Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 164

Θέμα: Τούμπαρε η μηχανή του και σκοτώθηκε το 5χρονο παιδί του

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Κοροϊδευόμαστε, έτσι;
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Θα 'θελα να 'ξερα, πόσοι από σας που ''ποστάρεται'' εδώ ειστε γονείς...
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Θα 'θελα να 'ξερα, πόσοι από σας που ''ποστάρεται'' εδώ ειστε γονείς...
    Ξέχασες το "υπεύθυνοι". Μάλλον μερικοί από εμάς πρέπει να περάσουμε εξετάσεις ή να ρωτήσουμε εάν μπορούμε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από georgio Προβολή μηνύματος
    Κοροϊδευόμαστε, έτσι;
    Προσωπικά δεν κοροϊδεύω κανένα. Απλές απορίες εκφράζω, χωρίς να νομίζω ότι τα ξέρω όλα ή ότι έχω το αλάθητο στην κρίση μου...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VASOS Προβολή μηνύματος
    Προσωπικά δεν κοροϊδεύω κανένα...
    Δεν ειπε κανεις αυτό. Απλα το στοιχημα "πατέρας στην ελληνικη επαρχια φοράει κρανος στο παιδι του" εχει λιγοτερη απόδοση κι απο το Μπαρτσελόνα-Νεοι Επιβάτες.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VASOS Προβολή μηνύματος
    Ξέχασες το "υπεύθυνοι". Μάλλον μερικοί από εμάς πρέπει να περάσουμε εξετάσεις ή να ρωτήσουμε εάν μπορούμε...
    Γονέας κανένας δεν σπούδασε και όλοι μάθαμε στην πορεία ...........

Ο καθένας κατά το δοκούν.....

Ηθελα να 'ξερα όμως γιατί τέτοια αντιμετώπιση στον γονέα αυτόν΄;;;;;;;
    Ειστε βέβαιοι πως δεν νοιαζόταν γιά το παιδί του;;;;;;
    Με αυτοκίνητα δεν σκοτώνονται μικρά παιδιά;;;;;;;;;;
    Αυτός ηταν ο ανάλγητος γονέας;;;;;;; Οι υπόλοιποι με τα ΙΧ και τους γεωργικούς
    ελκυστήρες ειναι όλοι καλοί γονείς που χάνουν τα παιδιά τους και αυτός ειναι
    ο μηχανόβιος ο άσπλαχνος γονέας;;;;;
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω. Μάλλον περιγράφεις κάτι από προσωπικά βιώματα που δεν έχουν σχέση με μένα και το συγκεκριμένο περιστατικό. Φιλικά πάντα.

Με συγχωρείς, αλλά όταν τον βλέπουμε στο φανάρι και τον κράζουμε (άλλοι διακριτικά, άλλοι άσχημα, άλλοι από μέσα μας) και όταν συμβεί το μοιραίο -που είναι προφανές ότι κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα θα συμβεί- λέμε κρίμα και κοίτα να δεις και άδικο και σκέψου τους γονείς κλπ κοροϊδευόμαστε.

Ή λέμε δεν τρέχει, προσέχει αυτός, δίπλα πάει, και είναι μια γνώμη -θεωρώ λάθος- αλλά γνώμη, ή λέμε όποιος ανεβαίνει στη μηχανή φοράει τουλάχιστον κράνος, για να ανέβει πρέπει να μπορεί να κάθεται και να πατάει στα μαρσπιέ καλά, δεν ανεβαίνουμε τρικάβαλοι κλπ.

Και δεν λέμε μετά "τι τα θες τώρα", λέμε φταίει.
    Μιχάλης Δερτούζος

Moderator
    Με συγχωρείς, αλλά όταν τον βλέπουμε στο φανάρι και τον κράζουμε (άλλοι διακριτικά, άλλοι άσχημα, άλλοι από μέσα μας) και όταν συμβεί το μοιραίο -που είναι προφανές ότι κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα θα συμβεί- λέμε κρίμα και κοίτα να δεις και άδικο και σκέψου τους γονείς κλπ κοροϊδευόμαστε.

