Emix
Μπορεις να καταλαβεις αν το προβλημα υπαρχει και στους δυο κυλινδρους?
Δες θερμοκρασια λαιμων μετα απο 2-3 δευτερολεπτα λειτουργιας.
Emix
Μπορεις να καταλαβεις αν το προβλημα υπαρχει και στους δυο κυλινδρους?
Δες θερμοκρασια λαιμων μετα απο 2-3 δευτερολεπτα λειτουργιας.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Θα το κοιταξω κι αυτο.
Μπορεις να μου εξηγησεις τι σημαινει αυτο αν ενας απο τους δυο λαιμους ειναι κρυος;
Εμενα αυτο που μου κανει εντυπωση (αν εξαιρεσουμε το θεμα της κατακαθισης νερου απο την βενζινη και της πτωσης της μπαταριας απο το καθησιο), ειναι πως εγιναν ολα αυτα μετα απο 15-20 μερες ακινησιας.
Τεσπα. Θα τα κοιταξω ολα αυτα και βλεπουμε, πριν φυγει για συνεργειο.
Αν το ρεζερβουαρ σου ειναι γεματο, μπορεις να παρακαμψεις την τρομπα και να τροφοδοτησεις κατευθειαν απο βαρυτητα. Αν δεν ειναι, τοτε απλα σηκωσε το πιο ψηλα. Ετσι θα καταλαβεις αν ειναι θεμα τρομπας.
edit
Την τρομπα βεβαια μπορεις και να την ακουσεις
Τελευταία τροποποίηση από DrBig; 24/05/2012 στις 14:34.
Λοιπον, καθαρισα χθες φιλτρο αερα (το οποιο ηταν μες την μπιχλα) και τιποτα δεν εγινε.
Καρπυρατερ δεν ξερω ακριβως να πειραξω, οποτε δεν το εκανα. Μπουζι δεν εχω τροπο να ξεβιδωσω την μπουζοπιπα (νομιζω οτι θελει ειδικο κλειδι, επιβεβαιωστε μου παρακαλω). Το ενα μπουζι ηταν κατω απο το κουτι με τα καρμπυρατερ και πραγματικα και να μπορουσα να το βγαλω δεν ξερω πως θα γινοταν αυτο. Επρεπε να βγει το κουτι; Το αλλο που φαινεται δεν ξεβιδωνε με τιποτα.
Τρομπα βενζινης δεν ξερω αν μπορω να κανω κατι για να την συντηρησω.
Οποτε και για να μην τα πολυσκαλιζω τα πραγματα θα το παω στον Χελιωτη να ξεμπερδευουμε, πριν κανω τιποτα και χειροτερεψω τα πραγματα.
Σημερα εμαθα απο το συνεργειο οτι το προβλημα ειναι οτι τα καπελοτα των βαλβιδων ειχαν την μακα της αρκουδας!!!!
Οι τεχνικες μου γνωσεις δεν φθανουν τοσο μακρια, ωστε να ξερω τι ειναι τα καπελοτα, αλλα ξερω χοντρικα οτι ειναι οι βασεις που εδραζονται οι βαλβιδες. Ωραια πραγματα, τσιλικα!!!!
![]()
Πιθανη αιτια η νοθευμενη βενζινη. Γαμω το σπιτι τους, γαμω!!!!
Τα εχει παει ο μηχανικος σ εναν να τα βαλει σ ενα υγρο να καθαρισουν.
Ωραια πραγματα. Απο νοθευμενη βενζινη να πηδηχτει η μηχανη. Πρωτη φορα το αντιμετωπιζω αυτο το πραγμα.
Ακομα κοστος δεν ξερω. Θα σας πω οταν μαθω για να ξερετε.
Οταν παω θα τον ρωτησω, για να καταλαβω και γω καλυτερα.
Εσεις εχετε καμια ιδεα απο την εμπειρια σας να μου πειτε απο τι γινεται αυτο; Αυτος ειπε οτι τα καπελοτα ηταν μεσα στην μακα και οτι τα πηγε σ εναν να τα βαλει σ ενα υγρο για καθαρισμα.
Αντρεα,φιλε μου καλε, σ ευχαριστω πολυ. Την μηχανη δεν την κινουσα και πολυ και εγινε αυτο που εγινε. Σκεψου να την κινουσα και καθε μερα δηλαδη!!!!
Παντως να πω επισης οτι την μηχανη την πηρα με 23000χλμ. Φανταζομαι οτι θα ηθελα ρυθμιση βαλβιδων στα 30000 και γενικα σερβις, αλλα δεν της ειχα κανει. Τωρα ειναι στα 35000χιλ και ειχα σκοπο να της αλλαζα λαδια/φιλτρα απλα. Ισως να ειναι και απ αυτο.
Για πειτε καμια ιδεα και σεις.
Τα καπελότα δεν εχουν καμμία σχέση με την βενζίνη.
Η κατι αλλο σου είπε και εσυ καταλαβες αλλο η κατι αλλο παίζει.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957