Χωρίς να εγγραφώ στο κτηματολόγιο...Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
...να τα κάνω κτήμα μου...
Χωρίς να εγγραφώ στο κτηματολόγιο...Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
...να τα κάνω κτήμα μου...
Sbs και photos δεν είναι το ίδιο????? Μετά από κάθε sbs βόλτα δεν βάζουμε photos??? Αλλά εξήγησε σε παρακαλώ πολύ σε εμένα τον m1ke και τον tropea αφού παρασυρθήκαμε τόσο πολύ και πιέζαμε τόσο πολύ γιατί μέναμε τόσο πολύ πίσω???? Εξήγησε μου όταν σε ρώτησα γιατί δεν ξύνω κάτω αντί να μου απαντήσεις ότι πρέπει να πιέσω κιαλλο κιαλλο κιαλλο μέχρι να πέσω εσύ μου απάντησες ότι σιγά σιγά και με τον καιρό θα γίνει και αυτό!!!!! ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ????????
Αν κατάλαβες καλά δεν χρειάζεται να απαντήσεις εσύ και κανένας από αυτούς που βάζουνε photos, ξέρεις πολύ καλά ποια είναι η θέση μου στο θέμα όταν το ανέφερες για πρώτη φορά!!!!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!
@ Pokerland
ΤΙΓΚΑ εγω πιστευω οτι μπορει καποιος να παρασυρθει βλεποντας εσενα οι καποιους αλλους να ξυνουν η να πηγαινουν ταπα!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Με αφορμή κάποιες συζητήσεις που έχουν γίνει παλαιότερα εντός αλλά και εκτός φόρουμ, θα ήθελα να μου πείτε ο καθένας την δική του γνώμη στα παρακάτω ερωτήματα.
1.Πιστεύεται οτι μπορούν να παρασυρθούν ή όχι άτομα απο εδώ ωστε να βλέπουν τις φωτογραφίες κάποιον μελών απο εδω τι κάνουν και να θέλουν να τους μιμηθούν
2.Πιστεύεται οτι μόνο οι action shots απο τον δρόμο είναι αυτές που παρασύρουν η όχι αναβάτες να πιέσουν για το κατι παραπάνω η ακόμα και οι φωτό από πίστες(track days με φωτο μελών)
φωτό απο αγώνες κτλ.
3.Οι φωτογραφίες που μπάινουν για πιο λόγω πιστεύεται οτι μπαίνουν, για αυτοπροβολή κάποιον ανθρώπων, η απλά επειδή κάνανε το γούστο τους και ήθελαν να το μοιραστούν μαζί με όλο το φόρουμ.
Το πόστ θα το έβαζα στις σκέψεις προβληματισμούς, αλλά επειδή πιθανολογώ κάποιοι δεν θα μείνουν σε μια προσωπική άποψη
το έβαλα διαμάχες.
THANX![]()
αλλα για μενα ειναι μαλακας αν προσπαθησει να κανει οτι κανουν καποιοι εδω μεσα χωρισ να σκεφτει αν μπορει αν εχει την πειρα να το κανει και στην τελικη ειναι η προσωπικη κριση και καλα να παθει αν επιχειρισει κατι τετοιο!!!!!!!
αλλα για μενα δεν φταιει κανενας απο σας,ο καθενας εχει μυαλο και κριση για το αν μπορει να το κανει η δεν εχει, το κανει και στην καλυτερη σπαει τα μουτρα του!!
τωρα αν εσυ και καποιοι αλλοι γουσταρουν να μοιραστουν μαζι μας το παθος και τις συγκινησεις που τους προσφερει η μοτοσυκλετα τους και ποσταρουν τετοιες φωτογραφιες για μενα καλα κανετε τωρα αν δει ο πιτσιρικας και τη δει οτι ειναι ο rossi καλα να παθει να εισαι σιγουρος οτι μετα αν ειναι καλα δεν θα το ξαναπροσπαθησει!!!
