Οκ συνάντηση εκεί...
Οκ συνάντηση εκεί...
CBF600S
Ο τελικός προορισμός δεν έχει οριστεί ακόμη. Μέχρι την Παρασκευή θα σας έχω πει. Μπορείτε βέβαια να ρίξετε προτάσεις προς συζήτηση.Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
να δω πως θα το κάνω .....οταν λές Ολυμπο που εννοεις ???
Στα πριόνια η καπου αλλου ?
![]()
![]()
Ωραια διαδρομη(140km περιπου) ειναι να πατε απο λεπτοκαρια-καρυες-καλλιπευκη και να καταληξετε για μασα στον παλαιο παντελεημονα ή να γυρισετε πισω στον Ολυμπο.
Μια δευτερη ειναι: μηλια -καρυες-ελατοχωρι.
Δυστηχως δουλευω γμτ και δε θα μπορεσω να ερθω.Οπου και να πατε να περασετε καλα και να τραβηξετε πολλες φωτο απο ολη την διαδρομη.
Γιαννης
http://www.geocities.com/jsalcon33/
Αχ ρε γμτ! Ουτε εγω θα μπορεσω να εθρω
Κριμα ρε γμτ και ηθελα πολύ να ακολουθησω!!! Μια αλλη φορα![]()
OMG!
Δυστυχώς ούτε κι εγώ θα μπορέσω να συμμετέχω! Δεσμεύομαι όμως για την επόμενη φορά!
Ανυπομονώ να δω φωτογραφίες και περιγραφές!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από angels_gr
Σημείο συνάντησης ας είναι 50 μέτρα πριν βγούμε στην εθνική, επι της Μοναστηρίου, καθώς έρχεσαι από το κέντρο. Εμείς θα έρθουμε απο Γιαννιτσά και ίσως ο Dodoc απο την Έδεσσα. Έτσι θα βρεθούμε εκεί και αμέσως θα βγούμε στην εθνική. Ώρα συνάντησης 09:40 και το πολύ 10:00 θα έχουμε ξεκινήσει (αφού πρώτα βεβαιωθούμε πως ήρθαν όλοι οι ενδιαφερόμενοι).
angels _gr στο σημείο συνάντησης που όρισες, απ'έξω μήπώς έχει ένα συνεργείο ή κάνω λάθος;
H diadromh einai ok gia SS?
K 2on ba doume ti kairo paizei.
An ayta ta 2 einai ok tote eimai STANDARD mesa. AN k den katalava to meeting point sthn monasthriou....
Ο παλιος ειναι αλλιως....
Polifer , βόρειος είσαι??? Κανόνισε να σε δούμε στο μέλλον σε κάποια συνάντηση.
Πολλές απώλειες βλέπω. Κρίμα που δεν θα είμαστε όλοι. Εύχομαι να έρθουν και καλύτερες μοτοβόλτες.
![]()
Νομίζω πως έχει κάποιο συνεργείο. Σίγουρα έχει ένα μαγαζί με μπουγάτσες στην γωνία. Από το σημείο συνάντησης θα βλέπετε τον Νέο Σταθμό Λεωφορείων.Αρχικά δημιουργήθηκε από nemethon
angels _gr στο σημείο συνάντησης που όρισες, απ'έξω μήπώς έχει ένα συνεργείο ή κάνω λάθος;
Η διαδρομή είναι πάνω στην εθνική μέχρι το Λιτόχωρο και μετά θα κάνουμε την ανάβαση προς τα Πριόνια του Ολύμπου (περίπου 20 χλμ). Από το Λιτόχωρο και μετά ο δρόμος δεν είναι και ότι το καλύτερο και δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση είναι. Έχει πάντως πολύ κλειστές στροφές πράγμα που σημαίνει πως δεν θα μπορείς να πλαγιάζεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από SvsGreek
H diadromh einai ok gia SS?
K 2on ba doume ti kairo paizei.
An ayta ta 2 einai ok tote eimai STANDARD mesa. AN k den katalava to meeting point sthn monasthriou....
