Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: GhostRider 4

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EddY
    na kano mia erotisi??

o ghostrider den pethane???(etsi mou eipe kapios)

pantos den kseroume an sta alitheia o ghostrider einai kalos odigos giati ola auta pou blepoume einai stimena me tin astinomia

pantos apsogos na exei tora to k5 kai na trexei

Έτσι άκουσα κι εγώ όταν βγήκε το πρώτο. Δε το νομίζω εκτός αν οι άλλοι τρελιακες συνέχισαν τις παλαβομάρες. Οκ στημένα με την αστυνομία, με τα αυτοκίνητα ομως? ποιος πάει με 250+ αναμεσα σε τοση κίνηση; Εκεί δε παίζουν στημένα πράγματα. Στη συνεντευξη που δώσανε τα παλικάρια στο μοτό είπανε ότι η σκηνή που και καλά τους πιάσανε ήταν στημένη το κυνηγητό είναι αληθηνότατο!!

Το κυνησητό...

και τις σφήνες,τις δέχομαι .Όμως δεν δέχομαι οτι δεν μπορεί η αστυνομία να τον πιάσει.Επίσης,κατα την γνώμη μου,το κοντέρ του ''κλέβει'' στάνταρ.Όχι οτι δεν είναι επικίνδυνα αυτά που κάνει,αλλά σίγουρα με λιγότερα χιλιόμετρα.Είμαι επίσης 100% σίγουρος(έχω δεί όλη την σειρά GR) οτι 1ον δεν είναι μόνο ένας ατός που τα κάνει αυτά και 2ον κάποιος απο αυτούς είναι μπάτσος(ή ακόμα και αν είναι ένας,είναι μπάτσος και ο ίδιος)
    Οσο για τα διδάγματα που δίνει,είμαι σίγουρος οτι θα βρεί...μιμητές μόνο στην Ελλάδα.Εξω δεν κάνουν τετοιες λαλακίες!
    Προσωπικά μου αρέσουν τα stunts και δεν συγκρίνω τους Bad Boys Rider Crew με κανέναν!Αμερικανάκια μέν,αλλά άπαιχτοι!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	δόγμα.jpg 
Προβολές:	157 
Μέγεθος:	7,3 KB 
ID:	24388
    SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Το τρεϊλερ φτιαχτο !
    Αλλα αυτο οχι !

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ndvd_004.jpg 
Προβολές:	146 
Μέγεθος:	63,8 KB 
ID:	24394

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4

Re: Το κυνησητό...

Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged
    και τις σφήνες,τις δέχομαι .Όμως δεν δέχομαι οτι δεν μπορεί η αστυνομία να τον πιάσει.Επίσης,κατα την γνώμη μου,το κοντέρ του ''κλέβει'' στάνταρ.Όχι οτι δεν είναι επικίνδυνα αυτά που κάνει,αλλά σίγουρα με λιγότερα χιλιόμετρα.Είμαι επίσης 100% σίγουρος(έχω δεί όλη την σειρά GR) οτι 1ον δεν είναι μόνο ένας ατός που τα κάνει αυτά και 2ον κάποιος απο αυτούς είναι μπάτσος(ή ακόμα και αν είναι ένας,είναι μπάτσος και ο ίδιος)
    Οσο για τα διδάγματα που δίνει,είμαι σίγουρος οτι θα βρεί...μιμητές μόνο στην Ελλάδα.Εξω δεν κάνουν τετοιες λαλακίες!
    Προσωπικά μου αρέσουν τα stunts και δεν συγκρίνω τους Bad Boys Rider Crew με κανέναν!Αμερικανάκια μέν,αλλά άπαιχτοι!!!

Εγω πιστευω οτι και εξω τα ιδια κανουν και χειροτερα.

Απλα δεν τα ξερουμε. Παντου γινονται τα παντα.

Επισης να πω οτι η αστυνομια εξω δεν ειναι σαν την δικια μας, χωρις να λεω ποια ειναι καλυτερη και λοιπα.

Εχεις δει οταν κανουν πορεια στην Ιαπωνια ή σε καμια Κινα οτι οι ματαδες τους ουτε που κουνιουνται? Εδω στην αντιστοιχη περιπτωση ακομα ξυλο θα ετρωγαν. Στην Αμερικη πανε και πεφτουν πανω στα αμαξια που κυνηγανε για να τα βγαλουν εκτος πορειας με οτι επακολουθο και ας εχει.

Καθε χωρα εχει δικους της κανονες καταστολης. Αναλογα με την εγκληματικοτητα, αλλα και πολλα αλλα πραγματα.

Οποτε, ισως και ξαναγραφω ισως, η αστυνομια να μην μπορει να τον πιασει. Παντως το σιγουρο ειναι οτι εχει γνωστους στην αστυνομια ή ειναι ο ιδιος οπως εγραψες και εσυ.

ρακόμελος Το avatar του/της dodos_1
    Κάθεστε και ασχολείστε με τον φλώρο τον Σουηδό ρε παιδιά;Ολα είναι στημένα...έχει κάτι μπάτσους κολλητούς και τον κυνηγάνε λες και θα τον πιάσουνε με τα Volvo που ζυγίζουν 2 τόνους! ...Μήπως είναι τυχαίο ότι μπαινοβγαίνει στα αστυνομικά τμήματα;δεν θα τον είχαν συλλάβει;...Δείτε τους Crusty Demons και θα καταλάβετε τι εστί τρέλα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lygonis

trik

Υπάρχει ένα κολπάκι που συνήθως το χρησιμοποιουν στις ταινίες για να φανεί εντυπωσιακή η οδήγηση του πρωταγωνιστή.Παίρνουν 15-20 αυτοκίνητα τα βάζουν να πηγαίνουν με 15 - 30 χλμ και ο πρωταγωνιστής πηγαινει με 60-80 είτε με αυτοκίνητο είτε με μηχανή.
    Ο καλός οδηγός στην ευθεία φαίνεται!!

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Στις ταινιες ομως.

Οχι σε αυτες τις ταινιες που λεμε τωρα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos_1
    Κάθεστε και ασχολείστε με τον φλώρο τον Σουηδό ρε παιδιά;Ολα είναι στημένα...έχει κάτι μπάτσους κολλητούς και τον κυνηγάνε λες και θα τον πιάσουνε με τα Volvo που ζυγίζουν 2 τόνους! ...Μήπως είναι τυχαίο ότι μπαινοβγαίνει στα αστυνομικά τμήματα;δεν θα τον είχαν συλλάβει;...Δείτε τους Crusty Demons και θα καταλάβετε τι εστί τρέλα!
    Εχω το 7th mission των Crusty Demons
    Απλα οι καλυτεροι!
    Πηραν ενα Goldwing, το εβαλαν στο χωμα ,το ριξανε κανα δυο φορες (ψιλοαγρια), και μετα το καβαλησε ενας, και οπως πηγαινε με χιλια στον δρομο του βαλανε και καλα, ενα ξεκωλι στο πεζοδρομιο, για να του αποσπασουν την προσοχη, και παει ο τυπος και το ριχνει σε ενα πυροσβεστικο κρουνο κανονικα ομως
    Δεν ξερω αν εζησε, αλλα τα ειδα ολα παντως
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Ωραία... αυτιά!!! Το avatar του/της pepenaxos1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos_1

Καπως ετσι οντως ρε παιδια... :wacko:

Ρε παιδια,αυτο για το τι εχει μεσα στα ποδια του δεν το επιασα...Μηπως μπορει καποιος να το σπασει και να το ξαναριξει????

Emena maresei i typoi apo to Fastbikes magazine poy ftiaxane to MACH2 kai 3 kai alla DVD...foveroi!!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ghostrider 636
    από CBRIDHS στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2010, 08:01
  2. ghostrider the beginning!!
    από tselos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2010, 18:48
  3. Ghostrider - the early years
    από PortisHead στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