Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 74

Θέμα: ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΝΕ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ (περι BIKENET)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Τι ακριβώς είναι ανακριβές σ' αυτά που έγραψα;
    Δεν βρήσκω άμεσο λογικό λάθος σε αυτό που γράφεις, απλά είναι η μισή αλήθεια. Προφανώς δεν ήσουν μέλος στο Bikenet, δεν παρακολουθούσες τι γινόταν, οπότε πάρε μια ιδέα.

Η αντιρρηση μου (για φιλολογικούς λόγους, του λόγου το αληθές που λέμε) δεν είναι αν έκανε σωστά που το έκλεισε, αν ήταν δικαιωμά του κ.ο.κ. Ολα αυτά σωστά (εγώ τον έχω και για ΗΡΩΑ που αντεξε τόσο...)

Η αντιρρησή μου έχει να κάνει με αυτό το κροκοδείλιο οι_κακοί_άνθρωποι_που ήρθαν_και_μου_χάλασαν_το_φόρουμ, στον απολογισμό. Καλά τα λέει κι εκεί, ξεχνάει όμως να αναφέρει, ότι οι κακοί που περιγράφει ήταν οι δικοί του, αυτοί που ''κέρδισαν την εμπιστοσύνη του'', η κλίκα που αυτός άφηνε ατιμώρητη να κάνει ότι γουστάρει, τα ίδια άτομα που στελέχωναν τις δραστηριότητες γύρω του κ.ο.κ.

Εγώ προσωπικά, αν έκλεινα το φόρουμ μου, και έγραφα απολογισμό, θα έγραφα πρώτα ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΛΑΘΟΣ, όχι για τους ''κακούς'' τους ... άλλους.

Τα λάθη σου:

Καταρχήν πιάνεις και βγάζεις ένα ΑΠΟΛΥΤΟ συμπέρασμα χωρίς να ξέρεις την πλήρη υπόθεση, μόνο για τις παραμέτρους που γνωρίζεις. Αυτό είναι λάθος, κι ας μην έχουν λάθος οι προτάσεις μία-μία.

Όχι δεν έκανε ότι πίστευε σωστό. Εδώ είσαι όχι απλά ανακριβής, είσαι τελείως λάθος. Ο άνθρωπος απλά βαρέθηκε την κατάσταση στην οποία και ο ίδιος εγκλωβίστηκε και αντί να την λύσει, την κατήργησε. Αυτό δεν λέγεται ''κάνω ότι πιστεύω'' αυτό λέγεται ''τρεχάτε να σωθούμε και ο σώσον εαυτόν σωθητο''. Το τι έκανε λάθος το γνωρίζει, πανέξυπνος είναι, απλά δεν το λέει γιατί δεν τον πολυσυμφέρει. Σωστό είναι που άφησε τα ΠΜ να λειτουργούν.

Το ''παει και φτιάχνει δικό του και μιλάει με τον ευατό του'' κάτι σε ειρωνία μου κάνει, με την κακή την έννοια. Πράγμα που μας φέρνει στο ''προσέχτε τι γράφετε'' ένα απλό μέλος μπορεί και να ξεχαστεί και να γράψει κάτι εκτός κανόνων και να ξεφύγει λίγο, ΕΣΥ όμως που είσαι στέλεχος υπεύθυνο για την σωστή λειτουργία ενός φόρουμ, θα έπρεπε να προσέχεις ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ, και όχι να ειρωνεύεσαι, βλέπε παραπάνω. Η συμπεριφορά φέρνει συμπεριφορά.

κάτι μου λέει οτι τα όσα κάνανε τον Κώστα (κατά δήλωση) να κλείσει το bikenet θα μετακομίσουν και εδώ....

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Πολυμήχανος Προβολή μηνύματος
    ....
    Eίσαι τραγικά λάθος.

Το αν έχει ή όχι δικαίωμα ο CD να κλείσει το φόρουμ του δεν το αμφισβητείς.

Τα γιατί και πως μπορείς να τ' αμφισβητήσεις. Αυτό που έγραψα εγώ ήταν να προσέχετε το πως θα τα λέτε και το πως θα εξελιχθεί η κουβέντα.

βνετ και μοτο ήταν πάντα αδερφά φόρα αφού πολλοί από εμάς ήμασταν κι εδώ κι εκεί (και γραφαμε μόνο σα' ενα από τα δύο).
    Δεν θα επιτραπεί το ξεκατίνιασμα ή η εκτόξευση προσβλητικών σχολίων.

Αυτό έγραψα, κι αν δεν ήμουν σαφής πριν, είμαι τώρα.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Eίσαι τραγικά λάθος.
    μάλλον εσύ είσαι λάθος και το κουράζεις.
    ξαναδιάβασε την τελευταία παράγραφο του πολυμήχανου...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsompanis Προβολή μηνύματος
    μάλλον εσύ είσαι λάθος και το κουράζεις.
    ξαναδιάβασε την τελευταία παράγραφο του πολυμήχανου...
    Κι εσύ λάθος.

