Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 57

Θέμα: Αλλάζουν οι εποχές ...πρέπει να αλλάξουμε και εμείς;....

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Πωπω φιλε μου........

Δυστυχως φιλε μου δεν εχεις απλα μεγαλωσει.
    Εχεις ...................... γερασει πριν της ωρας σου.

Εγω τα καταλαβαινω τα παιδια της γενιας αυτης.
    Καταρχην μεγαλωσαν αλλιως απο εμας αλλα οι ομοιοτητες με εμας ειναι κατι παραπανω απο εμφανεις,απορω που δεν τις βλεπεις.

Παντα η νεολαια ακολουθει μοδες γιατι παντα εχει αναγκη να ανηκει καπου , να ειναι in.Γιαυτο τα βλεπεις ολα καρμπον. Η διαφοροποιηση ξεκιναει σε πιο μεγαλες ηλικιες. Τα σκισμενα ρουχα ειναι και αυτα επαναλαμβανομενα. Ακομα θυμαμαι τη μανα μου να μου πεταει τα σκισμενα 501 και να γινονται ομηρικοι καυγαδες. Αφηνα τα All Star μου απλυτα για μηνες γιατι μονο σαν λετσος δεν περναγα για βουτυροπαιδο.

Τοτε ακουγαμε ροκ και μεταλ.
    Σημερα RnB και dance

Οσο για τους θηλυπρεπισμους και γω τους παρατηρω αλλα απο την αλλη και μενα με το μακρυ μεταλ μαλλι και τα στενα παντελονια ολοι οι μεγαλυτεροι μου λεγανε πως ειμαι σαν γυναικα.

Με λιγα λογια μεγαλωσαμε.
    Εαν δεν θελουμε να γινουμε σαν αυτους που κοροιδευαμε (και που τωρα που μεγαλωσαμε δεν τους κοροιδευουμε τοσο) πρεπει να δειχνουμε κατανοηση στην πιτσιρικαρια η οποια περναει τη φαση της και οταν μεγαλωσει θα ερθει με τα νερα μας.

Και φυσικα οι γονεις πρεπει να προστατευουμε τα παιδια μας απο τα κακα της κοινωνιας μας αλλα αυτο δεν ειναι παντα εφικτο διοτι τα παιδια δεν μεγαλωνουν σε γυαλα(δυστυχως )

Keep on rocking in a free world !!!

Δεν είπα οτι απευθύνεται σ' εσένα... Αν ήσουν έτσι μάλλον δε θα ξεκιναγες το post, right?

Στη τελική απευθύνεται σε όλους μας κι αν κάποιος δει τον εαυτό του εκεί ας κάνει την αυτοκριτική του να νιώθει οτι χρειάζεται.

Είναι πολλοί όμως χωμένοι μέσα στον κουβά που περιγράφει το κείμενο (δεν ξέρω ποιος το έγραψε by the way).

Κατά τα άλλα..

Αγόρι, :a19: :a19: :a19:

Εγώ διάβαζα και Βαβούρα (όχι τον Τζώνυ) μετά μανίας...

Το "Τρουένο" το θυμάστε;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    συμφωνω απολυτα μαζι σου και δυστηχως τα πραγματα ειναι καπως ετσι και ισως και χειροτερα.......συζηταγα με ενα μεγαλυτερο συναδελφο στη δουλεια για τα προβληματα με το γιο του ο οποιος εχει μεγαλωσει με τα προτυπα του πατερα του και δεν ασχολειτε ουτε με fame story ουτε με οτιδοιποτε ξενερωτο εχει να δειξει η σημερινη κοινωνια...το αποτελεσμα ειναι να καθετε συνεχεια μονος του να μην βρισκει κοινα ενδιαφεροντα με τα αλλα παιδια της ηληκιας του και γενικα να απομακρυνετε κινδυνευοντας να μεινει χωρις φιλους.......υπαρχει ενας κανονας που λεει οτι αν δεν μπορεις να προσαρμοστεις στο περιβαλλον το περιβαλλον σε απωθει..... αυτο δεν ακουγετε καθολου καλο δυστηχως ετσι ομως ειναι ...πολλα φταινε για την κατασταση αυτη και νομιζω οτι ειναι δυσκολο να αλλαξει
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Αν και δεν καταλαβαίνω το νόημα των emoticons, να διευκρινήσω πως επρόκειτο για ξαδέρφη (και φίλες) ενός κολλητού...

