Θείο, εγώ που έχω αγοράσει έναν 1T ,να αρχίσω να ανησυχω;
.
Θείο, εγώ που έχω αγοράσει έναν 1T ,να αρχίσω να ανησυχω;
.
Ρε οι γαμωδίσκοι είναι από πάρα πολύ αναξιόπιστοι, γενικότερα κατά την αγορά να προτιμάτε χωρητικότητες που δεν είναι οι τοπ στην αγορά αλλά που έχουν κυκλοφορήσει 4-5 μήνες κι έχουν διορθώσει τυχόν παιδικές ασθένειες. Για παράδειγμα τώρα οι μεγαλύτεροι είναι oi 1.5 TB στις 3.5", εγώ θ' αγόραζα max 750 gb που έχουν αρκετό καιρό στην αγορά. Οι πρώτοι 750 ψηνόντουσαν και χαλούσαν με συχνότητα 30%.
Οπότε λοιπόν Κωστάκη αν έχεις 1ΤΒ 2,5" που αποτελείται από 2χ500 εμπίπτεις στην κατηγορία του "δεν ξέρω που γράφεται τι και οπότε αν χάσω έναν από τους δύο δίσκους μου ουσιαστικά δεν έχω ελπίδες ανάκτησης δεδομένων.
Νταξ τώρα ησύχασες??????
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Δε νομίζω ότι τίθεται τέτοιο θέμα. Σίγουρα είναι ο λόγος των υψηλών τιμών πάντως.
Life begins at 45°.
:a12:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Κι οχι μονο αυτο,αλλα απο την μεση του πελαγου ενδιαφερεται να παρακολουθησει συζητηση περι αξιοπιστιας των σκληρων δισκων,αντι να κανει καμμια βουτια.Γκαντεμιαζει και τους αλλους στα Τζουμερκα και τους επιασε βροχη.
Μετα απο αυτα ειναι να μην τον δεσουνε σε κανα δεντρο σαν τον Κακοφωνιξ?![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Αν μιλάμε για 3.5" τότε 4=4 και όχι υποχρεωτικά 4=2x2:
http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=HD-084-HI
Δεν το ήξερα, οι προμηθευτές μου φέρνουν μέχρι 2 ΤΒ αλλά είδες την τιμή?????
Επίσης προσέξτε ότι προσπαθεί να πείσει για την αξιοπιστία "The Deskstar has a robust mechanical design that exceeds the industry standard for quality and reliability.".
Δεν θα τον άγγιζα με τπτ.
2Χ2=4 για μένα αποδεδειγμένα αξιόπιστοι για να μην πω 2Χ2=2 ακόμα καλύτερα.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).