Η πολυφωνία σ' ενα φόρουμ δεν είναι δικαίωμα. Κατά καιρούς διαφώνησαν κάποιοι με το τρόπο που γίνονται τα πράγματα κι έφυγαν ανοίγοντας δικά τους φόρα. Αυτό λέω.

Μην κάνετε την τρίχα τροιχιά.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

σαν ιδρυτικό μέλος του bikenet στεναχωρήθηκα που έκλεισε το forum αλλά είπαμε ότι είναι δικαίωμα του ιδιοκτήτη να κάνει ότι γουστάρει.
    θα συμφωνήσω στα περισσότερα με τον πολυμήχανο (vforce??). αν δεν θέλεις ένα forum να ΜΗΝ εξελιχτεί σε ψηφιακό καφενείο απλά συζητάς εσύ και οι κολλητοί σου χωρίς να δέχεσαι καινούργια μέλη ή βάζοντας αυστηρά κριτήρια εγγραφής με invitations.
    όχι φίλε κώστα η συλλογικότητα δεν είναι μπούρδα απλά να έχεις την κατάλληλη κρίση να αξιοποιήσεις την πληροφορία που δέχεσαι σε ένα φόρουμ. τόσα χρόνια στο bikenet εμείς οι μπουρδολόγοι ανταλλάξαμε εμπειρίες, πληροφορίες, αγωνίες και μπούρδες και μάθαμε ένα σωρό πράματα για την μοτοσυκλέτα, τα ταξίδια τον εξοπλισμό και τους αγώνες. σε άλλα συμφώνησαμε και σε άλλα σφαχτήκαμε αλλά αποκομίσαμε γνώση και εμπειρίες.

τεσπα. ο κύκλος έκλεισε...ελπίζω το moto.gr να έχει καλύτερη τύχη και μέλλον

the_orange_dream

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Πολύ κακό για το τίποτα...
    Τα φόρα είναι ιδιοκτησία κάποιου.Άμα θέλει τα κλείνει και στον απολογισμό γράφει ό,τι του κατέβει, σωστό ή λάθος.
    Οι κανόνες δικοί του,ο έλεγχος δικός του.
    Μη συγχέετε τα δικτυακά φόρα με τις πραγματικές συναντήσεις ανθρώπων.
    Τα πρώτα είναι προϊόν προσφοράς κάποιου,οι δεύτερες αγαθό και αναφαίρετο δικαίωμα.
    Τα πρώτα διέπονται απ'τους αυθαίρετους κανόνες που βάζει ο ιδιοκτήτης τους,οι δεύτερες απ' το σεβασμό στο συνομιλητή όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaspetrou Προβολή μηνύματος
    Πολύ κακό για το τίποτα...
    Τα φόρα είναι ιδιοκτησία κάποιου.
    θα μου επιτρεψεις να εχω διαφορετικη αποψη... το φορουμ ειναι και τα ατομα που ενεργα το "ξεκινανε" το "εξελισσουν" ή το "γαμανε"

δεν ειναι οι servers και το Bulletin
    Accipere quam facere praestat injuriam

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    είναι λεπτή η γραμμή που καθορίζει τα δικαιώματα του ιδιοκτήτη ή της Δ.Ο. ενός forum σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του. Για μένα εάν το παλικάρι αποφάσισε να τραβήξει την πρίζα δικαίωμά του. Όπως όμως είναι δικαίωμα και των υπολοίπων να εκφράσουν την αντίθεσή τους με την πράξη του.

Κανένας δεν είναι υπεράνω κριτικής για να το παίζει Θεός. Άνθρωπος είναι ο καθένας μας και ως άνθρωπος κρίνεται είτε είναι απλό μέλος είτε διαχειριστής.
    Έχω περάσει από αρκετά fora και δυστυχώς διαπιστώνω με λύπη μου οτι όπως και στην πραγματική ζωή, ανάληψη καθηκόντων, προνομίων, δύναμης, καταστρέφει τις ηθικές αξίες.
    Για να μην παρεξηγηθώ δε το προσωποποιώ ούτε στο bikenet ούτε στο moto.

Αφήστε τον κόσμο να εκφραστεί (πάντα κόσμια και εντός ορίων) και προσπαθήστε να κρατάτε τις ισορροπίες μεταξύ παλαιών μελών (κλίκας) και νέων μελών (easy target).
    Θέλοντάς και μή, οι 2 διαφορετικές δυνάμεις που υπάρχουν, καλώς υπάρχουν. Άλλωστε δε νοείται forum και πεδίο συζητήσεων και ανταλλαγή απόψεων αν γίνεται μεροληπτικά υπέρ μονο της μίας ομάδας.