ελπιζω να μην σας κουρασα αυτο πιστευω εγω!!!!!!!!
οτι καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του και δεν φταις εσυ και κανενας αλλος για τον καθε αμυαλο εδω μεσα
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kawasaki 636
ΤΙΓΚΑ εγω πιστευω οτι μπορει καποιος να παρασυρθει βλεποντας εσενα οι καποιους αλλους να ξυνουν η να πηγαινουν ταπα!!!!!
αλλα για μενα ειναι μαλακας αν προσπαθησει να κανει οτι κανουν καποιοι εδω μεσα χωρισ να σκεφτει αν μπορει αν εχει την πειρα να το κανει και στην τελικη ειναι η προσωπικη κριση και καλα να παθει αν επιχειρισει κατι τετοιο!!!!!!!
αλλα για μενα δεν φταιει κανενας απο σας,ο καθενας εχει μυαλο και κριση για το αν μπορει να το κανει η δεν εχει, το κανει και στην καλυτερη σπαει τα μουτρα του!!
τωρα αν εσυ και καποιοι αλλοι γουσταρουν να μοιραστουν μαζι μας το παθος και τις συγκινησεις που τους προσφερει η μοτοσυκλετα τους και ποσταρουν τετοιες φωτογραφιες για μενα καλα κανετε τωρα αν δει ο πιτσιρικας και τη δει οτι ειναι ο rossi καλα να παθει να εισαι σιγουρος οτι μετα αν ειναι καλα δεν θα το ξαναπροσπαθησει!!!
ελπιζω να μην σας κουρασα αυτο πιστευω εγω!!!!!!!!
οτι καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του και δεν φταις εσυ και κανενας αλλος για τον καθε αμυαλο εδω μεσα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ Pokerland
ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΟΤΙ Ο ΄΄ΗΛΙΘΙΟΣ΄΄ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ MOTO.GR ΝΑ ΔΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΟΤΙ Ο ΄΄ΗΛΙΘΙΟΣ΄΄ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ MOTO.GR ΝΑ ΔΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ (ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ) ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.
Ναι βρε Σταύρο, αρκεί να δει κανέναν αγώνα MotoGP, Enduro ή SuperMotard...Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Να μη βάζει δηλαδή η τηλεόραση αγώνες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών επειδή κάποιοι ανεγκέφαλοι μπορεί να παρασυρθούν;
Οχ οχ οχ παιδιά ελπίζω να μην δει κανένας τις Φώτος από τον γάμο μου και παρασυρθεί και παντρευτεί χωρίς να το θέλει!!!!!!!
:rotflmao:
![]()
@ Pokerland
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
Οχ οχ οχ παιδιά ελπίζω να μην δει κανένας τις Φώτος από τον γάμο μου και παρασυρθεί και παντρευτεί χωρίς να το θέλει!!!!!!!
![]()
ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ........ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΠΑΪΔΑΚΟΦΑΓΟ;
ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΑΝΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.......
![]()
Νομίζεις πως τα είδες όλα, ε καλέ μου φίλε;;; Για θώρα αυτό:Αρχικά δημιουργήθηκε από n1k3man
ωραιος! glx 72 enduropoulo! το ειδαμε &αυτο!
Ιπτάμενη COSA έχεις δεί;....δεν έχεις...ούτε θα ξαναδείς....!
Έχει πάντως αποδειχτεί ότι τελικά οι σαλεμένοι στο μυαλό επιρεάζονται αρκετά... όχι τόσο από τις φωτό...αυτές δεν έχουν τόσο εκφραστικότητα, αλλά από τα διάφορα DVD που κυκλοφορούν ανοιχτά στην αγορά, ενώ κανονικά θα έπρεπε να πωλούνται μόνο σε όσους έχουν άδεια οπλοφορίας...
Για να βρείτε μόνοι σας ποιοι απ' την κλίκα σας είναι ψιλοεπιρρεπής κάντε απλά το παρακάτω:
Κάτστε με την Μοτο-παρέα σας Κυριακή πρωί μπροστά από μία οθόνη και περάστε ενδοφλέβια ένα από τα DVD του μυζηθρομυαλομένου Ghostrider....
Μετά το πέρας της παράστασης σηκωθείτε, ανεβείτε στα μηχανάκια σας και βγείτε στον δρόμο για την Κυριακάτικη βόλτα σας...
Τι λέτε...πόσοι από δαύτους θα οδηγούν παράουρα, έ;
Τα λέμε
Φάνης
![]()
Είμαστε πάντα χωμένοι στα σκατά...Μόνο το βάθος αλλάζει !
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ....ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ??ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΡΟΦΗ (ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΝΩ ΜΟΛΥΒΙΑ.....ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΙ ΒΛΕΠΩ??ΤΙΙΙΙ?ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΤΡΟΦΗ....ΓΑΜΩ???ΓΑΜΑΤΟ!!!ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΟΥ!!!ΩΩ ΝΑΙ ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΕΤΡΕΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΠΟΥ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΑ ΣΤΟ ΤΣΑΚ....
ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!ΜΟΝΟ ΜΗ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΕΤΣΙ??
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
Σταύρο μου έδωσες λύση στο πρόβλημα μου με το θέμα που άνοιξες. Θα βάλω την Χρύσα να διαβάσει όλο το forum για να παρασυρθεί και να πάρει μοτο αντί για κουτί που αποφάσισε να πάρει!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ Pokerland
Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ....ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ??ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΡΟΦΗ (ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΝΩ ΜΟΛΥΒΙΑ.....ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΙ ΒΛΕΠΩ??ΤΙΙΙΙ?ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΤΡΟΦΗ....ΓΑΜΩ???ΓΑΜΑΤΟ!!!ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΟΥ!!!ΩΩ ΝΑΙ ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΕΤΡΕΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΠΟΥ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΑ ΣΤΟ ΤΣΑΚ....
ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!ΜΟΝΟ ΜΗ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΕΤΣΙ??
εγώ ποτέ δεν έχω βρεθεί στην πεντέλη.....εσύ πως βρέθηκες εκεί αν ΞΥΝΕΙΣ ΜΟΛΥΒΙΑ;
Δεν πήγες γιατί ήταν ο δρόμος σου έτσι;
Δεν έξυνες γιατί ήταν κάτι το αναπόφεκτο έτσι;
Το ίδιο συμβαίνει και στις βόλτες εκείνων που θέλουν να πηγαίνουν να ξύνουν. εγώ δεν θέλω και γι'αυτό δεν πάω.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν εσύ σκοτωνόσουν δεν σου φταίει ούτε κάποιος που είδες ούτε κανείς άλλος παρά μόνο ο εαυτός σου.
Προσωπικά ποτέ δεν σκέφτηκα να πάω στην Πεντέλη αν ξύσω επειδή πάνε οι άλλοι. Σαν βόλτα φυσικά και το έχω σκεφτεί.
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ!!
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ!!
ΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ....ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΣ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΤΙ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ....ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ...ΚΑΙ ΚΕΙ ΕΙΠΑ ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΤΡΙΒΩ ΤΟ ΚΤΜΑΚΙ!!
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
εγώ ποτέ δεν έχω βρεθεί στην πεντέλη.....εσύ πως βρέθηκες εκεί αν ΞΥΝΕΙΣ ΜΟΛΥΒΙΑ;
Δεν πήγες γιατί ήταν ο δρόμος σου έτσι;
Δεν έξυνες γιατί ήταν κάτι το αναπόφεκτο έτσι;
Το ίδιο συμβαίνει και στις βόλτες εκείνων που θέλουν να πηγαίνουν να ξύνουν. εγώ δεν θέλω και γι'αυτό δεν πάω.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν εσύ σκοτωνόσουν δεν σου φταίει ούτε κάποιος που είδες ούτε κανείς άλλος παρά μόνο ο εαυτός σου.