Ή λέμε δεν τρέχει, προσέχει αυτός, δίπλα πάει, και είναι μια γνώμη -θεωρώ λάθος- αλλά γνώμη, ή λέμε όποιος ανεβαίνει στη μηχανή φοράει τουλάχιστον κράνος, για να ανέβει πρέπει να μπορεί να κάθεται και να πατάει στα μαρσπιέ καλά, δεν ανεβαίνουμε τρικάβαλοι κλπ.

Φταιει ακριβώς το ίδιο με τον γονέα που δεν χρησιμοποιεί τα απαραίτητα μέσα
    ασφαλείας σε οποιοδήποτε όχημα. Δεν φταίει περισσότερο επειδή ειχε δίκυκλο....

Δυστηχώς όσο και να κράξουμε, να αφορίσουμε & να αναθεματίσουμε τα πράγματα δεν αλλάζουν τόσο γρήγορα γύρω μας όσο εμείς θα θέλαμε. Ανεύθυνοι άνθρωποι υπάρχουν και θα υπάρχουν. Να τους πούμε: είστε ανάξιοι και μην γίνεστε γονείς? Επικίνδυνα μονοπάτια...

Υπάρχει νομίζεις μεγαλύτερη τιμωρία από το να ευθύνεσαι για το χαμό του παιδιού σου? Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω, ούτε για τον χειρότερο άνθρωπο του κόσμου.

Εμείς τί να πούμε? Τι μπορούμε να κάνουμε εκτός από το να προσπαθήσουμε να επηρρεάσουμε όσους περισσότερους μπορούμε?

Φταιει ακριβώς το ίδιο με τον γονέα που δεν χρησιμοποιεί τα απαραίτητα μέσα
    ασφαλείας σε οποιοδήποτε όχημα. Δεν φταίει περισσότερο επειδή ειχε δίκυκλο....
    Προφανώς. Την ίδια ακριβώς αντιμετώπιση θα έχω και για τη μάνα που κάθεται συνοδηγός είχε το παιδί στην αγκαλία της εν είδη αερόσακου.

Την ίδια θα έχω και για αυτόν που αφήνει το παιδί του χωρίς επίβλεψη στην θάλασσα. Και πάει λέγοντας.

Για τα προηγούμενα που έγραψες, πριν από κάποιον καιρό γέννησε μια φίλη και όταν μερικούς μήνες μετά πήγα επίσκεψη και είδα τη μικρή μου γεννήθηκε η απορία: οκ, και τώρα τι; Έχουμε ένα μωρό, υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για το τι πρέπει να κάνουμε; Και μου είπε το μόνο που μαθαίνεις είναι από τον παιδίατρο και αφορά κυρίως την υγεία και την διατροφή του. Από εκεί και πέρα όσο ενδιαφερθεί ο καθένας να ρωτήσει και να το ψάξει.
    Αυτά όσον αφορά στην γνώμη μου σχετικά με το "τα μαθαίνουμε στην πορεία" που κατά τη γνώμη μου είναι λάθος καθώς θα έπρεπε η κοινωνία να ενημερώνει τους νέους γονείς και να μην επαφίεται στο δικό τους ενδιαφέρον. Όπως ακριβώς θα έπρεπε να μαθαίνεις το γυροσκοπικό από τη σχολή οδηγών και όχι από φίλους ή φόρουμ.

Για το γιατί σε αυτόν το γονέα, γιατί αυτός είναι που έχει την περισσότερη -αν όχι όλη- την ευθύνη που σκοτώθηκε το παιδί του. Με αυτοκίνητα ναι σκοτώνονται, αλλά αν κάποιος έχει το παιδί του δεμένο σε καθισματάκι, πηγαίνει σαν άνθρωπος και του βγει από ένα στοπ ένα φορτηγό που έσπασαν τα φρένα τι ευθύνη μπορείς να του καταλογίσεις;

Αν βέβαια δεν έχει καθισματάκι για το παιδί του, ή αν το έχει και πάει αεροπορία στην Κορίνθου-Πατρών πχ και μπει στο αντίθετο και σκάσει αυτός πάνω στην νταλίκα, τότε πάλι την ίδια αντιμετώπιση θα έχω.

Νομίζω έχω γίνει αρκετά σαφής. Και λυπάμαι γιατί βλέπω ότι ακόμα και κάτι που θεωρούσα προφανές σε όλους πρέπει να το αποδεικνύουμε...
    Μιχάλης Δερτούζος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou

Δεν είναι το ίδιο ρε φίλε.Η επικινδυνότητα και οι πιθανότητες να την πατήσεις με δίκυκλο(ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΦΤΑΙΣ Η ΟΧΙ) είναι πολύ μεγαλύτερες απ' ότι με αμάξι,μην κοροϊδευόμαστε.
    Ο άνθρωπος ήδη τιμωρείται απ'τις τύψεις του και θα τιμωρείται για μια ζωή.

Τώρα για το κράνος:
    ΑΝ ήταν ξεκράνωτος αυτός και το παιδί(ξαναλέω ΑΝ γιατί δεν ξέρουμε στα σίγουρα) τότε προφανώς είναι απαράδεκτος:εν έτει 2012 αυτά είναι αυτονόητα.
    Καλά να'ναι εκεί ψηλά το παιδί και ο μπαμπάς να το ξεπεράσει και να'ναι πιο προσεκτικός για τα υπόλοιπα παιδιά του(αν έχει).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PReDaTORR Προβολή μηνύματος
    Ρε φίλε μας δουλεύεις; Τι μας γράφεις αυτό το ποστ και φαίνεται σαν να γουστάρεις να ξεκινήσει καυγάς; Τι μας λες για κράνη και ιστορίες; Εδώ όλοι οι συμφορουμίτες γράφουν από τα 10 μηχανάκια και υπάρχει και παιδί πάνω μόνο στο 1 να φοράει κράνος.. Θα μας τρελάνεις δηλαδή; Είναι σπάνιο αυτό το φαινόμενο να δεις παιδί σε μηχανάκι και κράνος..
    Θαυμάζω τη σιγουριά, τις βεβαιότητες και τις στατιστικές σου.

Να ξεκινήσω καυγά? Να σας τρελάνω? Να πώ την παπάτζα μου? Δεν νομίζω ότι προσπάθησα να κάνω κάτι τέτοιο.

Όπως είπα και παραπάνω: φιλικά πάντα.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    πολυ θα γουσταρα παντως μετα τα ιντερνετικα μπινελικια στον πατερα με εναν μαγικο τροπο να βλεπαμε οτι το παιδακι του φορουσε και κρανος και μποτακια και γαντακια και μπουφανακι και να σας εβλεπα μετα εναν-εναν να ζητατε συγγνωμες επιδη δεν ξερατε.

το σεναριο φυσικα ειναι φανταστικο και σαφως ουτε εγω δεν μπορω να το πιστεψω οτι εγινε ετσι,αλλα εχω μαθει αν δεν ξερω να μη μιλαω.

συνεχιστε...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

7 τρικάβαλα, 1 τετρακάβαλο σήμερα στη μέρα μου.
    Σκ@τά ολέ
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Νέος και ωραίος - Το Quiz του αιώνα
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 104
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2007, 15:21
  2. Δεν βάζεις κράνος και ζώνη;... δώσε το 1/3 του μισθού σου...νεός ΚΟΚ
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 180
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2006, 01:19
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 13:56
  4. Κρυφες δοκιμες του Rossi με το νεο Yamaha του 2006.....
    από gmakris στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2005, 10:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF