Παιδιά Verde είναι κορυφή αλλά δεν θα βρούμε να κάτσουμε, πρέπει να πέρνουμε τηλ ή να πάμε και να κανονίσουμε μια ώρα να μας κλείνουν ένα τραπεζι ζόρικο αλλά χλωμό το κόβω... δεν πέφτει πευκοβελόνα απογεύματα εκεί...
Παιδιά Verde είναι κορυφή αλλά δεν θα βρούμε να κάτσουμε, πρέπει να πέρνουμε τηλ ή να πάμε και να κανονίσουμε μια ώρα να μας κλείνουν ένα τραπεζι ζόρικο αλλά χλωμό το κόβω... δεν πέφτει πευκοβελόνα απογεύματα εκεί...
Να πω κατι:
Προτου μπειτε σε διαδικασιες καντε μια βολτα δειτε το μερος....εχει χωρο για αυξανομενη εισροη κοσμου;
Εχει παρκινκ για να βλεπουμε μηχανες
Εχει χαμηλα τη μουσικη ας πουμε για να μιλαμε...δεν παμε σε καφε για να ακουσουμε μουσικη δυνατα
Δηλαδη ενα καφε με πολυ κοσμο και δυσκολια χωρου δεν ειναι στα υπερ....
Ο γιωργος ειπε να παρει τηλ να του κρατησει χωρο...πραγμα δυσκολο και λιγο εξαναγκαστικο...και επισης θετει και ευθυνη σε αυτον που αναλαμβανει να το κανει...Δεν μπορεις να προυποθετεις τη συμμετοχη
και τελος η παρεα κανει απιστευτοο θορυβο απο τα γελια τις ομιλιες κλπ τα σηκωνει αυτα ο χωρος;
Υπαρχει ενα ακομα τραπεζι για να μπουν κρανη εξαρτησεις μπαλασκες
Ειναι πρακτικα θεματακια...!!!
Σωστος ο Σταθης.
Επειδη ειχα φιλο μου που δουλευε στο συγκεκριμενο μαγαζι, σας το λεω για οσους δεν ξερετε οτι δεν ειναι μερος για να φιλοξενησει καμμια 20αρια καφρους,φωνακλαδες,(ποσο μαλλον 30+που ειμαστε συνηθως), ουτε υπαρχει ανοχη σε καποια πραγματα, οπως στο να καβατζωσουμε καρεκλες και τραπεζια, για μπουφαν κρανη κτλ.
Ο χωρος εξω ειναι ζορικος για να παρκαρουν μηχανες, και σαν μερος μπορει να λεει εξω για καλοκαιρι, αλλα μεσα ξεχαστε το για χειμωνα.
Επισης το χειμωνα δοκιμαστικα, ειχαμε παει σε μια καφετερια στο Μπουρναζι αν θυμαμαι καλα, και οσοι πηγαν καταλαβανε γιατι το Δελεαρ δυσκολα θα αλλαξει.
Αφου δεν μας πεταξανε εξω με τις κλωτσιες.....
Για να τελειωνουμε ολοι εχουμε τους φιλους και τις παρεες μας,ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ φορουμ, και ειμαστε ελευθεροι τις υπολοιπες μερες να πηγαινουμε σε μαγαζια, οπου θα μπορουμε να επιλεξουμε εμεις, με την μουσικη τους τις τιμες τους κτλ.
Αλλα το Δελεαρ ΒΟΛΕΥΕΙ πραγματικα, μια συνευρεση ατομων, που θα τριγυρνανε, απο δω και απο κει και θα αλλαζουν τα "πηγαδακια", σε κλασμα δευτερολεπτου.
Αυτο δεν γινεται καπου αλλου.
Εδω στις βολτες, και 10 ατομα εχουμε προβλημα να κατσουμε σε τραπεζι.
Εγω παντως θα ειμαι Δελεαρ απο νωρις, οχι επειδη μου αρεσει το μερος, αλλα επειδη μου αρεσει ο κοσμος.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
ΓΙΑ ΤΟ EMPORIO ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΠΑΡΚΙΝ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΚΡΑΝΗ ΚΤΛ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΓΙΑ ΤΟ ESCOBA ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ, ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΑΡΚΙΝ ΚΤΛ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΩΡΟ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
....
ΓΙΑ ΤΟ ESCOBA ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙ ........
Ξέρω ένα καλό μαγαζί στο Λονδίνο..... πάμε;
Λίγο πιο κοντά από το Κεφαλάρι δεν έχει;![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ειναι καλες οι προτασεις παιδια αλλα συμφωνω με τα λεγομενα του Σταθη..Επειδη πηγαινα συχνα ζωγραφου σε καννενα απο αυτα τα καφε, γυρω απο το 222 δεν υπαρχει περιπτωση να βρουμε τραπεζια τοσο πολλα ατομα ασε που και μονος μου οταν παω δεν βρισκω ευκολα χωρο για την μηχανη..το δε Verde που πηγαμε πριν μια εβδομαδα 3 ατομα, υρισαμε ολο το μαγαζι και κατα τυχη βρηκαμε ενα τραπεζακι στριμωχμενο..και εγω ειμαι υπερ της αλλαγης αλλα αυτα τα 2 μαγαζια δεν βολευουν...αν προτεινετε κατι αλλο μετα χαρας...
silver fazer '00 :smilea:
Τίγκα σκέψου και αυτό που λεέι ο Στάθης για το τι "σηκώνει απο φασαρία" το κάθε μαγαζί , καθως επίσης και αν βολεύει όλους, δηλαδή να είναι όσο το δυνατόν στην μέση...
