Αυτό είναι αλήθεια...
τη γυναίκα τη χαρίζω αλλά πάλι δεν τη θέλει κανένας...
Έτσι την κρατάω μέχρι να γίνει κλασσική!
Τώρα περί μηχανακίου άμα είσαι ΑΘήνα έλα να πάρεις το ΧΤ τσάμπα να δεις την ομορφιά του κόσμου...
Ομόνοια, πλ. Βάθης Αχαρνών κλπ
Τελικά μερικοί άνθρωποι είναι πολύ καρμοίριδες...
Σύντροφοι,
όποιου του μέλλει να πληγεί ποτέ του δεν πεθαίνει!
υγ
άμα θες να πας και κάτω πάνε, αλλά φέρτη πίσω μετά
Τι λε ρε φίλε που θα πάρει το μπρίκι σου άμα ανέβει πρακαντρούκαμπακραμπαμ...
θα του δώσω εγώ το δικό μου να καβαλήσει και η κυρά του να ευχαριστηθούνε βόλτα....
(και άμα τον αφήσει ποτέ μετά να πάρει κανονική μοτοσυκλέτα αφού θα έχει γλυκαθεί ο πισινός της να με χ3σετ3)
Νομίζω πως όταν δανείζεις τη μηχανή, το κάνεις μόνο σε φίλους που είναι ξεκάθαρο το ότι ο καθένας γνωρίζει τις συνέπειες των πραξεών του (μεγάλα παιδιά είμαστε) όπως επίσης γνωρίζεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση αυτός ο άνθρωπος να μη σεβαστεί την περιουσία σου.
Προσωπικά το έχω κάνει αμφίδρομα αρκετές φορές και όλα μια χαρά. Αν τώρα χτύπα ξύλο γίνει το κακό, το τελευταίο που θα με νοιάξει είναι το μηχάνημα (όσο και να κάνει, όσο και αν το αγαπάω). Γνωρίζουμε όλοι εκ των προτέρων ότι αυτό μπορεί να συμβεί ανά πάσα ώρα (μακρυά από όλους μας).
Αν δεν αισθάνομαι άνετος με κάτι, δεν το δίνω (ούτε παίρνω) για κανένα λόγο (πολύ περισσότερο από υποχρέωση) αφού σε τέτοιες περιπτώσεις εμπιστεύομαι το ένστικτο αυστηρά. Όσες φορές δεν τήρησα τον κανόνα (ποτέ με μοτό) έγινε μαλακία.
WHO RUNS THE SHOW
Μιλόντας πάντα για φίλους, αν υπήρχε πρόβλημα οικονομικό, όλα κερασμένα από εμένα. Σε αντίθετη περίπτωση ένα σέρβις το πλήρωνει...γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους
και αποδεικνυει την αξία του προτείνοντάς το ο ίδιος φυσικά. Ποτέ λεφτά στο χέρι.
WHO RUNS THE SHOW
Έτσι ακριβώς,
έχω δανείσει και έχω δανειστεί μηχανές από φίλους που εμπειστεύομαι και με εμπιστεύονται. Και στραβή (μικρή) που έχει κάτσει δεν έτρεξε κάστανο... Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που μπορώ να εμπιστευτώ και να τους την δανείσω και το κάνω μάλιστα αυτή την στιγμή που μιλάμε. Οι φίλοι που δεν δανείζουν, δεν δανείζονται κιόλας και αυτό το σέβομαι απόλυτα.
Όπως σωστά ειπώθηκε για μένα είναι μόνο σίδερα...οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ μετράνε...(αλλά μόνο αυτοί που γράφονται με κεφαλαία...)
