Πωπω φιλε μου........
Δυστυχως φιλε μου δεν εχεις απλα μεγαλωσει.
Εχεις ...................... γερασει πριν της ωρας σου.![]()
Εγω τα καταλαβαινω τα παιδια της γενιας αυτης.
Καταρχην μεγαλωσαν αλλιως απο εμας αλλα οι ομοιοτητες με εμας ειναι κατι παραπανω απο εμφανεις,απορω που δεν τις βλεπεις.
Παντα η νεολαια ακολουθει μοδες γιατι παντα εχει αναγκη να ανηκει καπου , να ειναι in.Γιαυτο τα βλεπεις ολα καρμπον. Η διαφοροποιηση ξεκιναει σε πιο μεγαλες ηλικιες. Τα σκισμενα ρουχα ειναι και αυτα επαναλαμβανομενα. Ακομα θυμαμαι τη μανα μου να μου πεταει τα σκισμενα 501 και να γινονται ομηρικοι καυγαδες. Αφηνα τα All Star μου απλυτα για μηνες γιατι μονο σαν λετσος δεν περναγα για βουτυροπαιδο.![]()
Τοτε ακουγαμε ροκ και μεταλ.
Σημερα RnB και dance
Οσο για τους θηλυπρεπισμους και γω τους παρατηρω αλλα απο την αλλη και μενα με το μακρυ μεταλ μαλλι και τα στενα παντελονια ολοι οι μεγαλυτεροι μου λεγανε πως ειμαι σαν γυναικα.
Με λιγα λογια μεγαλωσαμε.
Εαν δεν θελουμε να γινουμε σαν αυτους που κοροιδευαμε (και που τωρα που μεγαλωσαμε δεν τους κοροιδευουμε τοσο) πρεπει να δειχνουμε κατανοηση στην πιτσιρικαρια η οποια περναει τη φαση της και οταν μεγαλωσει θα ερθει με τα νερα μας.
Και φυσικα οι γονεις πρεπει να προστατευουμε τα παιδια μας απο τα κακα της κοινωνιας μας αλλα αυτο δεν ειναι παντα εφικτο διοτι τα παιδια δεν μεγαλωνουν σε γυαλα(δυστυχως)
![]()