Αυτός απο γλυφαδα πχ δεν θα ρθει μετά την δουλεια Δευτεριάτικα στο εσκόμπα στο Κεφαλάρι...
ΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΥΤΟ, ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΥΜΗΤΤΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΕΧΕΙ, ΚΑΙ ΕΞΩ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΒΟΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΔΙΠΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ................................ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΩ ΑΡΓΑ.................ΤΟΤΕΧΑΡΑΛΑΜΠΕ!!!
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ "ΕΧΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ" ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!
ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ; ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...
:a017: :a017: :a017: :a017: :a017: :a017: :a017: :a017: :a017:
Παιδιά την ιδέα του καφέ μέσα στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας την έχετε σκεφτεί? Χώρος για πάρκινγκ μια χαρά, είναι μέσα στο πράσινο, λιμνούλες κτλ και έχει και ησυχία σχετικά, τραπέζια πάντα έχει καθώς είναι τεράστιο το μέρος.
Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν βλέπεις το παρκινγκ από τα τραπέζια........
ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ξέρω ένα καλό μαγαζί στο Λονδίνο..... πάμε;
Λίγο πιο κοντά από το Κεφαλάρι δεν έχει;![]()
ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥ SBS ΤΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΧΟΛΑΡΓΟ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΡΙ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΟΥ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΟΤΟ ΠΑΡΕΕΣ.
ΤΟ MOTOWN ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΩ.
ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΒΕΊΚΟΥ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΧΩΡΟΥ ΚΤΛ.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ![]()
Motown μιλάμε πάμε παραδοσιακά από το Λύκειο για καφέ με φίλους..............Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΤΟ MOTOWN ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΩ.
ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.
Εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί να γίνει το νέο στέκι!
Σχεδόν κάθεσαι πάνω στη μηχανή αν θες, για τέτοια απόσταση μιλάμε από τα τραπέζια! Άσε που έχει και "πολύ καλό σέρβις"....... Έχει κάτι μεταγραφές, κορυφαίες!!!
Αυτό μάλιστα...
και με προοπτικές![]()
Τι λένε οι υπόλοιποι;
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΚΑΛΗ Η ΜΟΤΟΠΑΡΕΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΣΜΟ.Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Motown μιλάμε πάμε παραδοσιακά από το Λύκειο για καφέ με φίλους..............
Εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί να γίνει το νέο στέκι!
Σχεδόν κάθεσαι πάνω στη μηχανή αν θες, για τέτοια απόσταση μιλάμε από τα τραπέζια! Άσε που έχει και "πολύ καλό σέρβις"....... Έχει κάτι μεταγραφές, κορυφαίες!!!
ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ MOTOWN.
ΟΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΜΑΣ.
O GMAKRIS ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ MOTOWNΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αυτό μάλιστα...
και με προοπτικές![]()
Τι λένε οι υπόλοιποι;
![]()
Ο FZR1000EXUP TA ΙΔΙΑ
ΕΓΩ ΚΑΙ Ο STAKO ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ
Ο MAINTENANCE KAI O MITSOS1 ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ
Ο KATSAI 15 ΛΕΠΤΑ ΣΟΥΖΑ![]()
Οι "υπόλοιποι" δε θα πουν και πολλά, γιατί στο Δέλεαρ μαζεύονται (μαζί με τους 'εκ περιτροπής') πολύ πάνω από 50 άτομα, και αυτό το thread δε γράφουν ούτε 10.
Ρε Τίγκα, τι σημαίνει "Τα μέλη του SBS club τα βολεύει"??? MOTO.GR είναι εδώ σε περίπτωση που το ξεχάσαμε.
Ουτε εγώ γουστάρω Δέλεαρ, αλλά ελλείψει καλύτερου για ΟΛΟΥΣ... τι να κάνω? Να διαλυθεί η παρέα στα σημεία του ορίζοντα? Περιμένεις να έρχεται κόσμος στο Κεφαλάρι!?!?!?!??!
Και η πλατεία Ν. Σμύρνης είναι καλή. Να βγάλω μήνυμα ότι η SF AIRLINES AΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΙ πλατεία?
![]()
Όσο κι αν δεν πάμε το Δέλεαρ, εφόσον είναι ΘΕΣΜΟΣ, οι αποφάσεις για άλλο τόπο δε γίνεται να ληφθούν σε ένα ποστάκι!!! Όποιος δε γουστάρει, είναι προφανώς ελεύθερος να πάει όπου θέλει.
Ανακεφαλαίωση:
- Πρόσβαση (κεντρικά δηλαδή, όχι στη Λαμία)
- Parking (για όλους)
- Χώρος για κράνη-jacket
- Χώρος για τις μαλακίες μας (ανοχή καταστήματος)
- Χώρος για 10 εως 40+ άτόμα (χωρίς δέσμευση)
Αν θέλουμε ΚΑΙ να χαζεύουμε γκόμενες, υπάρχουν οι υπόλοιπες 6 μέρες της εβδομάδας, ή και οι 7 για όποιον δεν έρθει. Ο Στάθης δεν κρατάει απουσιολόγιο!
Επίσης τα μέλη του "WE LOVE GCROOK BECAUSE HE IS WATER CLUB" γουστάρουν Βάρκιζα, οπότε εκείνοι θα πάνε εκεί
Τo PBC θα προτιμήσει κάποιο γνωστο night club.
And so on, and so forth...![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε