Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 56

Θέμα: Ηusqvarna TΧ-510

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Tο μηχανάκι πρέπει να είναι TX..
    Διορθώθηκε

( χώρια που ήταν 4-τάχυτα και δεν κατέβαινε με τίποτε ο μπροστινός τροχός για να στρίψεις..)
    Αυτά είναι...
    Μηχανάκια που πρέπει να είσαι 2 μέτρα για να πατήσεις κάτω, να είναι μόνο σούζα λόγω κιβωτίου και να πρέπει να οδηγούνται μόνο τάπα για να μην κολλήσουν δηλαδή?

Η ιδανική συνταγή για πολύχρονη παραμονή σε ορθοπαιδική κλινική μου ακούγεται
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

παιζει να παρω ενα μικρο στολο απο κατι χουσκβαρνα 2 ολοκληρα και ενα για ανταλακτικα... μου ειπε ειναι με ασπρο σκελετο και αεροψυκτα... ελπιζω να ειναι κανα 360 82-83... απο τα αγαπημενα μου χασκι!

Αρχοντικα μηχανακια ρε γαμωτο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC04586.jpg 
Προβολές:	219 
Μέγεθος:	103,3 KB 
ID:	262652

Όνομα:	DSC04600.jpg 
Προβολές:	220 
Μέγεθος:	102,1 KB 
ID:	262653

Όνομα:	DSC04583.jpg 
Μέγεθος:	88,3 KB 
ID:	262654
    Τελευταία τροποποίηση από astroman76; 27/06/2012 στις 13:43.
    ORGIA!!!!!

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Πριονια σουηδικα.Τα καλυτερα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astroman76 Προβολή μηνύματος
    παιζει να παρω ενα μικρο στολο απο κατι χουσκβαρνα 2 ολοκληρα και ενα για ανταλακτικα... μου ειπε ειναι με ασπρο σκελετο και αεροψυκτα... ελπιζω να ειναι κανα 360 82-83... απο τα αγαπημενα μου χασκι!

Αρχοντικα μηχανακια ρε γαμωτο

Όνομα:	DSC04586.jpg 
Προβολές:	219 
Μέγεθος:	103,3 KB 
ID:	262652

Όνομα:	DSC04600.jpg 
Μέγεθος:	102,1 KB 
ID:	262653

Όνομα:	DSC04583.jpg 
Μέγεθος:	88,3 KB 
ID:	262654
    360 μάλλον όχι με 2 αμορτισέρ πίσω αερόψυκτα λευκά(πλαστικά και σκελετός) θάναι 240-250 μάλλον αν είναι τώρα 430 την έκανες λαχείο στείλε φωτό !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της daculas
    Aρρώστησα μεσημεριάτικα

με 2 αμορτισερ ειναι... μπορει και 500 χαχαχαχ αλλα που τετοια τυχη... κανα 250ρι...
    ORGIA!!!!!

το μηχανακι ειναι του φιλου μου του αντωνη.τα πραγματα ειναι σχεδον ολα γνησια.το μοτερ μολισ δεθει θα ειναι ολο γνησιο μετα απο κοπιαστικη αναζητηση ανταλλακτικων σε ολο τον κοσμο.ασχετο αλλα πρεπει να δειτε το hornet 900 που εχει φτιαξει.ειληκρινα δεν πιστευω οτι υπαρχει καλητερο στην ευρωπη.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από NIKOSCBR600F4 Προβολή μηνύματος
    ασχετο αλλα πρεπει να δειτε το hornet 900 που εχει φτιαξει.ειληκρινα δεν πιστευω οτι υπαρχει καλητερο στην ευρωπη.
    Αν μπορεις ανεβασε καμια φωτογραφια να το δουμε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από NIKOSCBR600F4 Προβολή μηνύματος
    το μηχανακι ειναι του φιλου μου του αντωνη.τα πραγματα ειναι σχεδον ολα γνησια.το μοτερ μολισ δεθει θα ειναι ολο γνησιο μετα απο κοπιαστικη αναζητηση ανταλλακτικων σε ολο τον κοσμο.ασχετο αλλα πρεπει να δειτε το hornet 900 που εχει φτιαξει.ειληκρινα δεν πιστευω οτι υπαρχει καλητερο στην ευρωπη.
    Το να "εκμοντερνίσεις" σε κάποια περιφερειακά ένα παλιό μηχανάκι από το οποίο θα ζητάς να σου προσφέρει όμως τα πράγματα για τα οποία σχεδιάστηκε δεν είναι κατ' ανάγκη λάθος.Αυτό το μηχανάκι όμως που βλέπουμε με καπάκια από άλλο μοντέλο με κολλάρα σιλικόνης με κάρμπον με μασκάκι για φως μοντέρνο και αυτό μόνο εμπρός και προφανώς ασύνδετο αν τελικά κιόλας αρκεστεί να στολίζει κάποιο χώρο τι να πώ περί ορέξεως ...
    Για γνησιότητα αν μιλάς ρίξε μια ματιά στο cr 500 που ανέβασε ο Astro (μόνο ένα τελικό εξάτμισης βλέπω αλλαγμένο) δες και την δικιά μου γριά την 390 που είναι 100% μαμά.Τέλος για την κοπιαστική αναζήτηση μάλλον υπερβάλλεις γιατί και εγώ χρειάστηκα πράγματα (από καρμπυρατέρ μέχρι στρόφαλο) και τα βρήκα εκτός αν εννοείς ότι κοπιάσατε για να τα βρείτε φτηνά!

