Βρες ένα KLX 250S ή ένα WR250R να ευχαριστηθείς το Καρβούνι & το Κέρκι.
Βρες ένα KLX 250S ή ένα WR250R να ευχαριστηθείς το Καρβούνι & το Κέρκι.
Ευχάριστω πολύ για την απάντηση σου αλλα ήλπιζα να παρατήσω την "βρωμιά" του enduro και να πάρω κάτι που να φαίνεται πιο καθαρό βρε αδερφέ![]()
Nα έχω την χαρά να το πάρω να το γυαλίσω να το βάλω και κάτω από το μπαλκόνι και να το χαζεύω από πάνω πίνοντας ένα frappe![]()
+ Δεν ξέρω κατά ποσο θα πατάω κάτω![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
τα μεγαλα naked(z750-1000,hornet,gsr κτλ) μπορει να ειναι κουραστικα αν θες να πηγαινεις γρηγορα.
ο αερας σε αυτες τις ταχυτητες ειναι κουραστικος.
σε μικρους κυβισμους αρα και ταχυτητες μεχρι 140-150 δεν ειναι τπτ σπουδαιο.
η θεση οδηγησης παει αναλογα με την μηχανη.
δεν εχεις παρα να καβαλησεις αυτη που σε ενδιαφερει και να διαπιστωσεις εσυ το αν σε βολευει η οχι.
συνηθως παντως δεν ειναι ανετες η sport μηχανες.
αλλα και εκει δεν ειναι απολυτα τα πραγματα.
και να ξερεις αν η θεση οδηγησης ειναι λιγο σκυφτη τοτε βοηθαει στα ταξιδια γιατι οταν σε χτυπαει ο αερας ερχεσε σε μια ισοροπια ενω αν ησουν ορθιος προσπαθει το σωμα σου να αντισταθει στον αερα.
μεσα στην πολυ οι ταχυτητες ειναι μικρες καθως και ο χρονος παραμονης στην σελα ειναι συνηθως μικρος οποτε αυτο που παιζει ρολο ειναι πως χωνεται η μηχανη αναμεσα στα αμαξια και ποσο ευκολοδηγητη ειναι.
καλημερα, εγω παντως θα σου προτεινα να παρεις ενα ΧΤ 600 μπορεις να πας παντου κ ειδικα στο νησι που παιζουν ολων των ειδων οι δρομοι, ειναι σχολειο, αξιοπιστια στο μεγιστο κ γνκ ενα μηχανακι που θα το ευχαριστιθεις μεχρι να παρεις κατι μεγαλο....
μπορει το 500.
εγω προσωπικα ποτε δεν το συμπαθησα το xt.
γουστα ειναι αυτα...
Έχει από ό,τι κατάλαβα, αλλά έχει το A1, οπότε μπορεί να οδηγήσει χοντρικά μέχρι 33,5 άλογα.
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
Είμαι 19 ακόμη οποτε το απεριόριστο το ξεγράφω προς το παρών :P
Να σου πω την αλήθεια ο φούρναρης διπλα στο σπίτι μου που κάθομαι και συζητάω συνήθως για μηχανές έχει μια cb και κάθε μηνα κάνει τον γύρο του νησιού για τον χαβαλέ του.
Oποτε υποθέτω ότι δεν μπορεί να είναι τόσο ζόρικοι οι περισσότεροι δρόμοι στο νησί...να μην ξεχνάμε ότι είναι και Σάμος και όχι δωδεκάνησα που οι δρόμοι είναι τρομακτικοί :P
Οι διαδρομές πάντως που κάνω είναι αρκετά ομαλές με 2 λακκούβες όταν πάω σχολη και 4 όταν γυρνάω xD