Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 19 από 19

Θέμα: Σβήνει όταν ανάβω φώτα πορείας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver Προβολή μηνύματος
    Εκεί ακριβώς πίσω από τα όργανα είναι τα ρελέ των φώτων (δεξιά/αριστερά από το ρελέ των φλας).
    Βγάλε ζελατίνα και το μαύρο πλαστικό των οργάνων, ξήλωσε τα ρελέ και δες αν σου το κάνει ξανά.
    Καθάρισε φίσες κλπ κλπ.

Επίσης τσέκαρε αυτό που σΕ λέει ο από πάνω, άνοιξε διακόπτες και καθάρισέ τους.
    Δες τα ρελέ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SOTOS80 Προβολή μηνύματος
    Αφου λυθηκε το προηγουμενο προβλημα ειπε να μου βαλει εναν καινουριο γριφο το μηχανακι. Εχτες λοιπον εντελως ξαφνικα σταματησαν να λειτουργουν τα φωτα πορειας και οι προβολεις. Παιρνει κανονικα μπροστα, αναβουν τα θεσεως, γυρναω τον διακοπτη στα πορειας και δεν κανει τιποτα. Φλας καντραν και πισω φωτα δουλευουν κανονικα.

Κοιταξα τις ασφαλειες και ειναι ολες ενταξει. Κοιταξα και την γνωστη μπλε φισα μηπως ειναι απο εκει κατι αλλα φαινεται οκ.κοιταξα τις λαμπες και δεν ειναι καμενες. Το μηχανακι δουλευει κανονικα απλα δεν αναβουν τα φωτα πορειας και προβολεις.

Καμια ιδεα?
    Τα ίδια έκανε και το δικό μου . Επειδή βαριόμουν να ανοίξω τον διακόπτη (μοντ.2002) , πήρα ένα σπρευ καθαρισμού ηλεκτρικών επαφών και χωρίς να ανοίξω τον διακόπτη ψέκασα απο τις σχισμές . Έκτοτε ( 6 μήνες ) δουλεύει ΑΨΟΓΑ . Το ίδιο έκανα και στον διακόπτη των φλάς γιατι και εκείνος μου έκανε κόλπα (δεν έπιανε με την πρώτη το φλάς )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lzkl Προβολή μηνύματος
    Τα ίδια έκανε και το δικό μου . Επειδή βαριόμουν να ανοίξω τον διακόπτη (μοντ.2002) , πήρα ένα σπρευ καθαρισμού ηλεκτρικών επαφών και χωρίς να ανοίξω τον διακόπτη ψέκασα απο τις σχισμές . Έκτοτε ( 6 μήνες ) δουλεύει ΑΨΟΓΑ . Το ίδιο έκανα και στον διακόπτη των φλάς γιατι και εκείνος μου έκανε κόλπα (δεν έπιανε με την πρώτη το φλάς )
    Μπορεί αυτό που έκανες να δούλεψε αλλά καλό είναι το καθαριστικό επαφών να το κρατάμε μακρυά από χρώματα & πλαστικά.

Τελικα ηταν παλι ενα καλωδιακι απαο την κλασσικη μπλε φισα που εχουν τα vfr αριστερα. Το εβγαλα εκτος φισας και ολα οκ.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Ηλεκτρικά -φώτα πορείας μπρος πίσω- σε Yamaha Crypton R '06
    από Νικολής στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2013, 08:04
  2. προβλημα στα φωτα πορειας.
    από johnny honda στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2008, 18:25
  3. Αναζήτηση led για φώτα πορείας...
    από Nostra στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket