Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: Cb 1300 πλαινες βαλιτσες vs Σαμαρια ..

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    πήγαινε με τη μηχανή και δοκίμασέ τα πριν τα πάρεις. δεν χρειάζονται βάσεις, τα σφίγγεις με ιμάντες και χταπόδια και δεν κουνιούνται. μετά από λίγο βέβαια μπορεί να χαλαρώσουν τα δεσίματα, οπότε συνήθως τα δένω μεταξύ τους από πάνω με χταπόδι για να μην κρεμάσουν γιατί κάθεται και η κοπελιά εκεί και πιέζονται λίγο. κατά τα άλλα κανένα πρόβλημα.
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων cb1.saddlebags.1o.jpg‎  

Ναι ετσι θα κανω , θα παω με την μηχανη να τα δοκιμασω και μαλλον κατι σε σχημα τριγωνου οχι αυτα τα τετραγωνα ...Βασικα θελω να βαλω και τις βασεις για πιο σιγουρα να αποφυγω τα "κρεμασματα" με οποιοδηποτε βαρος και τα λασκαρισματα καθως και το τριμιμο του σαμαριου πανω στο πλαστικο ..θελω δουλεια καλη και οχι προχειρη , μην εχω τον νουμου καθε τοσο μπας και λυθουν και τα ψαχνω .
    Τα συγκεκριμενα στην φωτο δεν μου αρεσουν γιατι το μισο ειναι πανω απο την σελα και δεν το θελω

Κατι σε τετοιο βλεπω και ισως και αυτα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	plainasamaria.jpg 
Προβολές:	122 
Μέγεθος:	66,0 KB 
ID:	262417

Όνομα:	givi_saddle_bags_t492_b.jpg 
Προβολές:	121 
Μέγεθος:	40,8 KB 
ID:	262419

Τα συγκεκριμενα τα εχει δοκιμασει κανεις ??
    Τελευταία τροποποίηση από scotty; 25/06/2012 στις 18:32.

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από scotty Προβολή μηνύματος
    Ναι ετσι θα κανω , θα παω με την μηχανη να τα δοκιμασω και μαλλον κατι σε σχημα τριγωνου οχι αυτα τα τετραγωνα ...Βασικα θελω να βαλω και τις βασεις για πιο σιγουρα να αποφυγω τα "κρεμασματα" με οποιοδηποτε βαρος και τα λασκαρισματα καθως και το τριμιμο του σαμαριου πανω στο πλαστικο ..θελω δουλεια καλη και οχι προχειρη , μην εχω τον νουμου καθε τοσο μπας και λυθουν και τα ψαχνω .
    Τα συγκεκριμενα στην φωτο δεν μου αρεσουν γιατι το μισο ειναι πανω απο την σελα και δεν το θελω
    κατ'αρχ'ην δεν είναι τετράγωνα
    δεύτερον εκεί που ακουμπάει στο πλαστικό είναι λείο και δεν κάνει γρατζουνιές και έχουν και έξτρα υλικό που μπορείς να το παρεμβάλλεις
    τρίτον, εγώ τα έχω βάλει λίγο πιο ψηλά γιατί η εξάτμισή μου είναι λίγο κοντή και ψηλή, κανονικά είναι στο ίδιο ύψος της σέλας
    τέταρτον, δεν πρόκειται να φύγουν, γιατί έχει κι άλλον ιμάντα με κλιπ που δένει κάτω από τη σέλα εκτός τους 2 από πάνω που είναι με velcro (άρα μπορείς να ρυθμίσεις πλάτος/ύψος)
    αυτά που δείχνεις είναι παρόμοια και νομίζω αρκετά πιο ακριβά (δεν σου είπα να πάρεις τα ίδια με τα δικά μου, απλά στα δείχνω για να δεις πως κάθονται)

δες άλλη μια

Όνομα:	cb1.saddlebags.2o.jpg 
Προβολές:	115 
Μέγεθος:	96,1 KB 
ID:	262420

Οκ Κωστα ..ευχαριστω για την φωτο και τις λεπτομεριες...βλεπω εδω οτι τα εχεις τιγκα γεματα ..και εξεχουν πολυ , σαν τις βαλιτσες , που σημαινει οτι οι ταχυτητες ειναι περιορισμενες ....καλα αυτο θα το δουμε στην πραξη ..thanks again

Παλαιό μέλος
    ειχα δοκιμασει αυτες τις βασεις σαμαριων http://www.car.gr/parts/view/790058/ και αν θυμαμαι καλα 3 ειδη σαμαριων kappa kai givi...ολα ακουμπουσαν στην εξατμιση και τελικα δεν τα εβαλα.

Μιλας για μαμα εξατμιση?
    Εγω μιλαω γιατην την βαση τις φτιανει φιλος εδω απο ελλαδα

http://viewitem.eim.ebay.gr/HONDA-CB...dex.en-US.html

Παλαιό μέλος
    ναι με την μαμα εξατμιση.....

Ναι οντως με την μαμα βρισκει ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από scotty Προβολή μηνύματος
    Ναι οντως με την μαμα βρισκει ...
    παιδες για ξανα...
    εχω παρει σαμαρια τις colori τα απλα με 50 ευρω περιπου και ειναι πολυ καλα και ανθεκτικα..
    τα φοραω και στο busa κσι στο sc54 ...
    μια λυση να μην καιγωνται ειναι να τυλιξεις ενα ειδικο πανι περμανιτη με ταινια αλυμινιου εκει που ακουμπα στην εξατμιση και ολα οκ..
    εχω παραγγειλει και ενα σακο απο motoraid των 50 λιτρων λουκανικο και εχω σκοπο να τον προσαρμοσω στην σελα πισω εκει που ειναι η χειρωλαβη και να ειναι ετοιμο για διακοπες ...
    με λιγα λεφτα ετοιμο το ταξιδιωτικο ντυσιμο της !!!
    αποψη μου βεβαια....αλλα οι σκληρες βαλιτσες ειναι για πολυ μεγαλα ταξιδια ....για λιγες μερες και καλοκαιρι τα σαμαρια ( που κανονικα λεγονται δυσακια !!...και οχι σαμαρια ....σαμαρι ειναι το αντικειμενο που καθομαστε στο ζωο....και δυσακι ειναι αυτο που φορτωνουμε!!)
    ειναι μια χαρα....
    αυτα !
    να τυλιξεις την εξατμιση ενωειτε!!....

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από hayasakis Προβολή μηνύματος
    ( που κανονικα λεγονται δυσακια !!...και οχι σαμαρια ....σαμαρι ειναι το αντικειμενο που καθομαστε στο ζωο....και δυσακι ειναι αυτο που φορτωνουμε!!)
    πες το εσύ "δισάκι" και αν σε καταλάβει κανείς γράψει μου

BTW: αν θες να τα λες σωστά τότε καλύτερα να πεις "πλευρικοί σάκοι"

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Πλαϊνές βαλίτσες σε Cb 1300 S
    από panastex στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 16/05/2011, 07:40
  2. πλαινές βαλίτσες -σαμάρια
    από bartenderas στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2008, 14:56