πειρα τηλ εναν φιλο μου που εχει ενα derbi 50αρι και μου λεει καιει τα κερατα του οποτε μαλλον δεν με βγαζει!ετσι κι αλλιως για τις μετακινησεις μου το θελω οποτε μαλλον το κοβω για κανενα παπακι !! κανενα glx μαλλον στα 53 mm να το κρατησω για κανενα χρονο μεχρι να βγαλω διπλωμα και να παρω τιποτα αλλο! αξιζει τι λετε ?
αν εχεις τοσο μεγαλο θεμα με την καταναλωση ρε παλικαρε, κανε μια χαρη στον εαυτο σου και ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ 50ΑΡΙ!!!
Α! και στο ξαναλεω!! ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΡΑΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΧΑΜΩ!!! η πειραγμενο θα παρεις (αρα θα καιει τα κερατα του) η μαμα και θα το πας κοτα (αρα θα κανεις οικονομια)
το ποση βενζινη θα βαλεις εξαρταται απο το πως οδηγεις και το ποσα χιλιομετρα κανεις! ενα ινοβα125 που ειχαμε στο μαγαζι που δουλευα με 5 ευρω εβγαζε 130 χλμ!
εγω με το 250αρι που εχω με 10 ευρω κανω 200+/- αναλογα τις συνθηκες! ενα 50αρακι σαφως και θα καιει λιγοτερα απο αυτα!
απλα μαθηματικα ειναι! αν ας πουμε το ινοβα εβγαζε 130 με 5 ευρω! το 50αρι θα βγαλει 150! αρα με 10 θα βγαλει 300χλμ! οποτε πανω κατω μια βδομαδα με ενα 10αρικο θα την παλεψεις!