Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 37

Θέμα: βοηθεια για bandit 400v(μπερδευει πολυ)

Νέο μέλος
    αποσταση 100χλμ με 130-140 συνεχεια κατω απο 9000 στρ εκαψε κατω απο 6 λιτρα

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bandit400vc Προβολή μηνύματος
    Μπερδεύοντας;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bandit400vc Προβολή μηνύματος
    Επειδή είχα μου κάνει εντυπωση.

Αν το μέτρησες σωστά τι να σου πω

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Επειδή είχα μου κάνει εντυπωση.

Αν το μέτρησες σωστά τι να σου πω
    Τπτ και να συστηθείς στον Βαρ. Μυνχάουζεν..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Νέο μέλος
    ψηλα δεν μπερδευει καθολουυυυυ μετα τις 7 παει αψογα! το γεμισα ταπα εκανα 106 χλμ για την ακριβεια και φουλαρα παλι ταπα! αν ειναι να δουλεψει χαμηλα να παρουσιαστω !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    xaxaxaxa τον πιασατε απο τα μουτρα.

φιλε μου , εν μερει εχουν δικιο οι απο πανω. Το 400αρι bandit ειναι ενα μηχανακι που βγαζει-εβγαζε πολλα προβληματα κυριως ηλεκτρικα και τροφοδοσιας. Τα ηλεκτρικα πες τα λυνεις. Το θεμα με τα καρμπυρατερ ομως ειανι πολυ πιθανο να μην το λυσεις ποτε. Γι αυτο και βλεπεις οτι ολοι τα πουλανε σε τιμες λιωμα, γιατι δε μπορουν να τα ρυθμισουν. Το μηχανακι ειανι οντως πολυ γρηγορο και σχετικα οικονομικο οταν δουλευει σωστα ομως αυτο ειναι μαλλον ονειρο θερινης νυκτος.

Μια λυση ειναι να βαλεις τετραδα καρμπς απο μεγαλυτερο μοντελο, πχ καποιο 600αρι.

Η καταναλωση 6λ/100 ειναι φυσιολογικη. Μπορεις με πολλα σπασιματα 1ες 2ες εντος πολης να φτασεις και τα 8 ενω σε πολυ χαλαρες βολτες εκτος πολης αν ειανι απολυτως σωστα ρυθμισμενο μπορει να δεις και 4,5 . Ολα τα 400αρια τοσο καινε γενικα, το bandit ειναι το λιγοτερο οικονομικο 400αρι
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Νέο μέλος
    σε ευχαρηστω για την σημετοχη σου... ομως το γουσταρω και ειδικα τωρα που του κανω μετατροπη σε ισιο τιμονι.καποιο μελοσ πηγε στην θεσσνικη και το εκανε να δουλευει αψογα....εχω θεληση και απλα χρειαζομαι κατευθηνση στο σωστο μηχανικο.

Μανιβελάτο μέλος
    Hope is the worst of evils, for it prolongs the torments of man.
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Νέο μέλος
    λοιπον ...η μετατροπη του τιμονιου απο κλιπ ον σε ισιο πετυχε !!!πιο ξεκουραστη οδηγηση...τωρα θελω μια ζελατινα αν εχει να μου προτεινει καποιος ...και περιμενω καποιον χριστιανο να με βοηθησει με κανενα μαστορα γνωστη της ρυθμησης του μοτερ που μπερδευει!

Μην ακούς τίποτα, τα Bandit είναι μια χαρά, αρκεί να είσαι λίγο τακτικός μαζί τους. Μετά από 12 χρόνια, ένας ανορθωτής (έβαλα πιο μεγάλο και ησύχασα), ένας πολλαπλασιαστής και πρόσφατα ένα γενικό σέρβις καρμπυρατερ (λαστιχάκια, βελόνες, εισαγωγές). Αν μπερδεύει τσέκαρε τις εισαγωγές μήπως από τα χρόνια ξεράθηκαν και παίρνει αέρα.

