na eise kala re free
thnks for the photos
perhmenoume kai tis loipes !!!!
![]()
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpagr
yep
to katalavame ......
kati htan kai afto .... mias kai apo to alotela kalh kai h panagiwtena![]()
![]()
Απίστευτα εργαλεία... ακόμα και ξύλινα....
Η διαφορά του άντρα απο το παιδί είναι στην τιμή των παιχνιδιών τους....
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikeSF
Απίστευτα εργαλεία... ακόμα και ξύλινα....
ontos eixan kanei apsogh doulia ...
mexri kai ta vasika aftokolhta elenxou kai prostaseias eixan !!!
![]()
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
πραγματικά μοναδική εμπειρία. Τσουρουφλιστήκαμε από τον ήλιο, αλλά άξιζε! προσπαθώ να βρώ τι μου άρεσε περισσότερο, αλλά πολύ δύσκολο. Ήταν όλα μοναδικά! Να περασω κι εγω στο pc μου τις φωτο και αν αξιζει καμια θα την βαλω.
αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι που dainese και η FM εχουν εξοπλισμο για πιλοτους μαχητικων
αντε και στην shoei![]()
![]()
![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Εμ τι νόμιζες; πώς η volvo κατασκευάζει κινητήρες αεροσκαφών έτσι και η dainese και η FM εχουν εξοπλισμο για πιλοτους μαχητικων. Η Arai και Shoei μάλλον σνομπάρουν προς το παρόν.Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι που dainese και η FM εχουν εξοπλισμο για πιλοτους μαχητικων
αντε και στην shoei![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
Εμ τι νόμιζες; πώς η volvo κατασκευάζει κινητήρες αεροσκαφών έτσι και η dainese και η FM εχουν εξοπλισμο για πιλοτους μαχητικων. Η Arai και Shoei μάλλον σνομπάρουν προς το παρόν.![]()
![]()
δεν το ειχα σκεφτει...αλλα θα μου πεις η kawasaki βγαζει πλοια για τη θαλασσα εκτος απο αυτα της ξηρας(zzr κλπ)
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
δεν το ειχα σκεφτει...αλλα θα μου πεις η kawasaki βγαζει πλοια για τη θαλασσα εκτος απο αυτα της ξηρας(zzr κλπ)
Αυτο που εγραψες ειναι 10% αληθεια, το υπολοιπο 90% ειναι οτι το ΖΖR ειναι διαστημοπλοιο !!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πιλοτος δοκιμαστης rafale RESPECT!!!!!!!(Καθετη πτηση προς διαδρομο την τελευταια στιγμη ισιωμα και προσγειωση!!!)
Σολιστας σμηνους ισπανων RESPECT!!!!(αναποδο loop ,αρνητικα g,o μοναδικος που το κανει με jet)
Eurofighter RESPECT!!!!Τι ομορφια
Προσβολη αεροδρομιου απο 21 αεροσκαφη........!!!
c27 spartan roll τι ειπες τωρα
Πιλοτοι ...respect!
και ενα μεγαλο μπραβο στη ΠΑ!
ΗΤΑΝ Γ@@@@ΛΑ ΟΛΑ
ΑΛΛΑ.... ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!
ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ-ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ :a19:![]()
![]()
![]()
ΕΛΙΓΜΟΥΣ 9G ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΜΕΤΑΚΑΥΣΗ, ΜΟΛΙΣ 100μ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ!!!
<<ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΩ ΤΟΝ ΜΠΙΝΕ>>