Δεν ξέρω αν. θα κλήση. τα εργοστάσια.,αυτό. που ξέρω ότι καπιοι θα χάσουν τις δουλειές. τους. όπως. ότι θα αποδυναμωθεί. η δεύτερη. σε ισχύ. ελληνική. εταιρία κατά. τών κατάλογο. του Forbes. και ναι. τότε θα λέμε. για νέα. pireli
Δεν ξέρω αν. θα κλήση. τα εργοστάσια.,αυτό. που ξέρω ότι καπιοι θα χάσουν τις δουλειές. τους. όπως. ότι θα αποδυναμωθεί. η δεύτερη. σε ισχύ. ελληνική. εταιρία κατά. τών κατάλογο. του Forbes. και ναι. τότε θα λέμε. για νέα. pireli
και η λύση ποια είναι ? να τα κατεβάσουν οι εργαζόμενοι και να τους "γλεντάνε" τα αφεντικά γιατί αλλιώς θα κλείσουν τα μπουρδέλα τους?
στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ειναι καν οι εργαζομενοι το θεμα.
κάτι γενικότερο και μάλλον οφ τοπικ
η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη στατιστικά τώρα με την κρίση,έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα
λόγω του οτι κάποιες "τοπικές"επιχειρήσεις έχουν πυροβληθεί στο πυρ το εξώτερον και
ο κόσμος εμπιστεύεται πολύ περισσότερο εμπορικά κέντρα,πολυεθνικές παρά ντόπιες επιχ/σεις.
λογικό και επόμενο είναι να δημιουργούν αυτοί τότε τα μοντέλα εργασίας.
on topic:
ότι λέγεται για τα προιόντα της 3ε αν ισχύσουν και γι άλλες πολυεθνικές(η καταναλωτική μας συνείδηση εννοώ)
τότε θα καυχηθούμε οτι συμβάλουμε με κάποιο τρόπο και εμείς.τες πα σας ζάλισα![]()
πιστευω πως ειναι λαθος να μιλαμε για τακτικη πολυεθνικων κ το πως εχουν παραγκωνισει τις τοπικες επιχειρισεις....
δεν συμφερει κανεναν μας γιατι λιγο πολυ ολο εχουμε πεσει θυμα της δυναμης τους...
απλα το θεμα ειναι η πολιτεια κ τα δηθεν μετρα που περνει για να σωσει την χωρα απο την κριση...
καποτε οποια επιχειρηση ηταν δυνατη εγινε κρατικη κ με τα χρονια εκλεισε....
τωρα οι ιδιωτικες την κανουν απο εδω λογω φορολογιας κ το κρατος απλα κοιτα γιατι πρεπει να ασχοληθει με τις επιχχειρησεις που εχει οι οποιες το καταστρεφουν...
σε γενικες γραμμες πιστευω δηλαδη οτι την πληρη ευθυνη την εχει το κρατος......
εμεις καποτε θα πρεπει να καταλβουμε οτι μονο αν αφηνουμε τα χρηματα μας στη τοπικη αγορα θα κανουμε κατι καλο για τον τοπο...
αλλα μεχρι να πεσει η φορολογια δυσκολα μπορει καποιος να πιστει κ να αλλαξει τακτικη......
Κλεινουν τα παντα και θελω να δω που θα δουλεψουμε για να μεγαλωσουμε τα παιδια μας.Συμφωνω με τον Καπετανιο για την Pirelli.
Tα χωράφια και οι μαδάρες είναι άδειες και χέρσες.
Τα πορτακάλια τα πετάμε και το λάδι δεν το μαζεύουμε γιατί "δεν πωλούνται". Ντάξ...
Κατά τα λοιπά ισπανικό λάδι και πορτακάλια ισραήλ στα lidl, σκόρδα κίνας ( ! ) μονάχα στα σούπερ μάρκετ. Εισαγωγή μοσχαρίσιου κρέατος από γαλλία, προβάτων από βουλγαρία, λεμόνια από τουρκία, αχλάδια ισπανίας, μήλα ιταλίας ! Γ@μήθηκα να βρω ντόπιο φρούτο σε 4 φρουταρίες των Χανίων χθες. Το μόνο εγχώριο ήταν τα κεράσια...
Τα έχουμε ξαναπεί και ξαναπεί και ξαναπεί...
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Ειμαι μακρυα απο Κρητη και επισης δεν διαθετω γη για να ασχοληθω.Παρολα ταυτα παω 15 μερες το χρονο και μαζευω μηλα σε φιλο με 50 ευρω μεροκαματο.Βεβαια ειμαι ο μοναδικος ελληνας σε συνεργειο 8 ατομων.Εχεις τιποτα να μου προτεινεις;
ελληνικα παιδια, καποιοι σαν εμας δουλευουν,προσωπικα χτες δοκιμασα λουξ βυσιναδα και ηταν πολυ καλη.![]()
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει