οπως αναφερα μολις εχω ποιασει δουλεια .... δεν εχω 3000 στο χερι ...
οπως αναφερα μολις εχω ποιασει δουλεια .... δεν εχω 3000 στο χερι ...
Οπως νομιζεις.
Παντως και με πολυ λιγοτερα βρισκεις κατι να κανεις αρχικα τη δουλεια σου, να μαθεις 10 πραγματα χωρις να σε πολυνοιαζουν οι ζημιες απο μικροπτωσεις (αναμενομενες).
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ευχαριστω !!! με την πρωτη ευκαιρια το χτυπαω
Το τι θα πάρεις θα το ψάξεις και αναλογα του τι σε βολεύει. Θα σε συμβούλευα να οδηγήσεις κανα 2-3 μηχανες γυμνα ον-οφφ κλπ. Απο κει και πέρα για το δίπλωμα που ανέφερες απ' όσο ξέρω από το 2013 αλλάζει το σύστημα και απεριόριστα θα μπορείς να βγάλεις από τα 24. 18-20 μέχρι 125, 20-24 μέχρι 50 άλογα αν θυμάμαι καλά. Ψάξ' το λιγο
πηγα χθες στην σχολη , απο βδομαδα αρχιζω .... τους ρωτησα για αυτο που ειπες για τα διπλωματα , αλαλ δεν εχουν ιδεα .. μαλλον δεν ειναι ακομα επισημο και απλα παιζετε .
οσο στο σχολιο του paramedic , εχω αρχισει και το νιωθω αυτο που λες πως ειναι ακριβο .... 4000 καινουργιο το SYM θα μου βγει 75ε το μηνα για 6 χρονια!!!
ενω μια ninja250 κιμενετε γυρο στα 2.500 με 3000 μαξ , σιγουρα θα μπορουσα να την αποπληρωσω πιο ανετα .
πχ
http://www.xe.gr/automoto/used-bikes...-14831765.html
http://www.xe.gr/automoto/used-bikes...-15085885.html
αλλα στην περιπτωση που αποφασισω να παρω μεταχειρισμενο απο καποιο μαγαζι ...τι πρεπει να προσεξω ? υποθετικα εφοσον ειναι μαγαζι δεν θα μου παιξει καμια μ@#$%#$% , σωστα? και οταν θα λενε πως ειναι "ΟΚ" θα ειναι πραγματικα ΟΚ!
φιλικη συμβουλη:
ΜΗΝ βαλεις δοσεις.
δεν ξερεις αν θα εχεις δουλεια αυριο-μεθαυριο
και επισης το μηχανακι που θα εχεις μολις ξεπληρωσει σε χ χρονο
1) θα εχει παλιωσει σε αυτο τον χρονο
2) θα σου εχει κοστισει ο κουκος αηδονι με τους τοκους
κοιτα να μαζεψεις κανα φραγκο και αν θες δανεισου απο φιλικο/οικογενειακο περιβαλλον για να συμπληρωσεις ολο το ποσο. κανεις και καλυτερα παζαρια με ολα τα € στο χερι...
![]()
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls
το ξερω ρε Κωστη και εγω δεν μπορω να δανειστω ουτε απο τον πατερα μου, αλλα αν ο αλλος ειναι τερμα κ@υλωμενος για μηχανακι, και εχει μαζεψει ενα καλο ποσο αλλα δεν του φτανουν, ειναι καλυτερα να δανειστει απο καποιον δικο του χωρις να υπαρχουν τοκοι και πανωτοκια...![]()
Κάποιον μου θυμίζει το παλικάρι.
Έχω κάνει και τα δύο. Ειλικρινά την δεύτερη φορά το ευχαριστήθηκα περισσότερο. Είχα όμως μαγιά το hornet και συμπλήρωσα την διαφορά απο μια ευκαιρία (στα μάτια μου έτσι φαίνεται ακόμη και τώρα) που δεν γινόταν να χαθεί. Δυστυχώς εδώ ταιριάζει μια λέξη που απεχθάνομαι και ίσως να είμαι ο τελευταίος που πρέπει να την γράψει.
ΥΠΟΜΟΝΗ
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls
περιμενε τους 5 μηνες βγαλε απεριοριστο και πανε παρε κανα cb 400
συμφωνω με τους απο πανω...
οι δοσεις ειναι μια ωραια παγιδα.
μπλεκεις και χρωστας.
τα πραγματα ειναι ρευστα δεν πιστευω οτι ειναι καλη εποχη.
εγω στην θεση σου θα εκανα(αυτο που εκανα δλδ) το εξης.
φτηνο καλο μηχανακι.
αν σε ενδιαφερει η κατηγορια δρομου τοτε κοιτα το bros 400
ξερω και ενα καλο που πουλιεται απο εναν φιλο.
νομιζω στα 1400ευρο.
λιγοτερο απο τα μισα για το νιντζακι.
το οτι ειναι 400 κυβικα μην σε τρομαζει εχει ακριβως ιδια δυναμη με το ninja 250.
αλλα εχει ροπη απο χαμηλα και ειναι πιο ευχαριστο.
σε παει και ταξιδακια ανετα.
ανταλακτικα βρισκεις ευκολα απο "σπασμενες" μοτοσυκλετες και ειναι σχεδον τσαμπα.
οριστε και η αγγελεια.
την δευτερα βαζει και καινουρια αλυσιδα γραναζια!!
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2356497/
...μα καλα τοσο παγιδα ειναι οι δοσεις ? επιδη βλεπω πως το επιτοκιο ειναι 10% , δηλαδη 2200 για ενα μηχανακι των 2000 . δεν ειναι φοβερο ...αλλα κατι παραπανω ξερετε εσεις!!
αυτο
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2556449/
οπως προειπα απο βδομαδα αρχιζω μαθηματα! το διπλωμα μου βρικε 450 συνολικα (φιλικι τιμη), καλα πιστευω μιας και δεν εχω αλλο στην κατοχη μου .
οποτε στην καλυτερη μεχρι τελος του επομενου μηνα θα το χω παρει στα χερια μου , και θα χω και ενα 500αρικο στην ακρη ,
απο κει και περα , ισως να ζητησω καποια βοηθεια απο κανα συγγενη με λεφτακια γιατι απο οικογενεια δεν τραβαει ...
ωραιο το ΒΡΟΣ που εδιξες επανω , αμα δεν το χει δωσει μεχρι τοτε ισως να το κοιταξω λιγο , αρκει να παρω budjet για μετρητα!
Τελευταία τροποποίηση από kpetros; 23/06/2012 στις 20:34.