Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: yamaha fz1 N

Φίλε ευχαριστώ για την απάντηση. Ενδιαφέρομαι για το FAZER FZ1 που έχει fairing, και νομίζω η τελική του κάπου εκεί είναι. Μπορεί να κάνω και λάθος. Όμως έβαλες ένα μεγάααλο θέμα. Δεν είναι άνετο στα ταξίδια; Αυτός είναι ένας βασικός λόγος που θέλω να αλλάξω μηχανή για το 600άρι με πέθανε στην επιστροφή απο φοινικούντα με δύο και φορτωμένο!!! Για πες λεπτομέρειες...
    Τι θα πρότεινες για πόλη (Δουλειά 60%, βόλτα 20%) και ταξίδια (εθνική 10% νησιά 10%)
    TDM μήπως;

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kkobits Προβολή μηνύματος
    Φίλε ευχαριστώ για την απάντηση. Ενδιαφέρομαι για το FAZER FZ1 που έχει fairing, και νομίζω η τελική του κάπου εκεί είναι. Μπορεί να κάνω και λάθος. Όμως έβαλες ένα μεγάααλο θέμα. Δεν είναι άνετο στα ταξίδια; Αυτός είναι ένας βασικός λόγος που θέλω να αλλάξω μηχανή για το 600άρι με πέθανε στην επιστροφή απο φοινικούντα με δύο και φορτωμένο!!! Για πες λεπτομέρειες...
    Τι θα πρότεινες για πόλη (Δουλειά 60%, βόλτα 20%) και ταξίδια (εθνική 10% νησιά 10%)
    TDM μήπως;
    Το θέμα λέει FZ1N που είναι το γυμνό, γι αυτό σου απάντησα.
    Το FZ1 με το φαίρινγκ είναι σαφώς πιο άνετο για ταξιδι, καμμία σχέση.
    Για την πόλη είναι λίγο too much, για νησιά δεν κάνει, τα υπόλοιπα ΟΚ.
    Το TDM τωρα τι σχέση έχει?
    Είναι άνετο σίγουρα και πιο οικονομικό γενικώς απο το 1000ρι φυσικά, αλλά εγώ είμαι ο τελευταίος που θα πρότεινα TDM σε οποιονδήποτε.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Welcome to my playground Το avatar του/της Toumpas
    Δεν θα ξαναέπερνα Fz1 Fazer για ταξιδιάρικο. Υποφέρει σε πολλούς τομείς. Το γυμνό είναι πολύ όμορφο αλλά για κανίβαλο θα κοίταγα προς Speed Triple και Tuono, απλά.
    http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
    http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest

Για 10% ταξιδια που λες νομιζω δεν θα εχεις προβλημα
    βεβαια ο πισω δεν περναει και τοσο καλα
    εγω την μεγαλυτερη διαδρομη που εκανα σε μια μερα ειναι 800 χλμ
    και δεν μπορω να πω οτι κοπηκα στην κουραση
    αμα σ αρεσει και αντεχεις την βενζινη που πινει παρτο
    ειναι αρκετα απολαυστικο

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kkobits Προβολή μηνύματος
    TDM μήπως;
    το φειζερ το φερινγκατο ειναι σαφως καλυτερο στο ταξιδι (δεν το συζηταμε αυτο).
    παρ' ολα αυτα δεν θα προτεινα ενα τετοιο μηχανακι για 60% δουλεια, 20% βολτα, 10% εθνικη και 10% νησι.

μαλλον για δικυλινδρο σε βλεπω. TDM,V-STROM650 φανταζουν σαν οι καλυτερες επιλογες σου (και χωρις τον φοβο του αρκουδογκαζου ενος 1000 4Ι)
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Προβληματίστηκα!!
    Ενας μου προτείνει tdm, άλλος μου λέει ότι δεν θέλει να το ακούει (!), διαφορετικές απόψεις θα μου πεις!
    Για νησιά έχω πρόβλημα ακόμα και με το 600άρι (μου αρέσουν και οι πιο περίεργες παραλίες και σε χωματόδρομους οι street , ΔΕΝ...!) Η αλήθεια είναι ότι το 600άρι που έχω μάλλον με καλύπτει σε όλα, αλλά μάλλον είναι το απωθημένο να πάρω μια φορά στη ζωή μου 100άρα δρόμου! Έστω κι αν την πουλήσω μετά, έστω κι αν καίει περισσότερο, έστω κι αν είναι λιγότερο βολική σε νησιά ή σε κίνηση, τώρα που το σκέφτομαι, σαν μικρό παιδί πρώτα είχα αφίσα την FZR1000... Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1991-fzr-1000-exup.jpg 
Προβολές:	54 
Μέγεθος:	31,0 KB 
ID:	291903 και αργότερα την ... Βίκη Καγιά ...Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	vicky-kagia-6447-medium.jpg 
Προβολές:	55 
Μέγεθος:	47,0 KB 
ID:	291904;-)
    Μάλλον θα το κάνω το βήμα...
    ΥΓ Επειδή δεν είμαι και πρώτο μπόι (175) πατάω καλύτερα με τα street παρά με τα on/off. Μόνο endurάκια είχα ψηλά, αλλά αυτά είναι ελαφριά μηχανάκια!
    Τελευταία τροποποίηση από kkobits; 02/06/2013 στις 12:47.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Νέο Yamaha FZ1 FAZER
    από ixnilatis στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2005, 10:49

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •