Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 84

Θέμα: cbr 600f Παλιο vs Νεο!

Πάμε συγκεντρωτικό:

Οι αναρτήσεις στο παλιό είναι πλήρως ρυθμιζόμενες μπρος-πίσω (προφόρτιση-συμπίεση-επαναφορά). Επιπλέον είναι και συμβατικές, άρα μειωμένο μη-αναρτώμενο βάρος σε σχέση με τις USD του νέου, καλύτερο διάβασμα του δρόμου στον πραγματικό κόσμο. Καλύτερο το παλιό με άλλα λόγια.

Τα φρένα στο παλιό είναι οι εξαιρετικές τετραπίστονες με ανισομεγέθη έμβολα της Showa με διπλό pin, που φορέθηκαν σε πολλά Honda της εποχής, μέχρι που έγιναν της μοδώς οι ''ακτινικές'' των RRRRRR. Όσο abs και cbs και cnn και nbc και bbc 2 να έχουν οι 3πίστονες με γλύστρα (στο 2013..γλύστρες...) του νέου... Και εδώ καλύτερο το παλιό.

Πλαίσιο δύο δοκών άκαμτο τύπου pivotless αλουμίνιο εξελασμένων δοκών το παλιό, τύπου ραχοκοκαλιάς (λες και είναι enduro) αλλά με αλουμίνιο για υλικό το νέο... Χμμμμ πάλι καλύτερο το παλιό.

Ψαλίδαρος το παλιό με πλήρες μοχλικό και μάλιστα πολύ έξυπνη έδραση του μοχλικού ΠΑΝΩ από το ψαλίδι, σάματι χωρίς μοχλικό το νέο ή βλέπω λάθος; Κατάντια να το πω αυτό τώρα CBR χωρίς μοχλικό λες και είναι κανά diversion του 1987;

Ψεκασμός το παλιό, ψεκασμός το νέο. Μικρότερη ιπποδύναμη το νέο...

Άιντε καλά, μην το βγάλουμε και άχρηστο, καταλύτης στο νέο (για την υγεία μας) και κιβώτιο triaxis (που δεν αξιοποιείται όμως σε οτιδήποτε δεν είναι RR για πίστα), έχει εγγύηση(καλό είναι αυτό; χμμμ), άιντε είναι και πιο λεπτό στην εμφάνιση.

Εγώ θα έψαχνα για παλιό μια φορά.

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Πολυμήχανος Προβολή μηνύματος
    Πάμε συγκεντρωτικό:

Οι αναρτήσεις στο παλιό είναι πλήρως ρυθμιζόμενες μπρος-πίσω (προφόρτιση-συμπίεση-επαναφορά). Επιπλέον είναι και συμβατικές, άρα μειωμένο μη-αναρτώμενο βάρος σε σχέση με τις USD του νέου, καλύτερο διάβασμα του δρόμου στον πραγματικό κόσμο. Καλύτερο το παλιό με άλλα λόγια.

Τα φρένα στο παλιό είναι οι εξαιρετικές τετραπίστονες με ανισομεγέθη έμβολα της Showa με διπλό pin, που φορέθηκαν σε πολλά Honda της εποχής, μέχρι που έγιναν της μοδώς οι ''ακτινικές'' των RRRRRR. Όσο abs και cbs και cnn και nbc και bbc 2 να έχουν οι 3πίστονες με γλύστρα (στο 2013..γλύστρες...) του νέου... Και εδώ καλύτερο το παλιό.

Πλαίσιο δύο δοκών άκαμτο τύπου pivotless αλουμίνιο εξελασμένων δοκών το παλιό, τύπου ραχοκοκαλιάς (λες και είναι enduro) αλλά με αλουμίνιο για υλικό το νέο... Χμμμμ πάλι καλύτερο το παλιό.

Ψαλίδαρος το παλιό με πλήρες μοχλικό και μάλιστα πολύ έξυπνη έδραση του μοχλικού ΠΑΝΩ από το ψαλίδι, σάματι χωρίς μοχλικό το νέο ή βλέπω λάθος; Κατάντια να το πω αυτό τώρα CBR χωρίς μοχλικό λες και είναι κανά diversion του 1987;

Ψεκασμός το παλιό, ψεκασμός το νέο. Μικρότερη ιπποδύναμη το νέο...

