι αναχρονιστικό και λέει όχι σε όλα

ΟΧΙ σε ΣΥΡΙΖΑ γιατί πετάνε κοτσάνες

ΟΧΙ στα δορυφορικά κόμματα διότι θα συμμαχήσουν με τα αρχικά

ΟΧΙ στα μικρά κόμματα που μπαίνουν ή δε μπαίνουν οριακά στη βουλή, γιατί στη 2η περίπτωση
    ενισχύουμε το 1ο κόμμα

ΟΧΙ σε άκυρα, λευκά, αποχή για τον παραπάνω λόγο

Ξέχασα κάτι;

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Πάντως εχθές που άκουσα το Τσιπρόπαιδο στη ΝΕΤ σε συνέντευξη με τον Κούλογλου, μια χαρά τα είπε... και ότι είναι άπειροι παραδέχτηκε και ότι κάνουν λάθη και δεν υποσχέθηκε τίποτα περισσότερο, πέραν μιας προσπάθεια να ξεμαγγώσουμε από το μνημόνιο, επισημαίνοντας ξεκάθαρα ότι ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα...

Από εκεί και έπειτα όλοι περιμένουν στη γωνία καραούλι πότε θα κλάσει το κάθε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ για να το κάνουν λάστιχο... για την ακρίβεια δεν χρειάζεται καν να κλάσει και "κλ" να κάνει τους αρκεί... μόνο και μόνο που τους βλέπω πανικόβλητους, γουστάρω τρελά...

κατα τ΄άλλα, είπαμε... σύνδρομο Στοκχόλμης ψάξτε το μερικοί...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mats8282 Προβολή μηνύματος
    Το κακό με τα κωλοκάναλα και τις φυλλάδες είναι πως χρησιμοποιούν μια φράση/πρόταση,την βάζουν στο οικονομικό πλαίσιο και το τι ισχύει τώρα και την παρουσιάζουν για καταστροφή...800εκ λένε φύγαν αυτές τις μέρες από τις τράπεζες και φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ..ΠΑΝΙΚΟΣ..Για τα 75+ δις που έφυγαν τα 2 αυτά χρόνια ποιός μ@λ@κ@ς φταίει;;Θα σας πάρουν τις καταθέσεις,θα σας πάρουν τα σπίτια,θα σας πάρουν το κεφάλι...

Αν εφαρμοστούν και πετύχουν αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ οι πολίτες θα πάρουν ανάσα από τους φόρους,η ευρωπαϊκή πολιτική θα αλλάξει και θα έχουμε ανάπτυξη...Αν έχουμε ανάπτυξη θα αρχίσουν να λειτουργούν και οι επιχειρήσεις...

Ναι ξέρω,πολλά αν,αλλά εγώ δεν βλέπω άλλο δρόμο....

Με αυτά που έκαναν μέχρι τώρα οι <<υπεύθυνες δυνάμεις>> έχουν κλείσει οι μισές επιχειρήσεις στην Ελλάδα,έχουμε επίσημα 22% ανεργία για το μήνα Φλεβάρη,οι μισθοί θα πάνε κάτω από τα 400Ε και οι υπόλοιπες επιχειρήσεις που συνεχίζουν να υπολειτουργούν έχουν απολύσεις,στάση πληρωμών.μειώσεις μισθών κλπ κλπ...Εδώ μέσα γράφουν άνθρωποι πως τους λένε στις δουλείες τους,που δεν έχουν πρόβλημα κιόλας,πάρε 400Ε χωρίς ασφάλιση και κάτσε,άμα θες..Φίλοι μου έχουν να πληρωθούν 3-4 μήνες..Περιμένουν 40% απολύσεις στην πολυεθνική που δουλεύει η αδερφή μου...Τώρα,αύριο....

Και πάνω σε όλα αυτά έχουν υπογράψει εγγυήσεις οι υπάλληλοι της Ζίμενς για άλλα 11 δις μέτρα..Ποιές επιχειρήσεις και ποιοί πολίτες θα πληρώσουν και ποιοί θα επιβιώσουν από την επερχόμενη και υπογεγραμμένη από Σαμαρά,Καρατζαφέρη και Βενιζέλο σφαγή;;;Και τι αποτέλεσμα να περιμένουμε;;Να έχουμε το 2020 120% χρέος στο ΑΕΠ και αυτό να είναι το καλύτερο σενάριο;;;;
    Nαι αλλά οι τραπεζες στηρίζονται και υποστηρίζονται οπότε όλα καλά...

ερώτηση προς απάντηση.....

είναι οι εποχές τέτοιες που να μας επιτρέπουν να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ με όπλο μας την ελπίδα? γιατί από εμπειρία μηδέν εις το πηλίκον.....

μήπως κάτι τέτοιο θα είναι καταστροφικό?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Πάντως εχθές που άκουσα το Τσιπρόπαιδο στη ΝΕΤ σε συνέντευξη με τον Κούλογλου, μια χαρά τα είπε... και ότι είναι άπειροι παραδέχτηκε και ότι κάνουν λάθη και δεν υποσχέθηκε τίποτα περισσότερο, πέραν μιας προσπάθεια να ξεμαγγώσουμε από το μνημόνιο, επισημαίνοντας ξεκάθαρα ότι ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα...

Από εκεί και έπειτα όλοι περιμένουν στη γωνία καραούλι πότε θα κλάσει το κάθε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ για να το κάνουν λάστιχο... για την ακρίβεια δεν χρειάζεται καν να κλάσει και "κλ" να κάνει τους αρκεί... μόνο και μόνο που τους βλέπω πανικόβλητους, γουστάρω τρελά...

κατα τ΄άλλα, είπαμε... σύνδρομο Στοκχόλμης ψάξτε το μερικοί...
    Ναι σωστά τα συμπεράσματά σου και συμφωνώ με αυτά...

Αλλά εδώ που τα λέμε και ο Κούλογλου δεν ήταν σε καμία περίπτωση αυτός που λέμε πιεστικός ...
    Εμένα η συνέντευξη μου άφησε μια γλυκανάλατη αίσθηση. Ναι ο Τσίπρας ήταν καλός. Παρά ήταν καλός όμως για να είναι αληθινό...
    Πιο πολύ σε μια άψογα προετοιμασμένη και επιτηδευμένη συνέντευξη μου έφερε. Προφανώς από την μία ο Τσίπρας μαθαίνει γρήγορα τα κόλπα, και ο Κούλογλου από την άλλη φιλοδοξεί να είναι ο μελλοντικός πρόεδρος της ΕΡΤ ...

Σελίδα 2 από 133 ΠρώτοΠρώτο 12345671252102 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 07:40
  3. Castrol vs Bel Ray
    από alexander_g16 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket