φίλε, χτύπα το CBF άμεσα, είναι ιδανικό για τη δουλειά που το θέλεις και κορυφαία επιλογή ακόμα κι αν διέθετες αρκετά περισσότερα χρήματα!
φίλε, χτύπα το CBF άμεσα, είναι ιδανικό για τη δουλειά που το θέλεις και κορυφαία επιλογή ακόμα κι αν διέθετες αρκετά περισσότερα χρήματα!
Το BMW δείχνει μια χαρά. Αυτό που βλέπεις στη φώτο και σου είπαν ότι χάνει το καπάκι (lol), είναι ψυκτικά υγρά. Έχει εκεί μια οπή που αν ζεσταθεί πολύ κάνει υπερχείλιση. Δεν είναι τίποτα. Επίσης τα 650GS δε παθαίνουν τίποτα. Να ξέρεις ότι θα βρεις πάντα πάρα πολλούς έτοιμους να θάψουν τα BMW. Κάποια βέβαια χρειάζονται το θάψιμο τους, αλλά όχι το 650GS.
Προτίμησε ένα καινούριο σχετικά μηχανάκι όπως αυτό, σε σχέση με παλιότερα όπως το cbf που έχεις βάλει. Επίσης το BMW είναι σαφώς πιο οικονομικό στο καύσιμο και service του.
Είναι όπως λέμε υπερχείλιση γλυκειά-βραστή, όπως ο καφές.
Για την οικονομία του BMW νομίζω δεν γίνεται λόγος, εκεί μάλλον θα συμφωνήσουν ακόμα και οι πολέμιοί του. Κατά γενική ομολογία είναι από τα πιο οικονομικα μηχανάκια σε κατανάλωση καυσίμου.
Αυτό τουλάχιστον το διαβάζω παντού, ακόμα και σε μια λίστα που είχε κυκλοφορήσει παλαιότερα με τις καταναλώσεις το είχε στις αρχικές θέσεις, με την πιο μικρή κατανάλωση.
Δεδομένου επίσης του γεγονότος ότι είναι δίπλα μου και μπορώ τόσο να το τσεκάρω μηχανολογικά, οδηγικά ή ότι άλλο, κάτι που δεν υπάρχει η δυνατότητα να κάνω στο Honda, λέω να το προτιμήσω.
Για το Honda αν ήταν, θα έπρεπε να ανέβω Πειραιά, να βρω μάστορα να το δει (μια και δεν ξέρω κανέναν εκεί), να κανονίσω μεταφορική να το φέρω κάτω κ.λ.π.
Και όπως λένε και στις αμερικάνικες ταινίες : "αν κάποιος γνωρίζει κάτι το αντίθετο, να το πει τώρα ή να σιωπήσει για πάντα".
Ελπίζω να μην ποστάρω σε λίγο με τίτλο "κάτοχος 650GS ψάχνει το Χ ανταλλακτικό"
Παναγιώτης
ego pantos stin 8esi sou 8a eperna to bmw opos ke na to kanoume ine germaniko i germanoi mpori na itan nazi me ton hitler ke lipa ala ine omorfi psili ageroxi ke kseroun apo vasanistiria exoun alon aera tora to alo giaponeziko kitriniariko ftiagmeno apo kontous mikrotsoutsounous ti na tous zilepsis pou ine oloi san misa karpouzia me gialia ke xamogelane san xazo pou tou fernis to avgo tou.. sigkrinonte tora me tous germanous? ke i germanoi tora pou mas pidane na tous exoume sto glipsimo mpas ke mas volepsoun pou8ena orea eno tous giaponezous xesmenous tous exoume gia skepsou kalitera...
apo tin ali afou exis lefta gia petama ke 2000 euro den ta kratas se ligo kero 8a pernis diari sto pagkrati me afta ta lefta
![]()
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
Φίλε καλά μια ερώτηση έκανα, δεν είναι να το κάνουμε και πολιτικό ζήτημα.
Αλλά αν είναι έτσι, πριν κράξεις εμένα γιατί θέλω να πάρω μεταχειρισμένο γερμανικό μηχανάκι, κράξε όλους αυτούς που πήραν (και πέρνουν) τα πανάκριβα αυτοκίνητα πολυτελείας, και τα ηλεκτρονικά της Ζήμενς ή τα υποβρύχια.