Εύχομαι καλή συνέχεια στο moto.gr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SVX Προβολή μηνύματος
    θα μου επιτρεψεις να εχω διαφορετικη αποψη... το φορουμ ειναι και τα ατομα που ενεργα το "ξεκινανε" το "εξελισσουν" ή το "γαμανε"

Εσύ αναφέρεσαι και στ' άτομα που το αποτελούν.Συμφωνώ,χωρίς μέλη δε νοείται φόρουμ.
    Εγώ λέω για το ουσιαστικό της υπόθεσης(ιδιοκτησία κλπ).
    Αν ο ιδιοκτήτης κρίνει ότι τα με τα μέλη,το κλίμα,γενικά το όλο πακέτο δεν αξίζει ν'ασχολείται πλέον, έχει κάθε δικαίωμα να το κλείσει, ακόμα και για λόγο που μας φαίνεται υπερβολικός ή αστείος.
    Ακόμα και ο ίδιος να φταίει το κλείνει και καλά κάνει.
    Όπως μπορεί κάποιος να βιώσει μια πλέον ανυπόφορη κατάσταση και να την τερματίσει,άσχετα αν φταίει αυτός που εξελίχθηκε έτσι, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο σταματά το φόρουμ.
    Επιλογές είναι και μάλιστα προσωπικές.

θα διαφωνήσω στο "και"....

κατά τα άλλα +2300....

μία λέξη μόνο.... σεβασμός.... από τον οποιονδήποτε για τον οποιονδήποτε.... τίποτε άλλο, και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Πολύ αξία δίνετε στη "διαδικτυακή" ζωή σας. Αν θέλετε να έχετε επαφή με κάποια άτομα, μπορείτε με 10000000 τρόπους. Στη τελική, κάποιος από τα μέλη μπορεί να το αναστήσει τρόπον τινά. Άμα ο Βούρος κλείσει το καφενείο στο χωριό μου που μαζεύονται όλοι, τότε είτε θα ανοίξει κάποιος άλλο καφενείο, είτε θα πάνε σε ένα από τα άλλα καφενεία, είτε κάποιοι δε θα πάνε πουθενά ξανά.

Επίσης κανείς δεν είναι μέσα στο μυαλό του άλλου, ώστε να έχει και άποψη για το πως και το γιατί. Όλα εικασίες. & εμένα δε μου αρέσει καθόλου αυτό που γίνεται τώρα εδώ.

Θα σας παρακαλούσα & εγώ με τη σειρά μου, να είστε κόσμιοι & προσεχτικοί. & πάνω από όλα να σέβεται ο ένας τον άλλον. Ξέρω ότι αυτό δε παίζει, αφού στην "αληθινή" ζωή όλα είναι μπουρδέλο.

Με τη καμία δε θέλω να γίνει εδώ 2ο whatever.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska

Και οι παρέες που από μέσα του δημιουργήθηκαν, και οι βόλτες που τα μέλη του πήγαν και οι φωτό από τα ταξιδιωτικά κάποιων, και τα μπινελίκια που έπεσαν αλλά και οι καταθέσεις ψυχής που έχουν γίνει και πολλά άλλα.
    Αλλά ναι είναι ιδιοκτησία κάποιου και κάποτε μπαίνει ένα τέλος, είτε γιατί ο κάποιος κουράστηκε είτε γιατί απλά ο κύκλος έκλεισε είτε για οποιονδήποτε λόγο.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Νέο μέλος Το avatar του/της Total
    Παρακολουθούσα για χρόνια το bikenet και όντως τον τελευταιο καιρό όπως ήταν αναμενώμενο βέβαια (δεδομένης της οικονομικής κατάστασης) η θεματολογία αλλά και η ένταση των συζητήσων είχαν αλλάξει. Δε μπορεί ας πουμε να κάνουμε ανάλυση για οκτάνια στην βενζίνη όταν οι περισσότεροι με το ζόρι βάζουν απλή αμόλυβδη.

Αλλά εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν προσπαθεί κάποιος να αλλάξει μια κατάσταση με πιο ενεργή συμμετοχή σε πιο σοβαρά θέματα, και αντ'αυτού το κλείνει χωρίς καμία προειδοποίηση. Σαφώς είναι δικαίωμα του ιδιοκτήτη να κάνει οτι γουστάρει με την διαφορά όμως ότι ενα φόρουμ είναι οι άνθρωποι που συμμετέχουν σε αυτό και όχι η ιδιοκτησία ενός domain.

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τον Πολυμήχανο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Πολύ αξία δίνετε στη "διαδικτυακή" ζωή σας. Αν θέλετε να έχετε επαφή με κάποια άτομα, μπορείτε με 10000000 τρόπους....
    +990

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. V Power έτσι όπως την έχετε ξεχάσει
    από dirtbird στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2006, 18:08
  2. Την ξαναπεσανε στο Bikenet...
    από catmaster στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2006, 11:59
  3. Δεν το πιστεύω πως την γλύτωσα......
    από sapila racing στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2006, 15:18
  4. Ποιός δεν θα ήθελε αυτή την κούκλα ;
    από freethan στο forum Honda CB series