ετσι ειναι... αλλο ρεστορινκ και αλλο να το κανεις να τσουλαει... μια βολτα απο το Husky Cafe θα σε κανει να τρηβεις τα ματια Νικο... αναπαλαιονουν ακομη και πιο παλια ΜΧ και φισικα οποιος ξερει βρησκει τα παντα. Ειπαρχει πολυ NOS (new old stock) ανα τον κοσμο αρκει να βαλεις το χερι βαθια ιδικα για τοσο σπανια μηχανακια!
    ORGIA!!!!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Να θυμίσω οτι το μηχανάκι δεν το πόσταρε ο ιδιοκτήτης (που προφανώς το φτιάχνει όπως κάνει κέφι) αλλά εγώ μιας και μου άρεσε. Η αυθεντικότητα είναι ένα θέμα που δεν ενδιαφέρει τους πάντες με τον ίδιο τρόπο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από baron Προβολή μηνύματος
    Η αυθεντικότητα είναι ένα θέμα που δεν ενδιαφέρει τους πάντες με τον ίδιο τρόπο.
    Δουλειές ανοίγεις...
    (έστω και με μπύρες..)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Δουλειές ανοίγεις...
    (έστω και με μπύρες..)
    Ναι ε;;;;
    http://www.moto.gr/forums/showthread...86#post2208286 (post No 14)
    Τελευταία τροποποίηση από bulmont; 28/06/2012 στις 12:06.
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος

Ομορφάντρα μου, ή την παράθεση θα δω ή το post No 14..
    (εσυ δεν βλέπεις, οπότε και δεν μετράς, τα διεγραμμένα..)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από baron Προβολή μηνύματος
    Να θυμίσω οτι το μηχανάκι δεν το πόσταρε ο ιδιοκτήτης (που προφανώς το φτιάχνει όπως κάνει κέφι) αλλά εγώ μιας και μου άρεσε. Η αυθεντικότητα είναι ένα θέμα που δεν ενδιαφέρει τους πάντες με τον ίδιο τρόπο.
    Και εγώ να διευκρινήσω ότι φυσικά ο καθένας κάνει ότι καταλαβαίνει με την περιουσία του φαντάζομαι το " περί ορέξεως " το είδες , απλά απάντησα στα σχόλια του φίλου του ιδιοκτήτη περί γνησιότητος (γραμμένο δύο φορές) και περί κοπιαστικής αναζήτησης.
    Εν πάσει περιπτώσει να συνεχίσουν τα παιδιά να ανεβάζουν φωτό από παλιά μηχανάκια (είμαι ο πρώτος που το θέλει και το ζητά) αλλά και τα σχόλια ,τα καλοπροαίρετα τουλάχιστον είναι απαραίτητα.Αν παρεξηγήθηκα τώρα από κανέναν ...

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. νέο Husqvarna 510 enduro
    από figo-migo στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2006, 19:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