dixrono.kai mou xoune pei oti den kaiei kai t antera toy mia xara mixanaki dld
dixrono.kai mou xoune pei oti den kaiei kai t antera toy mia xara mixanaki dld
Μήπως καταργήθηκε και αυτό?Γιατί σε έναν πρόσφατο κατάλογο(Αυγούστου) που έχω μαζί με τα χαρακτηριστηκά το παπί αυτό δν υπάρχει!!
pare papaki kai ase ta skuter gia tus asxetus. oikonomia k asfalesteri odigisi. 4xrono. pare to kaze r i to kymco pu les. to innova den einai poiotiko san tus progonus tu. ama thes na ta skaseis pare to crypton pune k pio muri ap to kaze r. alla afta pu su dinei to kymco den sta dinei allo...
parte papakia-kato ta amaxia
Για πες συγκεκριμένα για το Kymco, για να έχω υπόψην μου. Εννοείς τα παραπάνω άλογα κτλ.?
mono shock anartysi - 2plo solinoto plaisio (stivarotita-statherotita) provoleas dynatos (alogonu), 2 diskofrena.... bes edo : http://www.kymco.gr/models/papia/spike125.htm
Το έχω επισκευτεί αρκετές φορές το site!Το σκεφτόμουν από την αρχή αυτό το παπί(γιατί ήταν το μόνο που μου τράβηξε την προσοχή)και τώρα που αποφάσισα κατά 99% να πάρω παπί προβλιματίζομαι γιατί αν και έχω διαβάσει και ακούσει πολλά καλά για αυτό,και μου ερέσει και εξωτερικά, σκέφτομαι και την γνώμη κάποιων που το αποκλείουν κατηγορηματικά(αν διαβάσεις κάποια Posts παραπάνω,όπως επίσης και τα αυτούσια θέματα για το Kymco spikeR θα καταλάβεις)!
Αν κανεις search, θα δει διαφορα ποστ για το kymco. Εκει θα δεις πολουν να εχουν παραπονα, και καποιοι το ποθλησαν μαλιστα μετα απο μονο 4 μηνες αγορας.
Επισης πολλα παιδια εχουν παρει modenas απο εδω μεσα και λενε οτι ειναι αξιοπιστα.
Εγω θα πρωτεινα το Yamaha Crypto, μιας και ειναι πιο εμπορικο, και καλυτερα θα το πουλησεις μετα. Επισης το εχουν 2 γνωστη μου και ειναι σκυλι!
Οσο για το ταμπουρο πισω μην σε ανησηχει. Ισα ισα που ειναι καλυτερα σε τοσο ελαφρι μηχανακι, ωστε να μην μπλοκαρει ο τροχος ευκολα. Εχω εχω μηχανη, cbf 250, με ταμπουρο, και παλι καλα ειναι. Για το παπι μην το σκεφτεσε καν. Ισα ισα με ταμπουρο καλυτερα ειναι σε ελαφρια μηχανακια, για το πισω.
to modenas me to kaze r exun 100 euro diafora tora an kapoio einai kalitero d gnorizo
Για το καινούριο το crypton μιλάμε έτσι?Μου αρέσει αλλά θέλω 125cc!Έχουν διαφορά στις επιδόσεις τα 125 από τα 115?Για το παλιό το Crypton έχω ακούσε,ι κάτι ότι είναι το χειρότερο παπί και τέτοια!!Αληθεύει?
Αμα θες επιδοσεις δεν περνεις παπι. Παιρνεις αλλο πραγμα...
Εννοώ τα κυβικά αυτά ανάμεσα σε παπιά συγκεκριμένα,αν έχουν διαφορά..δν μπορεί όλα τα παπιά σε όλα τα κυβικά να πάνε το ίδιο..!Αν και δεν νομίζω τα δέκα κυβικά να κάνουν διαφορά..!
file pari egw 8a sou proteina na pareis papi giati kata tin gnwmi mou einai pio asfales!!!(megaliteres rodes,kalutero sthsimo kai genika pio kalovalmeno) !! bebaia i apofasi einai dikia sou!!! skepsou to kai pigene rwta ti sou proteinoun oi eidikoi!!!! be well bro![]()
may the force be with you..
Εντυπώσεις κανείς από το καινούριο CRYPTON R,γιατί άρχισα να το σκέφτομαι.!!??
Βρήκα FX125 ασημένιο σε εξαιρετική κατάσταση,μόνο που είναι μοντέλο 99" και κάνει 2200euro,από ανταλλακτικά μου είπαν No problem,αλλά μου φένεται αρκετά ακριβό,εσείς τι λέτε?
Μα φυσικά είναι πολύ ακριβό..Σίγουρα θα του έχει βάλει εξατμίση και άλλα κόλπα για να είναι τόσο ακριβό αλλά και πάλι δεν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα για παπί του 99.
Αν θέλεις κάτι γρήγορο με συπλέκτη και 6 ταχύτητες πάρε το dinamik. Έχω οδηγήσει και kymco..πιο άνετo από το dinamik όσον αφορά θέση οδήγησης και σίγουρα θα καίει λιγότερο αλλά σερνόταν...τελική ταχύτητα με δυσκολία ξεπερνούσε τα 80χμ/ω.