Άιντε καλά, μην το βγάλουμε και άχρηστο, καταλύτης στο νέο (για την υγεία μας) και κιβώτιο triaxis (που δεν αξιοποιείται όμως σε οτιδήποτε δεν είναι RR για πίστα), έχει εγγύηση(καλό είναι αυτό; χμμμ), άιντε είναι και πιο λεπτό στην εμφάνιση.

Εγώ θα έψαχνα για παλιό μια φορά.

αυτο ακριβως.ετσι οπως το εχω στο μυαλο μου.
    δουλευουνε τον κοσμο τα γιαπονεζια.

edit:
    το ψαλιδι απο οσο βλεπω μοιαζει πολυ με του παλιου.
    ειδικα οι τεντοτηρες της αλυσιδας ειναι ιδιοι.
    το χρονοντουλαπο της χοντα!!χαχαχα
    Τελευταία τροποποίηση από GiannisBlessed; 03/02/2013 στις 23:42.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GiannisBlessed Προβολή μηνύματος
    αυτο ακριβως.ετσι οπως το εχω στο μυαλο μου.
    δουλευουνε τον κοσμο τα γιαπονεζια.

edit:
    το ψαλιδι απο οσο βλεπω μοιαζει πολυ με του παλιου.
    ειδικα οι τεντοτηρες της αλυσιδας ειναι ιδιοι.
    το χρονοντουλαπο της χοντα!!χαχαχα
    αυτο δεν ειναι κακο.
    πετρος

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Πάμε συγκεντρωτικό:
    Επιπλέον είναι και συμβατικές, άρα μειωμένο μη-αναρτώμενο βάρος σε σχέση με τις USD .[/B]
    σιγουρα ειναι σωστο αυτο?
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από johnpan Προβολή μηνύματος
    σιγουρα ειναι σωστο αυτο?
    δεν είναι.

μη αναρτώμενο βάρος είναι ό,τι βρίσκεται κάτω από τις αναρτήσεις. όταν λοιπών η μπότα είναι κάτω, δηλ. συμβατικό μπροστινό, το μη αναρτώμενο βάρος είναι μεγαλύτερο απ' ότι αν είχαμε αντεστραμμένο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    δεν είναι.

μη αναρτώμενο βάρος είναι ό,τι βρίσκεται κάτω από τις αναρτήσεις. όταν λοιπών η μπότα είναι κάτω, δηλ. συμβατικό μπροστινό, το μη αναρτώμενο βάρος είναι μεγαλύτερο απ' ότι αν είχαμε αντεστραμμένο.
    Πιάσε μπύρα

Επειδή τα έγραψες για μένα
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

To κοτζάμ ατσάλινο καλάμι που κινείται μαζί με τον τροχό ΣΥΝ την μίνι μπότα του USD δεν είναι κατά πολύ βαρύτερο, της απλής αλουμινένιας μπότας του συμβατικού;

Μη-αμναρτώμενο δεν είναι αφού πάει μαζί με τον τροχό;

Έχετε ποτέ κρατήσει στα χέρια σας, ένα λυμένο καλάμι+μίνι μπότα από USD και μια μπότα συμβατικού εσείς που γράψατε; Σαν φάνηκαν συγκρίσιμες οι μάζες τους;

Μου είστε και σίγουροι...

Οι πιο εμπειροι φυσικα γνωριζουν οτι Τα USD εχουν Μεγαλυτερη μη αναρτωμενη μαζα απο τα συμβατικα.

To κοτζάμ ατσάλινο καλάμι που κινείται μαζί με τον τροχό ΣΥΝ την μίνι μπότα του USD δεν είναι κατά πολύ βαρύτερο, της απλής αλουμινένιας μπότας του συμβατικού;

Έχετε ποτέ κρατήσει στα χέρια σας, ένα λυμένο καλάμι+μίνι μπότα από USD και μια μπότα συμβατικού εσείς που γράψατε; Σαν φάνηκαν συγκρίσιμες οι μάζες τους;

συμφωνω καθως εχω πιασει και απο τα δυο.
    το μεγαλο συν του ανεστραμενου εναντι του συμβατικου ειναι μεγαλητερη ακαμψια που προσφερει.