Δεν είχαν κανένα νόημα, έτσι τα έβαλα.

Φάση έπαιξε, δεν το αρνούμαι, αλλά με μέτρο και με προηγούμενη επίδειξη ταυτότητας...[B]

Σωστός !!!
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

στο φιλο που αναφεθρηκε για τα 17 χρονα ,

μηπως εισαι και εσυ της αναλογης κουλτουρας? γιατι αν δε της πας σαν ατομα τοτε πως βρεθηκατε μαζι ή ταιριαξατε? γενικως οι φιλοι μου παρεες και γνωστοιθ ειναι πιστα αντιγραφα του εαυτου μου με μικρες παρεκλισεις , και φυσικα συμφωνουμε στα παντα.

Τηλεοραση δεν εχω σπιτι και θεωρω τον εαυτο μου τυχερο που οταν ημουν μικρος εβλεπα ελαχιστη γιατι ο φαδερ εριχνε μπατσες και κλαμαααα εμεις. Τωρα του δινω τα συγχαρητηρια μου και καταλαβα ποσο καλο μου εκανε, θελω να πιστευω

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Στο Μπλέκ ή στο αγόρι ήταν ο τερματοφύλακας γιατρός?

Μεγάλος gay :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ban 'em all

Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
    συμφωνω απολυτα μαζι σου και δυστηχως τα πραγματα ειναι καπως ετσι και ισως και χειροτερα.......συζηταγα με ενα μεγαλυτερο συναδελφο στη δουλεια για τα προβληματα με το γιο του ο οποιος εχει μεγαλωσει με τα προτυπα του πατερα του και δεν ασχολειτε ουτε με fame story ουτε με οτιδοιποτε ξενερωτο εχει να δειξει η σημερινη κοινωνια...το αποτελεσμα ειναι να καθετε συνεχεια μονος του να μην βρισκει κοινα ενδιαφεροντα με τα αλλα παιδια της ηληκιας του και γενικα να απομακρυνετε κινδυνευοντας να μεινει χωρις φιλους.......υπαρχει ενας κανονας που λεει οτι αν δεν μπορεις να προσαρμοστεις στο περιβαλλον το περιβαλλον σε απωθει..... αυτο δεν ακουγετε καθολου καλο δυστηχως ετσι ομως ειναι ...πολλα φταινε για την κατασταση αυτη και νομιζω οτι ειναι δυσκολο να αλλαξει
    Πρέπει να ψάξει να βρει κι άλλους σαν κι αυτόν. Θα είναι λίγοι αλλά θα υπάρχουν. Αλλιώς ο συμβιβασμός (βλέπε αλλοτρίωση) της προσωπικότητας χάριν της "κοινωνικοποίησης" θα αποδειχθεί επώδυνος όσο θα μεγαλώνει και θα νιώθει το κένο μέσα του. Θα παριστάνει κάτι που δεν είναι και αυτό θα τον κουράσει ψυχικά.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
    +1

Παν μετρον αριστον
    Keep on rocking in a free world !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    Στο Μπλέκ ή στο αγόρι ήταν ο τερματοφύλακας γιατρός?

Μεγάλος gay :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Στο Αγόρι. Bill Leaper νομίζω λεγόταν.

Επίσης όλα τα λεφτά για μένα ήταν ο Johny Red, ο Άγγλος πιλότος στη Ρωσία στον Β' ΠΠ.

αααααχχχχ, αναμνήσεις

(όξω παππού!!)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ea6gka
    ...γιατι αν δε της πας σαν ατομα τοτε πως βρεθηκατε μαζι ή ταιριαξατε?
    Προφανώς αναφέρεσαι σε μένα...

Όπως ήδη είπα, έτυχε να βρεθώ σε αυτή την παρέα...
    Η χειμωνιάτικη είχε διαλύσει φέτος το καλοκαίρι (γ@μώ το στρατό και τις διακοπές τους)...
    Δεν ταιριάξαμε...

γιατι , δεν σε κανουνε παρεα αμα δε ξες απεξω το φαμεστορυ? δεν υπαρχει αλλο παιδι στο κοσμο που δε βλεπει φαμεστορυ? αποκλειεται , για αυτο αργα η γρηγορα θα βρει το δρομο του .

Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Προφανώς αναφέρεσαι σε μένα...

Όπως ήδη είπα, έτυχε να βρεθώ σε αυτή την παρέα...
    Η χειμωνιάτικη είχε διαλύσει φέτος το καλοκαίρι (γ@μώ το στρατό και τις διακοπές τους)...
    Δεν ταιριάξαμε...
    οκ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Δεν είχαν κανένα νόημα, έτσι τα έβαλα.
    Αααααα...

:hypnotize

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    an ke ime skata mavra 8a prospa8iso na prosegkiso to 8ema

file gadalf 8imisou apo ti epireazomaste stin kinonia
    8imisou ola ta ere8ismata pou pername

gia tis modes ta revmata 8imisou
    ine akrivos to idio me simera mono pou ine pio grigora ke pio apedefta

ke tote pou foragame stena tzin me tin maloura mexri ta vizia argotera me ta skoularikia pos mas antimetopizan?
    pos mas evlepe o kosmos?

sini8os imastan apla kala pedia pou eprepe na ipostiriksoume tin es8itiki mas apopsi pou teriaze me tin prosopiki mas epanastasi

ka8e efivos exi dikeoma na kani tin prosopiki tou epanastasi
    to idio ginete ke simera

afta me apla logia
    fantazome oti oloi kseroun ti enoo

apla simera den ine arketo ena skoulariki giati ine dedomeno ke den ine ksexoristo
    ego to forao mexri simera
    simera exoun kani sourotiri tin mouri tous sto melon 8a alaksi afto den ksero pos isos ftasoume sta perasmena kokala sta mpratsa ke stin miti

ala ine afto pou imastan emis apla kala pedia pou i8elan na dilosoun tin diaforetikotita tous ke na kanou tin prosopiki tous epanastasi

prosopika den me eklisi oute me enoxli tipota

tous katanoo apolita
    prosopika imoun punk exo silif8i apires fores gia afto
    giati tote apagorevotan na kikloforis me skoularikia
    me vazan na ta petao...

to 8ema ine oti florous den evlepes polous
    simera exi gemisi o kosmos florosoupes

ke afti i antidrastiki ine poli ligi

sigoura poli apo emas exoume pari ena alo ma8ima apopioumaste to parel8on mas to pezoume volemeni grafiades ke ta mona onira mas ine na doume tin kilota tis sinadelfou mpas mas katsi kiolas ke ti 8a fame sto spiti i pote ine i epomeni episkepsi ston koumparo

sigoura ena tetio sintiritiko atomo den prepi na exi gnomi gia tin kinonia efeson kirios gkriniazi gia to anikanopioito tis zois tou

kat epektasi ine ena kamena xarti ke vazo ke emena mesa den exo provlima

episis omos simera tin moda tin elenxoume emis i genia mas ke afto pou vlepoume stous dromous se oli tou tin ektasi ine i krifi mas po8i

i ginekes ntimenes poutanes...
    ke ka8e alos krifos mas po8os apo tou na to pezoun aneti ke cool i neoi kati pou emis ksekinisame ala den prolavame
    sex pantou os apo8imeno
    apelef8erosame ta i8i

ke ola osa kanoun oi neoi ine apotelesma diki mas nootropias mias ke emis elenxoume tis modes to marketing ta panta

i neei pou nomizoun oti pane kontra se kapio katestimeno prepi na ma8oun oti olo afto to paketo tous to poulame emis

emis elenxoume tin zoi tous
    emas pou mas 8eloun poura sto peri8orio i otidipote alo
    emas pou mas apostrefonte

ine i marionetes mas

opos imastan emis kapote se kapious alous

imaste oloi ena se ena pexnidi pou i kanones anadiamorfononte pia tipota den ine dedomeno

opios katalave exi kalos
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    an ke ime skata mavra 8a prospa8iso...

...opios katalave exi kalos
    Σωστός!

Άντε να μαθαίνουμε κι εμείς οι νεότεροι...

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΟΙ ΡΟΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ
    από χιλιομετροφαγος στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2009, 14:23
  2. links για να μαθουμε τιποτα και εμεις ....
    από idi στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2006, 19:58
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2006, 18:42
  4. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2005, 09:42
  5. Λεμε να τη κανουμε και εμεις!!!!
    από solman στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2005, 15:48

Κανόνες δημοσιεύσεων