Σχετικά με θανάτους, δυστυχήματα κτλ το μόνο που θα πω είναι ότι η ζωή είναι γεμάτη με τραγικές συγκυρίες, συμπτώσεις, ατυχίες και πάει λέγοντας... Αν σκεφτόμαστε τι τραγικό μπορεί να συμβεί από την μία στιγμή στην άλλη καλύτερα να ξεκαβαλήσουμε και να κόψουμε και την παρέα με τους υπόλοιπους μοτοσυκλετιστές γιατί στατιστικά αυξάνουμε τις πιθανότητες να βρεθούμε "μπλεγμένοι" σε τραγικές καταστάσεις... Δυστυχώς παραδείγματα υπάρχουν, αλλά προτιμώ να μην αναφερθώ σε τραγικά γεγονότα που όλους μας μαύρισαν εδώ μέσα...![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Και εδώ 100% σύμφωνος... γενικά οι πραγματικοί φίλοι χρειάζονται πολύ λίγο χρόνο και πολύ ειλικρίνια για να συννενοηθούν. Τα αυτονόητα είναι περιττά...
(μιλάμε για μακροχρόνιο δανεισμό ή ταξίδι και όχι για βολτούλα...)
υ.γ. Φίλε, συνΚαΤεΜά, "συντοπίτη", να την χαιρόμαστε την γριά με τα καπέλα, μιας και γιορτάζει σήμερα... και πρέπει οπωσδήποτε να κανονίσουμε να βρεθούμε και από κοντά...για κανα πάιντ...![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Στελιο....το θεμα ειναι αλλου.
Αν γινει στραβη ,ειτε ατυχημα ειτε κλοπή , τα συναισθηματα και οι φιλίες θα δοκιμαστουν ασχημα.
Κατα τη γνωμη μου νοικιασε οτι μπορεις...και μην μπαινεις σε περιπέτειες με αγνωστες συνέπειες.
Υ.Γ.
Βουτιες εκανες και δεν σήκωνες το κινητο ?
![]()
εχει ξανααναφερθει το θεμα.προσωπικα εχω δανεισει και εχω δανειστει απειρες φορες οχηματα,απο παπι μεχρι φορτηγο.λιγο πολυ οι ανθρωποι που σε περιβαλλουν ξερουν αν σεβεσαι η οχι την ξενη περιουσια,ειτε λεγονται φιλοι ειτε οτιδηποτε.ποτε δεν επαθα στραβη με δανεικο,ουτε μου εκαναν ζημια σε δικο μου οχημα.οι στραβες ειναι μεσα στη ζωη,αλλα αυτο που διαβασα παραπανω οτι για να δανεισω πρεπει να ξερω οτι ο αλλος εχει χρηματα και οτι κ αν γινει θα μου το φτιαξει ειναι τραγικο...αν εδινα την μηχανη σε φιλο και επεφτε,το τελευταιο που θα με ενοιαζε θα ηταν η μηχανη...με καθε ειλικρινεια
... έχω βρεθεί σε αυτήν την κατάσταση και από τις δύο πλευρές (αρκετές φορές και διαφορετικά οχήματα) και θα σου δώσω μια φιλική συμβουλή:
εφόσον τα λ7 δεν αποτελούν εμπόδιο, το καλύτερο είναι να νοικιάσεις μία μοτό παρά να δανειστείς.
Πρώτα θα έχεις το δικό σου κεφάλι ήσυχο και μετά του φίλου σου..
ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΠΕΤΑΣ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΣ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Καλως η κακως ζουμε σε δυσκολους καιρους,καθε αποψη ειναι σεβαστη,αλλα στο τελος της μερας αυτο που πραγματικα μετραει ειναι το πρακτικο της υποθεσης,να εχει ο καθενας μας τον ποπο του καλλυμενο και ασφαλη.Αν και ειμαι ανθρωπος που ποτε δεν εδωσα αξια στον μαμωνα που λεγεται χρημα,αν και εχω την φιλια πολυ ψηλα ως αξια στην καθημερινοτητα μου,θελω εγω αλλα και οι ανθρωποι γυρω μου να υποφερουν οσο το δυνατον λιγοτερο απο τις συνεπειες μια λανθασμενης αποφασης μου,οποτε στην ερωτηση σου,απανταω ξεκαθαρα:νοικιασε και μην δανειστεις,επισης μην δανειζεις,αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη.
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.
Να είστε καλά!
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)