Δεν βρήσκω άμεσο λογικό λάθος σε αυτό που γράφεις, απλά είναι η μισή αλήθεια. Προφανώς δεν ήσουν μέλος στο Bikenet, δεν παρακολουθούσες τι γινόταν, οπότε πάρε μια ιδέα.
Η αντιρρηση μου (για φιλολογικούς λόγους, του λόγου το αληθές που λέμε) δεν είναι αν έκανε σωστά που το έκλεισε, αν ήταν δικαιωμά του κ.ο.κ. Ολα αυτά σωστά (εγώ τον έχω και για ΗΡΩΑ που αντεξε τόσο...)
Η αντιρρησή μου έχει να κάνει με αυτό το κροκοδείλιο οι_κακοί_άνθρωποι_που ήρθαν_και_μου_χάλασαν_το_φόρουμ, στον απολογισμό. Καλά τα λέει κι εκεί, ξεχνάει όμως να αναφέρει, ότι οι κακοί που περιγράφει ήταν οι δικοί του, αυτοί που ''κέρδισαν την εμπιστοσύνη του'', η κλίκα που αυτός άφηνε ατιμώρητη να κάνει ότι γουστάρει, τα ίδια άτομα που στελέχωναν τις δραστηριότητες γύρω του κ.ο.κ.
Εγώ προσωπικά, αν έκλεινα το φόρουμ μου, και έγραφα απολογισμό, θα έγραφα πρώτα ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΛΑΘΟΣ, όχι για τους ''κακούς'' τους ... άλλους.
Τα λάθη σου:
Καταρχήν πιάνεις και βγάζεις ένα ΑΠΟΛΥΤΟ συμπέρασμα χωρίς να ξέρεις την πλήρη υπόθεση, μόνο για τις παραμέτρους που γνωρίζεις. Αυτό είναι λάθος, κι ας μην έχουν λάθος οι προτάσεις μία-μία.
Όχι δεν έκανε ότι πίστευε σωστό. Εδώ είσαι όχι απλά ανακριβής, είσαι τελείως λάθος. Ο άνθρωπος απλά βαρέθηκε την κατάσταση στην οποία και ο ίδιος εγκλωβίστηκε και αντί να την λύσει, την κατήργησε. Αυτό δεν λέγεται ''κάνω ότι πιστεύω'' αυτό λέγεται ''τρεχάτε να σωθούμε και ο σώσον εαυτόν σωθητο''. Το τι έκανε λάθος το γνωρίζει, πανέξυπνος είναι, απλά δεν το λέει γιατί δεν τον πολυσυμφέρει. Σωστό είναι που άφησε τα ΠΜ να λειτουργούν.
Το ''παει και φτιάχνει δικό του και μιλάει με τον ευατό του'' κάτι σε ειρωνία μου κάνει, με την κακή την έννοια. Πράγμα που μας φέρνει στο ''προσέχτε τι γράφετε'' ένα απλό μέλος μπορεί και να ξεχαστεί και να γράψει κάτι εκτός κανόνων και να ξεφύγει λίγο, ΕΣΥ όμως που είσαι στέλεχος υπεύθυνο για την σωστή λειτουργία ενός φόρουμ, θα έπρεπε να προσέχεις ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ, και όχι να ειρωνεύεσαι, βλέπε παραπάνω. Η συμπεριφορά φέρνει συμπεριφορά.