Ψάχνομαι κ εγω να αλλάξω άμεσα. Εν όψει βροχών-χειμώνα κτλ και με χρήση κυρίως άσφαλτο , τι προτείνετε;
Είμαι μεταξύ ανακε2 , σαχάρα ενώ σκεφτόμουν και μια παραλλαγή με κ60 πίσω και άλλο μπροστινό..
Κάποιος που να τα έχει δοκιμάσει στο τενερε ;
Ψάχνομαι κ εγω να αλλάξω άμεσα. Εν όψει βροχών-χειμώνα κτλ και με χρήση κυρίως άσφαλτο , τι προτείνετε;
Είμαι μεταξύ ανακε2 , σαχάρα ενώ σκεφτόμουν και μια παραλλαγή με κ60 πίσω και άλλο μπροστινό..
Κάποιος που να τα έχει δοκιμάσει στο τενερε ;
Αναφορά για ανακε 2.
Άριστα στο στεγνό, όσο είναι καινούρια.
Καλά στη βροχή.
Ανεπαρκέστατο στο χώμα. (Σε ρυθμούς αργά βαδίζω ζωή κερδίζω δεν προβληματίζουν και πολύ). Πιο πολύ λόγο του μπροστινού. Αλλά και το πίσω σε νωπό γρασίδι από δροσιά δεν κάνει βήμα. Αν είναι και λίγο ανηφόρα μόνο εμπρός δεν θα πάει.
Μεγάλη αντοχή. 13,000 χλμ έβγαλα μόνο με τα tourance πρώτης τοποθέτησης και με αυτά. Και ακόμα έχουν λίγο ψωμάκι να φάνε μέχρι να πιάσει για τα καλά ο χειμώνας.
Οι επιδόσεις μειώνονται όσο περνάει ο καιρός αλλά όχι δραματικά. Σε καλή άσφαλτο ακόμα και τώρα δεν με τρομάζουν.
Ζεσταίνονται γρήγορα στην πόλη αλλά δεν είμαι ο πιο κατάλληλος να τα κρίνω μέσα στα παγοδρόμια της Θεσσαλονίκης. Εδώ και η πλαστελίνη γλιστράει.
Η χρήση ήταν κυρίως ταξίδια και πόλη. Σοβαρό χώμα δεν έφαγαν γιατί κανα δυο φορές που πήγα τα άλλαξα. Υπολογίζω πως θα χρειαστούν αλλαγή λίγο πριν τις 15,000.
Αν ήθελα ασφάλτινο λάστιχο με υποτυπώδεις δυνατότητες στο χώμα θα τα ξαναέβαζα.
Sent from me using a computer.
Καλό χειμώνα παίδες! Το'πα και το ξαναλέω. Sahara 3 και νιώθω καλά όπου και αν σταθώ! Βέβαια απο τα μαμά tourance με 15.000χλμ ότι και να έβαζα λαστιχάρα θα μου φαινόταν...
Έχω πια 7000χλμ με τα Sahara 3 και το πίσω δεν το κόβω να βγάζει άλλα 2.000χλμ. Και καλά το πήγα όπως ακούω απο άλλους...
Το μπροστά έχει ψωμί και θα γίνει αλλαγή αργότερα μόνο το πίσω.
Τόση παλιά τεχνολογία ελαστικού και όμως αποδίδει σε άσφαλτο (για το στρίψιμο του tenere είναι μανούλα) όσο και στο χώμα (τουριστικά και κάτι ακόμα) εξίσου καλά. Βροχή ανεκτά και με πληροφόρηση. Περίπου στα 70-80χλμ/ώρα συντονίζεται και κάνει σα τρένο αλλά μετά ηρεμεί ξανά. Πολύ προβλέψιμο λάστιχο και στρίβει για τα δικά μου δεδομένα άψογα. Δεν θα ξαναδοκιμάσω άλλο, κλείδωσα. Επόμενος...
Καλησπέρα παίδες!Βρήκα ένα site που έχει τις μάρκες για τα ελαστικά σχεδόν όλων των εταιριών που κάνουν στο μηχανάκι μας.Είναι εδώ -> http://www.bits4motorbikes.co.uk/YAM...712)tyres.html .Τα avon distanzia και τα dunlop trailmax σας λένε κάτι?
Τελικά έβαλα τα sirac με €170...Για το μέγεθος του νησιού και τη χρήση που της κάνω είναι μια χαρά...
.....
Τελευταία τροποποίηση από speedmerchant; 11/01/2013 στις 14:10.
Πηγα σημερα να βαλω τα Τ-63 με 175 ευρω και μου λεει αυτος οτι εχει και τα Karoo R me 170 ευρω αλλα ειναι του 9-10.....καπου εκει! Φυλαγμενα σε αποθηκη κανονικοτατα και προβλεπε!
Τι βαζουμε τωρα οεο?
Peskadritso εβαλα τα Τ63 τελικα που τα χα αχτι να τα δοκιμασω. Μολια τα στρωσω θα πω εντυπωσεις...προς το παρον προσπαθω να στριψω :P![]()
Τα'χα φορεμένα τα Τ63.
Υπέροχη αισθηση ασφάλειας στο χώμα.
Καλύτερα όλων της κατηγορίας τους στη λάσπη.
Πολύ καλο γκρίπ στα πετρώδη (σαθρά και μή)
Ικανοποιητική κυλιση ,αλλά κ πολυ θόρυβο στο δρόμο.
Ικανοποιητική αίσθηση στις στροφές.(δρόμου)
Πολύ σύντομη διάρκεια ζωής ,άν δεν εχεις υπομονή στις επιστροφές απο Εθνικές οδούς.
(το πίσω σχεδόν τέλειωσε σε 4.000κμ ,αλλά ειχε φάει καμιά 1000άδα με 140-150άρες σε Εθνικές ,& καμιά 600αριά ταξιδιωτικά 2κάβαλα)
![]()
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "