Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 37

Θέμα: Αλλαγη χρωματος σε 950...

Αφού θα το βάψεις που θα το βάψεις, γιατι δε το κάνεις διαφορετικό, πρωτότυπο, μοναδικό?
    Βάλε δικά σου χρώματα, εγώ θα το έκανα χακί, πάντως.
    make love not work

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lkol Προβολή μηνύματος
    Κοίτα... είναι κάτι που έγινε για ορισμένα ασημί που είχαν τον απούλητο κ στο μόνο που μπορεί να κάνω λάθος είναι το έτος.
    Δεν νομίζω ότι το έχουνε κρυφό κ δεν καταλαβαίνω γιατί σου φαίνεται τόσο περίεγο...
    μου φαινεται περιεργο το γεγονος το να μπουν στην διαδικασια αλλαγης χρωματος.καποια προβληματα των πρωτων μοντελων οφειλονταν αλλου και οχι στο οτι ηταν μοντελα 2003.Αυτο που πηρα εγω παντως δεν παρουσιασε καποιο προβλημα πλην συμπλεκτη(αντλια) η οποια αντικατασταθηκε πριν παρουσιασει κατι.

Για να αλλαχτεί το χρώμα και μάλιστα τόσο μεγάλη αλλαγή, θέλει καλό ξύσιμο και αυτοκόλλητα. Θεωρώ πολύ απίθανο επίσημος έμπορος να έκανε τέτοια μαϊμουνιά. Και το κόστος θα πρέπει να ήταν τουλάχιστο κανένα 400σάρι. Πολύ απίθανο μου φαίνεται αν δεν το δώ...
    Γειά χαρά.

όταν η ρόδα γυρίζει Το avatar του/της sas
    ευχαριστώ!

και εφω πιστευω πωςη καλυτερη λυση ειναι τα αυτοκολλλητα,
    και την αλλαγη που θες κανεις καιδεν ειναι κατι μονιμο αν δεν γουσταρει ο επομενος...
    εγω ειχα ρωτησει για να γινει ολο φουλ καρμπον και μου ειχαν πει κανα 300αρι ευρω περιπου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της trelokefaloitis
    Επανερχομαι στο θεμα και εχω να πω το εξεις..
    Μετα απο καλο ψαξιμο εχω δυο επιλογες..
    Η το βαφω ή το ντυνω με αυτοκολλητα κοινως wrappinghttp://youtu.be/0kJYalzfhVA

Για το wrapping μου ζητησαν γυρω στα 400 ευρα σε οτι χρωμα γουσταρω..Το κακο ειναι οτι καταστρεφετε το χρωμα απο κατω
    τουτεστην αν δεν σου αρεσει μετα δεν μπορεις να το επαναφερεις στο αρχικο χρωμα απλα βγαζοντας το αυτοκολλητο..
    Ειναι ολοκληρη διαδικασια για να ντυθει...τριψιμο πλαστικα και κτλ κτλ...

Για βαψιμο γυρω στα 400-450 μου ζητησαν και εχω πελαωση δεν ξερω τι να κανω...τα λεφτα δεν ειναι και λιγα βεβαια..καμια ιδεα...
    Την Μηχανη Μου Την Σκηνη Μου Και Μια Καλη Παρεα......

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από trelokefaloitis Προβολή μηνύματος
    Επανερχομαι στο θεμα και εχω να πω το εξεις..
    Μετα απο καλο ψαξιμο εχω δυο επιλογες..
    Η το βαφω ή το ντυνω με αυτοκολλητα κοινως wrappinghttp://youtu.be/0kJYalzfhVA

Για το wrapping μου ζητησαν γυρω στα 400 ευρα σε οτι χρωμα γουσταρω..Το κακο ειναι οτι καταστρεφετε το χρωμα απο κατω
    τουτεστην αν δεν σου αρεσει μετα δεν μπορεις να το επαναφερεις στο αρχικο χρωμα απλα βγαζοντας το αυτοκολλητο..
    Ειναι ολοκληρη διαδικασια για να ντυθει...τριψιμο πλαστικα και κτλ κτλ...

Για βαψιμο γυρω στα 400-450 μου ζητησαν και εχω πελαωση δεν ξερω τι να κανω...τα λεφτα δεν ειναι και λιγα βεβαια..καμια ιδεα...
    προσωπικα θα εψαχνα για ενα καλο φανοποιο,θα εβρισκα τον κωδικο του(πορτοκαλι) χρωματος του 950 και θα το εβαφα,γιατι να βαλεις τα αυτοκολητα αφου ουτως η αλλως θα καταστραφει τα παλιο χρωμα?επισης αν τα στεφανια σου ειναι ασημι θα σου προτεινα να βαλεις μαυρα,δειχνει αλλιως,ανεβαινει το κασε βεβαια αλλα η αλλαγες θα ειναι αισθητες,Α!ωραιο χρωμα επισης ειναι και του 990 dakar της πιο πανω φωτογραφιας(γιαμενα),αλλα αν σου αρεσει το πορτοκαλι just do it!

