tdm δεν οδηγείς???????
tdm δεν οδηγείς???????
Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
Βmw k1300s '15 -
Ότι να ΄ναι... δεν έγραψαν τον άνθρωπο επειδή δεν είχε πυροσβεστήρα, ούτε επειδή δεν είχε τρίγωνο μαζί του... τον έγραψαν επειδή δεν φόραγε κράνος και πολύ καλά κάνανε!
Οι μ@λ@κιες πληρώνονται φίλε μου και θα ήθελα ειλικρινά να μου απαντήσεις σε κάτι, αν θέλεις βέβαια... θα ξαναβγείς βόλτα χωρίς κράνος μετά από αυτό;
έλα απλά σε πειράζω.....θεωρώ το σχόλιο σου για το ποστ άκυρο.Για σκέψου να διαβάζει ο γιος μου ή ο γιος σου το συγκεκριμμένο θέμα???Εδώ κολλάει το να ''μην λέμε ότι θέλουμε''.
όσον αφορά το σχολιο σου για τον εξοπλισμό που φοράω, και τον χαρακτηρισμό που λες να τον κρατήσω για μένα (άκυρο, πάλι),απλά δε το έπιασα......................![]()
Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
Βmw k1300s '15 -
Δεν επρεπε να σταματησεις.
Επρεπε να βγαλεις το Glock σου, να τους θερίσεις όλους
και για παραδειγματισμό να απαγαγεις και ενα παιδακι
το οποιο θα αφηνες παρακατω αν σε κυνηγουσε κανα αλλο
περιπολικο.....
Αλλη προταση κανεις ???
Να τους έπαιρνε παραμάζωμα τα στρουμφάκια και μετά να πει πως φοβήθηκε και είχε ταργκετ ΦΙΧέισον γιατί νόμιζε πως τον σημάδευαν με περίστροφο.
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
αρχιζει να γινεται ολο και πιο ενδιαφερον το θρεντ!!!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
φιλε μου εγω δεν κατηγοριοποιω τους ανθρωπους με βαση τι μηχανακι αδηγανε.
να σαι σιγουρος οτι περισσοτερους εχω δει ξεκρανωτους με gsxr-r1-busa παρα tdm οποτε ο μυθος ειναι για αυτους που απλα θελουν να κακαριζουν.
φορας εξοπλισμο? μεγαλη σου μαγκια.
εγω ενα μπουφαν και το κρανος.
ο φιλος που γραψανε νομιζω καταλαβε τι επαθε και απλα κοιταει να δει τι μπορει να κανει μπας και γλυτωσει κανα φραγκο.
φταιει δεν φταιει ...δεν ειναι καιροι να σκορπας λεφτα σε μαλακιες.
Ας προσεχε θα πουνε οι περισσοτεροι και συμφωνω.
το θεμα ειναι οτι ζηταει μια μικρη βοηθεια και λαμβανει μονο ΚΡΑΞΙΜΟ !
Πάμε ένα ρεζουμέ για να κλείσουμε.
Όπως παραδέχτηκε ο δημιουργός του thread, έκανε λάθος και του βεβαιώθηκε παράβαση: case closed.
Όπως απαντήθηκε ήδη από πλέον αρμόδιο, η κλήση ισχύει κανονικά: case closed.
Για τα περαιτέρω, μιλήστε κατ' ιδίαν...
![]()