Εσύ εξάλλου από τότε που μπήκαμε στο ΔΝΤ απεμπόλησες κάθε τι γερμανικό και στη θέση του στράφηκες στα ιαπωνικά? Αν το έχεις κάνει μπράβο σου και πάω πάσο.
Εγώ ωστόσο δεν οδηγώ ούτε BMW, ούτε MERCEDES, ούτε OPEL. Με ένα ταπεινό HUYNDAI γυρίζω.
Εξάλλου δεν μου περισσεύουν τα χρήματα όπως νομίζεις και σίγουρα δεν τα έχω για πέταμα. Άλλωστε δεν νομίζω πια ότι η μηχανή είναι είδος πολυτελείας, σε περίπτωση που σου περισσεύουν χρήματα. Γιατί τότε όλοι εσείς (δεν ξέρω αν είσαι και εσύ, αλλά για να γράφεις σε φόρουμ με μηχανές μάλλον είσαι), οι κάτοχοι μηχανής, σας περίσσευαν τα χρήματα πριν από εμένα.
Επίσης θέλω να πιστεύω πως όποιος σκέφτεται να αγοράσει μηχανή, δεν νομίζω πως έχει σαν πρώτο κριτήριο να υποστηρίξει τους γερμανούς ή τους γιαπωνέζους με αυτή του την κίνηση.
Εσύ στην κάθε αγορά σου το πρώτο σου μέλημα είναι να μην δώσεις χρήματα σε γερμανούς? Γιατί τότε φαντάζομαι πως από το ΛΙΝΤΛ και την ΜΙΝΤΙΑ ΜΑΡΚΤ δεν περνάς ούτε απέξω ε? Ή από άλλα καταστήματα γερμανικών συμφερόντων.
Τέλος πάντων, επειδή η ερώτηση αφορά την αγορά μηχανής και όχι αντιπαράθεση με πολιτική βάση, αν έχεις να καταθέσεις κάποια τεκμηριωμένη άποψη και ειδικά από την πλευρά του χρήστη, ευχαρίστως να την ακούσω.
Αλλιώς για την πολιτική μας στάση, μπορούμε να βρεθούμε αλλού και να συζητήσουμε.
Χωρίς διάθεση προσβολής ή αντιπαράθεσης.
Παναγιώτης.
Και για να συνεχίσουμε, μια και με τον καύσωνα απόψε δεν μπορώ να κοιμηθώ…
Το CB 500 τι λέει σε σχέση με το CBF 500? Τι διαφορές έχουν?
Το βρίσκω επίσης σε καλή τιμή:
- CB 500 του 2004
- CB 500 του 2002
- CB 500 του 2004
Επίσης και Kawasaki KLE 500 που πρότεινε ένας φίλος νωρίτερα:
- Kawasaki KLE 500 '04 - € 1.800
- Kawasaki KLE 500 '04 - € 2.000
Για αυτό εδώ τι λέτε, που είναι και κοντά μου? Αξίζει?
- Kawasaki KLE 500 klE 500 '01 - € 1.050 (Συζητήσιμη)
Και εδώ κάτι σε Suzuki :
- Suzuki SV 650 K3 '03 - € 1.950
Αλλά δεν νομίζω πως είναι συνετό για νέο οδηγό να ξεκινήσει με κάτι 70+ ίππων ε?
Πόσο μάλλον με κάτι τέτοιο:
- Honda CB 600F Hornet '04 - € 2.000
Πάντως ένα είναι σίγουρο, οι τιμές έχουν πάρει τον κατήφορο…
(όπως καταλάβατε μάλλον έχω μπερδευτεί με τόσα μοντέλα, θα πρέπει ίσως να κλείσω το ίντερνετ και να δω τι υπάρχει εκεί έξω για να αποφασίσω…)
Παναγιώτης
το κλε του 2001 δεν ειναι του 2001 ειναι πιο παλιο 95 μαλον και ειναι ταλεπωρημενο.
αν θες κατι οικονομικο δες αυτο .http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2668909/
Τελευταία τροποποίηση από gregogti; 31/07/2012 στις 08:54.
KLE 400-XT 250.
ρε πλακα κανουμε μην δινετε συνεχεια ,στο θεμα μας......
KLE 400-XT 250.
Βεβαια και η πλακα εχει καποια ορια υποτιθεται. Απο μενα τελος εδω... αλλα να βλεπω και προτασεις στο θεμα ε;