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    κι εγω οταν το ειδα ξενερωσα απιστευτα. ειναι τελικα ρυθμιζομενο το μπροστινο τους? και μονο τα πλαισια να δεις κατι παθαινεις. λογικα θα ειναι παρα πολυ καλο μηχανακι εν συγκριση με fazer κλπ. αλλα το παλιο ειναι αλλιως. και ιαπωνικο..

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    αδερφε καμια εταιρια δεν βγαζει μηχανακια για την ελλαδιτσα της κρισης...αν δεν ηταν το οικονομικο στη μεση δεν θα ψαχνες αν ειναι καλυτερο το δεκαετιας + απο το νεο...μονο για το αβς και το οτι ειναι πιο ομορφο θα το 'παιρνες...τωρα που δεν εχουμε το βουλωνουμε και μενουμε με τα παλια μας...και συ και γω και ολοι...τα αλλα ειναι παρηγορια στον αρρωστο
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SoulGR Προβολή μηνύματος
    αδερφε καμια εταιρια δεν βγαζει μηχανακια για την ελλαδιτσα της κρισης...αν δεν ηταν το οικονομικο στη μεση δεν θα ψαχνες αν ειναι καλυτερο το δεκαετιας + απο το νεο...μονο για το αβς και το οτι ειναι πιο ομορφο θα το 'παιρνες...τωρα που δεν εχουμε το βουλωνουμε και μενουμε με τα παλια μας...και συ και γω και ολοι...τα αλλα ειναι παρηγορια στον αρρωστο
    Το αν είναι πιο όμορφο αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό. Για μένα που το cbr το ονειρεύομαι από 15 χρονών το πιο όμορφο ειναι του 2000.
    Άσε που πολλοί θα εξετάσουν και πόσο το ABS είναι ατού.. άλλη κουβέντα όμως.

Αυτό με την κρίση επίσης δεν ισχύει. Απλά θα αρχίσουν να φέρνουν μηχανάκια που στέλνουν στην Ινδία. Φτιάχνουν μηχανάκι για όλες τις αγορές γιατί έχει κέρδος... δεν ξέρω αν είδες κάτι καινούρια παπιά καβασάκι... καθαρά ινδική αισθητική... και τα περιοδικά τα βγάζουν τέλεια!! όπως τέλειο είναι και το cbr500... ότι πιο generic έχει βγάλει η χόντα εδώ και χρόνια....

Και ναι το cbr600 το φετινό είναι υπερβολικά ακριβό για αυτά που προσφέρει... ακούς 10.000 τι λε ρε φιλε!
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Γράψε λάθος αρχηγέ...
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    φυσικα και ισχυει η κριση...αν δεν ηταν τα λεφτα στη μεση θα κυκλοφορουσαν ολοι με desmo η panigale full extra

καλα ναι το να δωσεις 10κ για ενα μηχανακι ειναι χαζο αυτη την εποχη...περνεις 2 μεταχειρισμενα στην πενα και κανεις παπαδες
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

παντως με 2500 χηνες παιρνεις ενα fκι του 2001 και πανω με φουλ ρυθμιζομενες αναρτησεις αλογα κοντα στον ανταγωνισμο των 600ριων μια χαρα γεωμετρια που δεν εχει να ζηλεψει τπτ απο το καινουριο εκτος του abs και αν.
    μαλλον το καινουριο εχει να ζηλεψει απο το παλιο.
    (τα 10 αλογα που του λειπουν, τις τετραπιστονες δαγκανες, τον σπορτ χαρακτηρα κτλ)

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αλλαγή ουράς στο CBR 600F
    από Rembrand στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 02/05/2011, 16:05
  2. Oρίστε το νέο μου απόκτημα Cbr 600f
    από dankannn στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2005, 13:58
  3. Που Θα Βρω Manual Για Cbr 600f Μοντ.2000
    από ΣΤΑΥΡΟΣ στο forum Honda CBR series