Προσωπικά δε βρίσκω το λόγο να κολλάει κανείς στο εργοστασιακό χρώμα. Άν σου αρέσει το πορτοκαλί περλέ που έχει το ορίτζιναλ, ζήτα το από το μπογιατζή σου. θα σου κάνει κανένα δείγμα και αφού καταλήξεις σου το βάφει.
    Εγώ είχα κολλήσει με τη λευκή πέρλα σε μάτ. Μετά με ζώσανε τα φίδια οτι θα βρωμίζει πολύ και του ζήτησα και μου το πέρασε με βερνίκι. Το μάτ σε ανοιχτά χρώματα θα βρωμίζει πολύ. Το ορίτζιναλ είναι γιαλιστερό περλέ στα μπροστινά καπάκια και μάτ χωρίς πέρλα νομίζω στα τεπόζιτα.
    Το ασημί 950 είχε πρόβλημα στα αυτοκόλητα γιατί τα παραζέσταινε και δημιουργούνταν φουσκάλες. Νομίζω οτι κάποιο συστατικό της κόλλας εξατμιζόταν και φούσκωνε τα αυτοκόλητα, στην περιοχή της σέλλας. Μετά έβαλα εξατμίσεις Wings και πιστεύω οτι οι θερμοκρασίες έπεσαν λίγο και τα αυτοκόλλητα ηρέμησαν.
    Άν πάς για αυτοκόλητα υπάρχουν σε χρώμα carbon και αν γίνει προσεχτική δουλειά δείχνουν όμορφα.
    Καλές αποφάσεις.
    Τελευταία τροποποίηση από gefr; 15/08/2012 στις 19:36.

γιαμενα το πιο ωραιο adv που εχει βγει ποτε...Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	KTM 990 Adventure R1.jpg 
Προβολές:	317 
Μέγεθος:	65,9 KB 
ID:	266385

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Trickster
    Αναζητείται ένα red bull adventure που δυστυχώς φευγαλέα και με την άκρη του ματιού πρόσεξα στα κύθηρα την περίοδο 30/7 εώς 5/8. Πέρασε πολύ γρήγορα (φυσικό) από μπροστά μου και δεν πρόλαβα να δω λεπτομέριες. Πάντως ήταν πολύ καλή δουλειά. Όποιος γνωρίζει ας συνεισφέρει..
    FAMOUS LAST WORDS:
    "Helmet? I don need no steenking helmet!"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από trelokefaloitis Προβολή μηνύματος
    ελεγα μηπως γινετε καμια μπινια και το αλλαξω χρωμα απο ασημι σε πορτοκαλι..
    η πηγή:

http://advrider.com/forums/showthrea...ght=paint+code

το εύρημα:

http://img.photobucket.com/albums/v2...PaintCodes.jpg

η συγκεκριμένη πληροφορία σε καταλόγους της DuPont:

base paint RAL 2009 clear paint with 3% JADE HELICON , glossy units 90 glossy
    base paint RAL 2009 clear paint with 3% JADE HELICON , glossy units 10 matt
    base paint RAL 2009 clear paint with 3% MAPLE HELICON , glossy units 10 matt
    base paint RAL 2009 clear paint with 3% MAPLE HELICON , glossy units 90 glossy
    SIKKENS IVECO IC185 clear paint with 3% JADE HELICONE glossy , glossy units 90 glossy
    SIKKENS IVECO IC185 clear paint with 3% JADE HELICONE matt , glossy units 10 matt

καλή αναζήτηση

Προς Trickster
    εάν δεν κάνω λάθος το συγκεκριμένο το είχε αναλάβει ο Ηλίας στην Βουλιαγμένης.

Επίσης και το δικό μου το είχε αναλάβει ο Ηλίας, λεπτομέρειες εδώ .....http://www.ktmhellasclub.gr/phpBB3/v...hp?f=65&t=3371

Θυμάμαι μια περίοδο που είχα δει ένα redbull στο καρ σε αγγελία .

Το παληκάρι στην περιγραφή έλεγε για αυτ/τα που αν αφαιρεθούν , επανέρχεται στο αρχικό χρώμα η μοτό χωρίς κανένα προβλημα .

Παλαιό μέλος
    panos26 και φιλε μου lioulio εχετε δικιο και οι δυο,ειχα μιλησει με το παληκαρι πριν αγορασω το δικο μου,το ειχε για πουλημα στο car.gr(μπορει να πουληθηκε κιολας)990 ειναι,καπου Αθηνα εμενε δεν θυμαμαι περιοχη,το εφτιαχνε ο ELIO μαλιστα ηταν και ψιλομενο σαν τα S,ηταν πολυ ομορφο οντως.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panos1050 Προβολή μηνύματος
    γιαμενα το πιο ωραιο adv που εχει βγει ποτε...Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	KTM 990 Adventure R1.jpg 
Προβολές:	317 
Μέγεθος:	65,9 KB 
ID:	266385
    και για μενα Πανο,μακραν το καλυτερο αλλα που βρισκουμε τα φραγκα!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αλλαγή χρώματος σε μοτοσυκλέτα.
    από white στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2013, 14:32
  2. Αλλαγη τιμονιου σε Hornet
    από RαNd στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2006, 15:56
  3. Αλλαγή ελαστικών σε cbf600s
    από startengine στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket