DRZ400
Αντί για XTX FMX,καλύτερα DRZ SM,με το usd πιρούνι που ήταν motard απο την μάνα του.
Αλλιώς 690..
αρα δεν θες μοταρτ, γιατι θεος να το κανει το χτχ μοταρτ... το μηχανακι ειναι 170κιλα και βγαζει 45 αλογα.... παρε μια βολτα και το χτχ και το δρζ και θα καταλαβεις...
ORGIA!!!!!
Επαναφερω το θεμα παιδες μιας και σιγα σιγα ερχεται ο καιρος για την επιλογη οποτε εχω ψιλοκολησει με KTM 690 SM και KTM 640 SM Prestige και Husqvarna SM 610 i.e.
Για να ακουσω....![]()
Αν πραγματικά θες motard, πάρε το 640. Δεν έχω διασκεδάσει περισσότερο με μηχανάκι, εντός μποτιλιαρισμένης πόλης. Απλά ψάξτο λίγο παραπάνω, γιατί είχαν τα θεματάκια τους.
Life begins at 45°.
Αν δεν προβλεπεται ταξιδι πανω απο 50κμ τοτε drz400 (και οταν το παρεις κανεις απαραιτητως το 3x3 mod εκτος κι αν εχει βαλει ο προηγουμενος fcr). Μην δωσεις επ'ουδενι πανω απο 3 χιλιαρικα, διοτι ->
Αν προβλεπεται ταξιδι > 50κμ και υπαρχουν τα 4 χιλιαρικα τοτε 690SM
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
640 ο ενας 690 ο αλλος και drz400 αυτα ειναι!!!!![]()
Λοιπον....εχουμε και λεμε...Husqvarna SM 610 i.e. μαλλον τρωει ακυρο.
Απο'τι φαινεται μπορω να βρω τα 640 πιο ευκολα απο τα 690 και σε καλυτερη τιμη κιολας...η οποια ειναι στα ιδια με το drz400 το οποιο ειναι κ@υλ0τ|κοαλλα ειναι πολυ καθαρο για την πολη...δεν ξερω εχω μπερδευτει....
Απο προβληματα αθτα τα KTM τι λενε;Νομιζω με την high flow κεφαλη που εχουν ειναι κομπλε.
Τι χρηματα διαθετεις καταρχας?ΚΤΜ 640 LC-4 η DUKE μετα του 2003 μοντελα με high flow κεφαλη και υδραυλικο συμπλεκτη(προτεινω),για να εισαι και πολιτισμενος και αλητης,,τωρα εαν διαθετεις παραπανω χρηματα κοιτα για 690 DUKE η SM.προσωπικα η ΚΤΜ για εμενα δεν πιανεται στα sm,σωστη συντηρηση και στην ωρα τους,οδηγησε και ολα τα προαναγραφομενα μηχανακια και θα καταλαβεις τι εννοω,φιλικα παντα
![]()
Husqvarna 610 (Ψκστ) ή DRz 400 ληξις
Accipere quam facere praestat injuriam