Έχω το μοντέλο του 08, αγορασμένο το 09. Το πρώτο χρόνο άλλαξα πηνία και ανορθωτή (εγγύηση). Μετά από ένα εξάμηνο μπαταρία. Πριν μια βδομάδα πάλι μπαταρία (ακινησία για 20 μέρες και βραχυκύκλωσε). Χτες έμεινε ξανά, υποψιάζομαι πάλι καμμένα πηνία... Α ρε HONDA....
cbf 1000
τον γάτο μου τον λένε Κλάκη... :a018
αν αφηνετε για μια εβδομάδα την μοτοσυκλέτα αμετακίνητη, συμβουλή αποσυνδέστε τον θετικό πόλο, κράτησα μπαταρία σχεδόν 3χρόνια μ'αυτόν το τρόπο (την αντικατέστησα προληπτικά δεν είχε πάθει κάτι)
you rise you fall you're down then you rise again
καλησπερα παιδια ειμαι νεος στο αθλημα και στο φορουμ.καταρχην συνχαρητηρια για το site.κατα δευτερον τωρα μολις χθες πειρα ενα cbf1000 06 μοντελο απο κατερινη,καλα δεν τ συζητω ειναι φοβερο.με το που γυρισα ομως Βολο και το εσβησα μετα δεν ξανα πειρε.το πηγα σε μαστορα και μου λεει οτι ειναι η μπαταρια,μιλαω με τον πρωην ιδιοκτητη και μου λεει οτι η μπαταρια ειναι 1μηνων.λετε να ειναι τπτ αλλο.Ευχαριστω πολυ!
To kill switch είναι γυρισμένο στο on?
Keep spamming!!!:a13:
Δοκίμασε και με το δεύτερο κλειδί.
Τελευταία τροποποίηση από McGyver; 07/12/2012 στις 07:24.
Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση.Λοιπον παω να το βαλω μπροστα και ειναι λες και δεν εχει μπαταρια σαν να ξεψηχαει.ο διακοπτης ειναι στο ον δοκιμασα και το δευτερο κλειδι τπτ.λες και τελειωνει η μπαταρια.αλλα ειναι δυνατων μετα απο ταξιδι να σε αφηνει?δλδ δεν φορτησε καθολου!
Απο φωτα εχει xenon και εχθες ειχα για καμποσο αλλα μετα εσβησαν και ειχα μονο την μεγαλη που ειναι απλη!
Ευχαριστω ρε παιδια θα το κανω αυριο πρωι πρωι.α και κατι ακομα που ξεχασα τα φωτα εχουν ξεχωριστο διακοπτη + το οτι εχει και συναγερμο.σημερα το πρωι που την πειρα δεν ειχα αναμενα φωτα αλλα και παλι ξεληγωθηκε
Καλημερα ναι με αλλη μπαταρια περνει κανονικα.τεσπα σημερα θα παω στον μαστορα ξανα διοτι δεν παει αλλο!
Καταρχάς μήν ξηλώσεις τίποτα αν δεν δείς τι παίζει με πηνία και ανορθωτή.Αν ο ανορθωτής σου η τα πηνία μας έχουν αφήσει χρόνους δεν φταίνε τα xenon ούτε ο συναγερμός.Θα σου βάλει μία μπαταρία δικιά του ο μηχανικός και θα μετρήσει τιμές πηνίων και μπαταρίας να δεί πώς (και άν) φορτίζει το κύκλωμα,οποτέ θα φανεί τυχόν πρόβλημα με τα ηλεκτρικά σου.
Επίσης αν η μηχανή έχει πρόβλημα κανονικά θα πρέπει να πληρώσει και ο πωλητής την ζημιά μίας και η μηχανή είναι στην κατοχή σου 2 μέρες μόνο.![]()
Keep spamming!!!:a13:
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2