Γουστάρω με τα χίλια μοτοσυκλέτα, αλλά διάβασα ένα thread στο forum που έχει να κάνει με τα πάγια (και μη) έξοδα ενός δικύκλου. Και είδα οτι η μοτοσυκλέτα είναι αρκετά ρουφήχτρα για την τσέπη μου. Γι'αυτό και το γύρισα σε παπάκι. Το σκέφτομαι και για cbr125 επειδή είναι "παπί" με συμπλέκτη, για να συνηθίζω το συμπλέκτη, μιας και το επόμενο δίκυκλο που θα πάρω κάαααααααααααποια στιγμή, θα είναι σίγουρα μοτοσυκλέτα... τι λέτε λοιπόν για το cbrάκι;; κυρίως αν ξέρει κανείς κατά πόσο είναι ή όχι "ρουφήχτρα"...
Ama eisai noobas na pas na paixeis kamia DOTA![]()
σε αυτη τη περιπτωση μια χαρα θα σου κατσει το cbr125! αλλα επιμενω για 250αρι!!!
Άσε τα παπιά και τα 125άρια κι αφού έχεις κανονικό δίπλωμα πάρε ΜΗΧΑΝΗ!
Τα μικρά θα τα βαρεθείς πολύ γρήγορα και δε θα μπορείς να βγεις για μια εκδρομούλα ή ένα ταξιδάκι δικάβαλος, ούτε κάν μόνος σου!
Εκτός από το CB400SF και το BROS που σου προτείνανε κι είναι καλή φάση, αλλά πολύ παλιά πλέον, δες και για κάνα ΧΤ600, αλλά κυρίως προσωπικά θα συνιστούσα KLE 500 ή 250, αν σου φαίνεται μεγάλο!
Δες εδώ
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2624936/
και πες του να το βάλει στο πλοίο και να στο στείλει, θα με θυμηθείς...
...το νου σου!!
Οι λόγοι που δε θέλω να πάρω μηχανή, και μάλιστα on/off, είναι τα πάγια και μη έξοδα στα οποία δεν θα μπορώ να αντεπεξέλθω, και έχω ένα θέμα με το ύψος (είμαι 1,68) που σε συνδυασμό με την απειρία μου με τις μηχανές θα μου έρθει πολύ απότομο κάτι τέτοιο.... γι'αυτό και θέλω κάτι μέχρι 1500 με φτηνή συντήρηση και χαμηλό ύψος.....
cbf 250 Νομιζω σε καλυπτει απολυτα, η και το 125 το Injection αμα μπορεσεις που δεν καιει μια
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
εγω παλι λεω να παρει...............
brosss!!!
αυτο το μηχανακι τα κανει ολα και συμφερει!!
οι βλαβες που ισως σου βγαλει ειναι ανορθοτης(100ευρο),τρομπα βενζινης(20ε).
αυτα ειναι τα προβληματα που βγαζει.η τρομπα με 20ε που λεω λυνεται το προβλημα μια για παντα.το ιδιο και με τον ανορθοτη.
αυτα ΙΣΩΣ τα βγαλει.
τα λεφτα που δινεις δεν ειναι πολλα.
αν ανεβεις μονο 500 ευρο ακομα αυξανεις κατα πολυ τις επιλογες σου!!