Ωραία!
Θα έχουμε και το καιρό σύμμαχο! Θα σκάσετε 2κάβαλοι ε?
Ωραία!
Θα έχουμε και το καιρό σύμμαχο! Θα σκάσετε 2κάβαλοι ε?
Όλα ready για αύριο. Ο αέρας πέφτει στα 2 Bf και το θερμόμετρο ανεβαίνει καλά. Θα έχω και stickers μαζί μου.
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα να περασετε γ@μ@ την καταδικη μου ....
Οποιος μπορει ας μην το χασει...
Λοιπόν Μιχαλιό , τα λέμε αύριο μεσημεράκι.
Θα έρθουμε εγω και ο Μιλταράς..
Όντως , ο καιρός αυτο το σκ βοηθάει πολύ για βολτίτσα και μπανάκι..
ΥΓ.Ρε Johnny μη στενοχωριέσε και εμείς θα σε πάμε enduro το χειμώνα!!
Ωραίες οιπου ήπιαμε, ωραία κ η παρέα εκεί κάτω !
Βαγγέλη κ Μίλτο χάρηκα ιδιαίτερα που σας γνώρισα ! Να χαίρεστε κ τις κουκλάρες σας (αυτός ο ήχος....... άλλο πράμα !)
Μανώλη, καλές δουλειές εκεί κάτω στον επίγειο παράδεισό σου !
Mike, ευχαριστούμε για την οργάνωση κ τη μουσική !
Κ στο επόμενο με το καλό !
![]()
Φύγαμε...
οντως περασαμε πολυ ωραια,μακαρι να μπορουσαμε να μεινουμε κανα δυο μερουλες ακομα,και εγω χαρηκα παιδια που σας γνωρισα,και στην επομενη με το καλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΜιχαλη και Γιωργο και σας περιμενουμε στα μερη μας!
![]()
και ενα μεγαλο ευχαριστω στον lioulio και τον ktm prestige,στον πρωτο γιατι ακινητοποιησα τη μηχανη του για 2-3 μερεςκαι ναναι καλα γιατι αν δεν ηταν αυτος θα ακυρωνονταν το διημερακι και το δευτερο για το τρεξιμο που εφαγε καθως και την καθυστερηση που ειχαμε κατα την αναχωρηση οφειλομενη σε προβληματακι με τον μπροστινο τροχο μου. Α!lioulie σου πηρα αυτοκολητακια
![]()
Να ευχαριστήσω και εγω με τη σειρά μου το φίλο lioulio που μας εξυπηρέτησε και εκανε αυτη τη βόλτα εφικτή!
Τον MikeG + foogr1 για το ωραίο παρεάκι (foo ο μπόμπιρας σου φίλε ολα τα λεφτά!!!)
Τον φίλο Μίλτο που παρότι το μπλέξιμο , δε ξενέρωσε και καταφέραμε να πάμε (Μίλτο μου χρωστάς μια μπανέλα για τη σκηνή!!)
Φώτος coming soon!!
Νίκο έχεις δίκιο αλλά ολα μας πήγαιναν απο το κακό στο χειρότερο μέχρι την τελευταία στιγμή!!
Ήταν να ακυρωθεί το όλο διήμερο και έτσι φύγαμε όπως οπως!
ΥΓ.Πάντως έχασες!!!![]()
κριμα ρε Νικολα που δεν το σκεφτηκαμε,περασαμε γαματα,next time
,μπανελα θες?Βαγγελακο,θελε,περασα να σου αφησω την προσκληση το απογευμα αλλα ησουν κλειστα,maybe tomorrow!
![]()