εδω να σου πω οτι επειδη και εγω οδηγουσα χωρις διπλωμα πολυς μπελας για το τιποτα (δες το μπλοκο απεφυγε το κλπ).
αλλα επειδη και εγω δεν ειμαι παναγια δεν θα σου πω τι να κανεις:a13::a13::a13:
εδω να σου πω οτι επειδη και εγω οδηγουσα χωρις διπλωμα πολυς μπελας για το τιποτα (δες το μπλοκο απεφυγε το κλπ).
αλλα επειδη και εγω δεν ειμαι παναγια δεν θα σου πω τι να κανεις:a13::a13::a13:
Δεν το λεω με υπερηφανεια!!Υπαρχει ενας εντονος σαρκασμος σε αυτη την προταση!Για να μην γινω ομως μπαναλ..ολοι κατι εχουμε και ολοι οταν το εχουμε αναγκη το χρησιοποιουμε!Το παν ειναι να χρησιμοποιουμε κατι το οποιο δεν εχει αντικτπο στον συνανθρωπο μας!Αν ειμαι λιωμα περασω 3 κοκκινα και τρεχω σαν παλαβος..ναι εκει να με γραψουν και να το βουλωσω..αν ομως με πιασουν κυριο με το κρανος μου το μπουφανακι μου να πηγαινω σαν σωστος οδηγος και με γραψουν ναι τοτε θα κανω οτι μπορω για να την σβησω!
Ελπίζω τουλάχιστον να μην ψηφίζεις...
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Οταν λες ψηφιζω?![]()
Βεβαιως και ψηφιζω(δεν λεω ομως οτι κανω κατι με την ψηφο μου)!Εσυ ψηφιζεις?
Ασχετο. Τεσπα, πάρε οτι γουστάρεις και καλες βόλτες...
Μονο μη τρακαρεις με κανεναν απο μας, έχοντας γραψει τις παραπανω μαλακιες και προσπαθησεις να "σβησεις" το παραπτωμα... Θα γελάσουμε![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
καλα με 600αρι για πρωτη μηχανη χωρις καμια εμπειρια απο 2τροχο δε πας πουθενα ο θεος ο ιδιος να σε μαθει να οδηγας.
υπαρχουν πραματα που οποιος και να στα πει δε τα μαθαινεις, αμα μαζεψεις χιλιομετρα με το 636 κ πρεπει να φρεναρεις νομιζεις θα ξερεις ποσο εντονα σε παιρνει να φρεναρεις χωρις να εχεις εμπειρια απο μικροτερο? Εγω σε βλεπω ή να κοκαλωνεις και να πεφτεις ή να τρομαζεις να αφηνεις φρενο κ να καρφωνεσαι.
εγω ξεκινησα με 250 πηγα σε 600 και τωρα 1000. με το 250 εμαθα ποτε το παρακανω και γλυστραν τα λαστιχα, πως ειναι να ανοιγεις το γκαζι τερμα βγαινοντας απο στροφη, πως κανει η μηχανη οταν το φρεναρισμα ειναι πολυ δυνατο και αλλα τετοια που οταν πηγα στο 600 ημουν πλεον υποψιασμενος και ημουν πιο ετοιμος για τα 100+ αλογα. Επισης λογω του αυξημενου βαρους στα 600αρια-1000αρια θα χρειαζεται πολλες φορες να ασκεις πολυ δυναμη που δεν εχεις καν την υποψια στο μυαλο σου οτι χρειαζεται.(πχ οταν στριβεις με πολλα χιλιομετρα και πρεπει να σηκωσεις τη μηχανη στην εξοδο).
εκτος αν εχεις απειρα λεφτα να πληρωνεις πτωσεις ετσι καποια στιγμη θα μαθεις. σε αυτη την περιπτωση αγνοησε οτι σου εγραψα και καλη τυχη!
Σε ευχαριστω πολυ!! και πιστεψε με δεν ειμαι εγω ο αυτος που πρεπει να φοβαστε!Τα διπλωματα δεν κανουν τον οδηγο!Αποψη μου παντα!Και κατι ακομα δεν θελω να εχω ασχημες σχεσεις με κανεναν!!Ελπιζω η διαμαχη να ηταν στα πλαισια μιας φιλικης συζητησης!!!
Καταλαβαινω απολυτα τι λες και θα τα λαβω υποψιν μου πριν παρω την τελικη αποφαση!
στη θεση σου θα επαιρνα ενα δυνατο μοταρντ αλλα χωρις χαρτια μονο για το αθλημα μεσα στην πιστα για να γινεις κ τρελο τιμονη με ελαχιστο κοστος ζημιων. και αργοτερα με το διπλωμα μου κυριος ενα νορμαλ μηχανακι για ταξιδια τυπου fazer-bandit-sv.
συγνωμη αλλα εθνικη αμα στριψεις με 290~ σε καμια στροφουλα στην εξοδο πας για εσωτερικη μπαριερα. μονο με γυροσκοπικη κλωτσια σηκωνεται εκει περα. χρονια το ζω αυτο το πραγμα πως ειναι λαθος.