Επίσης να σημειώσω πως η ταχύτητα με την οποία θα ταξιδεύουμε θα είναι μέσα στα πλαίσια του νόμου γιατί πολλοί δεν έχουμε και τόσο γρήγορα μηχανάκια και γιατί έχω ήδη αρκετά δικαστήρια και κλήσης για υπερβολική ταχύτητα.
Η διαδρομή είναι πάνω στην εθνική μέχρι το Λιτόχωρο και μετά θα κάνουμε την ανάβαση προς τα Πριόνια του Ολύμπου (περίπου 20 χλμ). Από το Λιτόχωρο και μετά ο δρόμος δεν είναι και ότι το καλύτερο και δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση είναι. Έχει πάντως πολύ κλειστές στροφές πράγμα που σημαίνει πως δεν θα μπορείς να πλαγιάζεις.
Επίσης να σημειώσω πως η ταχύτητα με την οποία θα ταξιδεύουμε θα είναι μέσα στα πλαίσια του νόμου γιατί πολλοί δεν έχουμε και τόσο γρήγορα μηχανάκια και γιατί έχω ήδη αρκετά δικαστήρια και κλήσης για υπερβολική ταχύτητα.
![]()
τωρα μας το λες
![]()
![]()
και ειπα να κανω εκλπηξη στον svs,να ερθω με το 1000 fazer ,μιας και το ξαδερφακι την συνδεσε την μπουκαλίτσα NOS.θα ειναι και εδω,ελεγα να τιμωρησω ενα μαυρο κ5![]()
δηλαδη αν ερθω να ερθω με το canyon....![]()
:a28:
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Καταρχάς να φύγει από το λεξικό σου η πρόταση “αν θα έρθω”. Έχεις ήδη πολλές απουσίες και δεν σε βλέπω καλά, θα μείνεις μεταξεταστέος. Και δεύτερον, εγώ ο καημένος ένα απλό fazerακι έχω, που να σας φτάσω βρε παιδιά με τα νίτρα σας και με τα Κ5!!! Δεν θέλω να φτάσω την ώρα που θα πληρώνεται στην ταβέρνα. Να προλάβω να φάω και εγώ κανένα κοψίδι!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
![]()
τωρα μας το λες
![]()
![]()
και ειπα να κανω εκλπηξη στον svs,να ερθω με το 1000 fazer ,μιας και το ξαδερφακι την συνδεσε την μπουκαλίτσα NOS.θα ειναι και εδω,ελεγα να τιμωρησω ενα μαυρο κ5![]()
δηλαδη αν ερθω να ερθω με το canyon....![]()
:a28:
:rotflmao:
Καταρχάς να φύγει από το λεξικό σου η πρόταση “αν θα έρθω”. Έχεις ήδη πολλές απουσίες και δεν σε βλέπω καλά, θα μείνεις μεταξεταστέος. Και δεύτερον, εγώ ο καημένος ένα απλό fazerακι έχω, που να σας φτάσω βρε παιδιά με τα νίτρα σας και με τα Κ5!!! Δεν θέλω να φτάσω την ώρα που θα πληρώνεται στην ταβέρνα. Να προλάβω να φάω και εγώ κανένα κοψίδι!!!
αντε καλα ......θα περιμένουμε να πληρωσεις εσυ![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αντε ρε ...μην ξεχνας οτι πανω απο ολα ειμαι εντουρας και συχαινομαι τις μεγάλες ταχύτητες :a13:
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Αν περιμένετε να πληρώσω εγώ τότε θα σας ταίσω μόνο πασατέμπος. Τσικι τσικι φτου!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
αντε καλα ......θα περιμένουμε να πληρωσεις εσυ![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αντε ρε ...μην ξεχνας οτι πανω απο ολα ειμαι εντουρας και συχαινομαι τις μεγάλες ταχύτητες :a13:
Το ξέρω πως πηγαίνεις πάντα με λογικές ταχύτητες. Περίπου με 120 χλμ με μια μικρή απόκλιση +/- 150 χλμ!!!
:a13:
Kala re paides 3 atoma eimaste mono dhladh????
POU EINAI OI BOREIOI?
.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο παλιος ειναι αλλιως....