Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: οικονομικο 50αρι ? :/

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Βρίσκεις διάμετρο επί διαδρομή, βρίσκεις κυλινδρισμό, εφαρμόζεις τον νόμο του Bernoulli για ιδανικά ρευστά, βάζεις ένα "γκαζιάρικο" συντελεστή πλήρωσης, βρίσκεις την απαιτούμενη ποσότητα καυσίμου ανά κύκλο (μην ξεχάσεις τον αριθμό Avogadro), εφαρμόζεις τον νόμο του Poiseuille για το Ventouri που γουστάρεις στο καρμπυρατέρ, τραβάς και μια διαστατική και ομοιωματική ανάλυση για ισεντροπική ροή (μπορείς να αγνοήσεις τις γραμμές Fanno), ρωτάς τον βενζινά σου πόσο πάει το λίτρο και καθάρισες...
    μηπως ηταν πιο ευκολο να μου ελεγε ενας που εχει το μηχανακι και το εχει μετρησει τι καταναλωση εχει ? ;P

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από monsterakias Προβολή μηνύματος
    μηπως ηταν πιο ευκολο να μου ελεγε ενας που εχει το μηχανακι και το εχει μετρησει τι καταναλωση εχει ? ;P
    Δεν θα τόλεγα, γιατί τον τελευταίο με Sx και 18άρι καρμπυρατερ του κοψαμε και τα δυο χέρια και του ξεριζώσαμε την γλώσσα...
    (και άλλα πραγματα του κάναμε, αλλά δεν άπτονται της παρούσης συζήτησης..)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Δεν θα τόλεγα, γιατί τον τελευταίο με Sx και 18άρι καρμπυρατερ του κοψαμε και τα δυο χέρια και του ξεριζώσαμε την γλώσσα...
    (και άλλα πραγματα του κάναμε, αλλά δεν άπτονται της παρούσης συζήτησης..)
    δηλαδη πρεπει να βαλω χαρτι και στυλο κατω για να δω ποσο καιει περιπου ? ://

Moderator
    Τι λέμε τόση ώρα ρεεεε..???

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator

Οσο εχεις ακόμα και τα δυό σου χέρια στην θέση τους............
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Νέο μέλος
    πειρα τηλ εναν φιλο μου που εχει ενα derbi 50αρι και μου λεει καιει τα κερατα του οποτε μαλλον δεν με βγαζει!ετσι κι αλλιως για τις μετακινησεις μου το θελω οποτε μαλλον το κοβω για κανενα παπακι !! κανενα glx μαλλον στα 53 mm να το κρατησω για κανενα χρονο μεχρι να βγαλω διπλωμα και να παρω τιποτα αλλο! αξιζει τι λετε ?

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    ..... να το κρατησω για κανενα χρονο μεχρι να βγαλω διπλωμα και να παρω τιποτα αλλο.....
    αν εχεις τοσο μεγαλο θεμα με την καταναλωση ρε παλικαρε, κανε μια χαρη στον εαυτο σου και ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ 50ΑΡΙ!!!

Α! και στο ξαναλεω!! ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΡΑΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΧΑΜΩ!!! η πειραγμενο θα παρεις (αρα θα καιει τα κερατα του) η μαμα και θα το πας κοτα (αρα θα κανεις οικονομια)

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomike Προβολή μηνύματος
    αν εχεις τοσο μεγαλο θεμα με την καταναλωση ρε παλικαρε, κανε μια χαρη στον εαυτο σου και ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ 50ΑΡΙ!!!

Α! και στο ξαναλεω!! ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΡΑΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΧΑΜΩ!!! η πειραγμενο θα παρεις (αρα θα καιει τα κερατα του) η μαμα και θα το πας κοτα (αρα θα κανεις οικονομια)
    δεν εχω τοσο θεμα με την καταναλωση απλα δεν θελω να βαζω 10 ευρω βενζινη καθε 2 μερες , να μου κραταει πανω απο βδομαδα με 10 ευρω :// δεν θελω να παω και για κοντρες απλα θελω να τραβαει λιγο αν χρειαστει !

δεν εχω τοσο θεμα με την καταναλωση απλα δεν θελω να βαζω 10 ευρω βενζινη καθε 2 μερες , να μου κραταει πανω απο βδομαδα με 10 ευρω :// δεν θελω να παω και για κοντρες απλα θελω να τραβαει λιγο αν χρειαστει !
    το ποση βενζινη θα βαλεις εξαρταται απο το πως οδηγεις και το ποσα χιλιομετρα κανεις! ενα ινοβα125 που ειχαμε στο μαγαζι που δουλευα με 5 ευρω εβγαζε 130 χλμ!
    εγω με το 250αρι που εχω με 10 ευρω κανω 200+/- αναλογα τις συνθηκες! ενα 50αρακι σαφως και θα καιει λιγοτερα απο αυτα!

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomike Προβολή μηνύματος
    το ποση βενζινη θα βαλεις εξαρταται απο το πως οδηγεις και το ποσα χιλιομετρα κανεις! ενα ινοβα125 που ειχαμε στο μαγαζι που δουλευα με 5 ευρω εβγαζε 130 χλμ!
    εγω με το 250αρι που εχω με 10 ευρω κανω 200+/- αναλογα τις συνθηκες! ενα 50αρακι σαφως και θα καιει λιγοτερα απο αυτα!
    εγω θα κανω 40 χιλιομετρα καθε μερα περιπου και με 40-50 χλμ/ωρα !!με ενα 10ευρω ποσο θα με βγαζει ενα glx 53 mm με κανα 22-24 καρμπυλατερ ?

απλα μαθηματικα ειναι! αν ας πουμε το ινοβα εβγαζε 130 με 5 ευρω! το 50αρι θα βγαλει 150! αρα με 10 θα βγαλει 300χλμ! οποτε πανω κατω μια βδομαδα με ενα 10αρικο θα την παλεψεις!

Moderator
    εγω θα κανω 40 χιλιομετρα καθε μερα περιπου και με 40-50 χλμ/ωρα !!με ενα 10ευρω ποσο θα με βγαζει ενα glx 53 mm με κανα 22-24 καρμπυλατερ ?
    Γύρω στα 10 €, με κανονική οδήγηση...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Scooter 50αρι
    από dida στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2006, 19:13
  2. Μεταχειρισμένο δίχρονο 50άρι
    από bonepeeler στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2006, 16:11