Κι έστω ότι δίνει τα κλειδιά στον κλέφτη. Τι τα κάνει αυτός που δεν ξέρει από ποιο μηχανάκι είναι; Θα έχει κλέψει το μπρελόκ;
Αν τα πάει στην αστυνομία υπάρχει ελπίδα να βρουν τον ιδιοκτήτη;
Όχι "αμήχανος" πλέον...
Γιατί δεν έχετε παρατηρήσει περιπτώσεις στο c@*.gr ανταλλακτικών που είναι καραμπινάτη περίπτωση ψειρίσματος;
Αν θυμάμαι καλά κάτι τέτοιο είχε σχολιαστεί και εδώ.
Η λογική είναι να μην κάνεις τη ζωή εύκολη στα κλεφτρόνια και να φυλάγεσαι.
Οπότε δώστο στην αστυνομία και ξεμπερδεύεις βοηθώντας περισσότερο όλους.
ιδέα: να περιγράψω το δικό μου μπρελόκ και όποιος εμφανιστεί να το πάρει να του την ανάψω στο δόξα πατρί![]()
Επειδή βλέπω ότι από κάποιους γυρνάει σε ανεξήγητη ειρωνεία(ή έστω χαζόγελα) χωρίς ίχνος αντεπιχειρήματος,κάντε ό,τι σας κατέβει.
Απλά θυμηθείτε ότι στο δίκτυο αν δεν προσέξεις μπορεί να την πατήσεις.
Αν όχι εσύ,κάποιος άλλος εξ' αιτίας σου.
Αφού δε ρώτησες που είναι ρε φίλε,πώς να ξέρεις!
Ρε συ kostaspetrou αστυνομικος εισαι?Συμφωνω μαζι σου οτι το σωστο ειναι αν βρεις κατι να το παραδωσεις στην αστυνομια και οταν χασεις κατι να το αναζητησεις στην αστυνομια αλλα αυτο θα γινει στην Ελλαδα του 2112.
1)Απορω αν καποιος που χανει το οτιδηποτε παει στην αστυνομια να το αναζητησει με τετοιο μπ@@ρδελο που ειναι η αστυνομια.
2)Ποιος μου λεει εμενα οτι ο μπατσος που θα δωσω το κλειδι δεν ειναι τσαντακιας ή συνεργαζεται με κλεφτρονια.
ρε παιδια πρεπει να ειμαι χαζος δεν υπαρχει αλλη εξηγηση....
αν βρω κατω ενα κλειδι απο honda με ενα μπρελοκ με ενα μαυρο ζαρι πχ.
κανω ενα θρεντ τετοιο.
βρεθηκε κλειδι.οποιος εχει χασει κλειδι να μου στειλει πμ και να μου περιγραψει πως ηταν το μπρελοκ του.
μαλιστα μπορει να γραψει κανεις οτι οταν θα εμφανιστει οποιος εμφανιστει θα γινει και ελεγχος live πανω στην μηχανη.
ειναι απλο??
υπαρχει κατι που ειναι λαθος?
καλη ιδεα και η αστυνομια αλλα μπορει να ποσταρει κανεις οπου μπορει μπας και πεσει το ματι αυτουνου που το χρειαζεται.
Ρε παιδιά, μήπως τσάμπα τρώγεστε;
Τι εμποδίζει κάποιον να κάνει και τα δύο μαζί;
Πχ δίνεις τα κλειδιά στην αστυνομία και ρίχνεις ένα ποστ του τύπου
Μάγκες, βρήκα ένα κλειδί από μηχανάκι «τάδε» και το παρέδωσα στο «τάδε» αστυνομικό τμήμα. Όποιος έχει χάσει κλειδί, ας πάει στο τμήμα να δει μήπως είναι το δικό του.
Δεν είναι και τόσο δύσκολο...
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!