Γνωριζει κανεις καποιον τροπο να ισιωσω το δεξι πισω μαρσιπιε ?
Κυριακη σημερα , μιας που ειμαι στην αναμονη για ηλεκτρολογο ειπα να κανω μερικες δουλιτσες , ευκαιρια να ξηλωσω το πισω φαναρι ωστε να παει για βαφη αλλα και να ριξω και ενα καθαρισμα εκει πισω ,
Με λυπη ανακαλυψα οτι η μια βιδα (σταθερη) στο φαναρι εσπασε... κατι που θα με απασχολησει μετα στη αποθηκη ...
Αυτο που θελω τωρα να κανω ειναι να βρω 2 ντουι που να ταιριαζουν για να μπουνε οι 2 λαμπες της ουρας , ισως να χρειαστει και αλλος ανορθωτης γιατι στις μετρησεις χτυπουσε σταθερα 13,8 αλλα σε φασεις μετα γκαζιου εφτανε και 14, 6 στιγμιαια ... , επι της ευκαιριας θα βρω και ενα μπριζακι αυτοκινητου ( η καλυτερα σκαφους για να ειναι και αδιαβροχο) να τοποθετηθει και μια παροχη ρευματως για Gps η οτι αλλο ...
Εβαλα και ενα ζευγαρι χουφτες της Renthal![]()
Εχω ριξει πολυ μελετη εδω ειδικα στις δουλειες του Ispiros !!! , το χειμωνα θα ακολουθησω βημα βημα τα πλαστικα οπως στο ασημι xl χεχεχε( τοτε θα μπουνε και τα αυτοκολητα![]()
Εν αναμονη λοιπον ψαχνω σχεδια για πισω βασεις για σαμαρια , θελω να βγει σχεδιο ανθεκτικο σε πτωσεις γιατι η μηχανη προβλεπεται να με παει σε πολλα βουνα χεχεχε
επισης προχωρησα σε ερευνα αγορας για Michelin T63αρχες Αυγουστου πρεπει να ειναι ολα κομπλε για ... το ΠΡΩΤΟ μας ταξιδι
Νεστος και ορεινη Ροδοπη
![]()
Ετοιμα και τα ηλεκτρικα τουειχε θεμα... σε πολλα σημεια τελικα τελος ολα καλα
για να μην καθομαστε εριξα και ενα βαψιμο τη σχαρα και τις μπαρες προχειρα με μαυρο ματ σπραυ (ετσι για τωρα) και τελικα εδειξε τοσο ομορφα ωστε να με βαλει στη μπριζα να βαψω και τις ζαντες στο μελλον μαυρες
ατσα και η παροχη ρευματως ( 12 ευρω )
Τελικα η μπαταρια του ειναι μεγαλη και η γεννητρια σηκωνει προβολεις(ενα σετακι της Hella υπαρχει σε μια αρκη στο μυαλο μου χεχεχε)
Μπηκανε και 2 καθρεπτακια απο honda astrea!!! μιας που το ταξιδι θα εχει εχει και εντουραδες και ειναι κριμα να σπασουν τυχων καλα ...για μετα εχω ενα σετακι απο aprilia
ομορφαινει σιγα σιγα το ροματζο , χρηματα δεν υπαρχουν οπωτε αργα και σταθερααυριο παμε για λαστιχακι ...
Τελευταία τροποποίηση από KotsosDR; 30/07/2012 στις 21:39.
απο οτι θημαμαι η kappa η givi βγαζει καγκελα για πισω.λογικα θα υπαρχουν σαν στοκ και ισως να τα παρεις φθηνα.βεβαια μπορει και να κοπιαρεις το σχεδιο,κατι τετοιο ειχα κανει και εγω για σαμαρια,απλως δεν ειχα κανει τα αυτια που πιανουν οι σκληρες βαλιτσες.καλη συνεχεια,βλεπω πολυ μερακι και αγαπη
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Ναι ... ειναι ο ψυχολογος πλεονΘα ψαχτω για καγκελα οπως ειπες . Παιζει να μου κατσει και ενα σετακι FCR το χειμωνα .... ΤΟΤΕ θα το παρεις βολτα χεχεχε
μερακι.. ναι ... παιδι βλεπεις μεγαλωσα με acropolis και βιντεοκασετες dackar και camel με dominator χεχεχε , ειχα αποθημενο να παρω ενα μηχανακι που να με παει πισω σε αυτη την ομορφη εποχητο βλεπω καμια φορα και παιζει στο μυαλο μου το pop corn του jean michel jarre χεχεχε
κατι τετοιο δεν θα ενιωθα με ενα νεο τενερε ας πουμε . ( που μου αρεσει πολυ ομως)
http://www.youtube.com/watch?v=uOKAwnCwQg0
ετσι για να γουσταρουμε
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
πω πω .. έχω ένα ολόΙδιο και κάθεται στην αυλή σχεδόν δυό χρόνια τώρα !
Δεν παίζει φράγκο ρπμ για να του κάνω μια απο τα ίδια ..
ότι όρεξη, χρόνος και φράγκα παίζουν, ασχολούμαι με ένα άφρικα 650.
ωραίο φαίνεται, καλή συνέχεια ..
As ta diala ree ...
kotso Αρχισες βλεπω τα φτιαξιματα ,καλλη συνεχεια με το νεο σου εργαλειο
KLE 400-XT 250.
Χθες σε είδα στη Νεάπολη με το μηχανάκι, πολύ όμορφο![]()
TENERE XTZ 660 '91