Ζελατίνα τσέκαρε αυτή, την έβαλε φίλος και είναι πολύ ικανοποιημένος.
    http://www.louis.de/_204ebb49ed798b1...nr_gr=10006536

Νέο μέλος
    να εισαι καλα φιλε μου ....επιτελους να μου ανεβασεις το ηθικο!!!το αφησα τωρα στο μηχανικο να το δει ....θα το παρω τεταρτη πρωι.εσυ το φιλτροκουτι το εχεις ανοιχτο το στομιο η το κλεισες λιγο;

Νέο μέλος
    Φιλαρακι εγω εχω το απλο κ δεν εχω κανενα θεμα... Αν εξερεσεις οτι σημερα εχασε τα νερα επιδη σαπισε το κολαρο του νερου... ουτε με καρμπ ουτε με τπτ... κ πιστεψε με το πηρα πολυ ερηπιο κ το μαζευω... Κ κατι διαβασα για καταναλωσεις μεγαλες κλπ. το μετρησα προχθες 4.5 λιτρα στα 100 2 καβαλος μεσα στην πολη... Αν το συντιρεις δεν θα εχεις προβλημα...

τα παλιά τα χρόνια που είχα και γω ένα τέτοιο οι λύσεις ήταν δυο
    α) καρμπιρατέρ από rf400 +δουλεύει καθαρότερα και πιο εύκολη ρύθμιση - πηγαίνει λίγο χειρότερα
    β) καρμπιρατέρ από gsxr 400 '91+ + δουλεύει καλύτερα πηγαίνει καλύτερα - δύσκολα στην τοποθέτηση γιατί είναι καθέτου ροής , ενδεχομένως αύξηση της κατανάλωσης

καλά ξεμπερδέματα

ακόμα αλλαγή ανορθωτή με άλλον μεγαλύτερο είτε απο άλλο μεγαλύτερο μοντέλο είτε με κάποιον aftermarket

κιαν είσαι μερακλής αντικατάσταση των άθλιων αναρτήσεων με άλλες από κάποιο πιο σπορ μοντέλο

Τόσα χρόνια το φιλτροκούτι/φίλτρο είναι εντελώς μαμα. Τώρα που έκανα τη γενική στα καρμπ. έβαλα ΚΝ και βελόνες απο GSXR 750. Μας παίδεψε λίγο στη ρύθμιση αλλά φαίνεται να στρώνει. Πρέπει να κάνω μια μεγάλη βόλτα για να το δω και σε πιο ανοιχτό δρόμο, αλλά φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά. (Ζελατίνα εμένα έχει από τη μάνα του, έχω το Limited βλέπεις )

Παλαιό μέλος
    γεια σου φιλε μου και απο εμενα. ειμαι κατοχος bandit 400 αλλα χωρις το κοκκινο καπακι. εχουμε και λεμε καρμπς απο gsxr 400 ανορθοτης απο τρανσαλπ 400 ζιγκλερομα + βεντουρια και ρυθμισμα στο δυναμομετρο με αυτα εχω βγαλει 54 αλογα τροχο οπως εδιξε και η δυναμομετριση. απο εκει και περα προβληματα δοξα το Θεο δεν εχει βγαλει τπτ απλα θελει συντιριση και προσοχη οπως ολα τα πραματα. απο καταναλωση γηρο στο 5-6 λ/100 εχω. οσο για το τημονι καλα εκανες εχω κανει και εγω το ειδιο τα κλιπ ον δεν βολεβουνε και τοσο.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Manual για suzuki bandit 400v japan style
    από POLYSITF στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 10/07/2019, 00:55
  2. Πολύ μπερδεμένος, βοήθεια για πρόβλημα σε δίχρονο...
    από johnpan στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2018, 22:15
  3. Μπουζι για bandit 400v
    από POLYSITF στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2013, 12:55
  4. Λάστιχα για Suzuki Bandit 400v '98
    από looperx στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2006, 23:33

Κανόνες δημοσιεύσεων