LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Κοίτα, εγώ είμαι οκ, ο ξενιτεμένος όμως έχει θέμα χρόνου. Θα επαναπατριστεί για λίγες μέρες σε καμιά εβδομάδα, και θα κάτσει 10 μέρες. Μία μέρα θα τρέχει να πληρώνει λογαριασμούς (μλκ Βαγγέλη πέρασα από το σπίτι σου προχθές, οι λογαριασμοί φυτρώνουν κι ευδοκιμούν στον κήπο σου), άλλη μία να κάνει μια γρήγορη βόλτα από το σόι του συν μία ακόμα για το σόι της γυναίκας του, 2-3 να ξεμεθύσει από τα κρασιά και τις μπύρες που θα πιει (μιας κι εκεί που είναι απαγορεύεται το αλκοόλ) έχουμε σύνολο 5. Και 5 μέρες που έταξε διακοπές στην οικογένεια, γενικό σύνολο 10. Τέλος, επιστροφή στις "στενές καμήλες" και τις αμμοθύελλες.
Υ.Γ.
Όποτε μπορέσεις να κάνεις με τη μπανιέρα σου καμιά εκατοστή χλμ να μοιράσουμε την απόσταση, πες μου κι εγώ θα έρθω.
Εντάξει βρε, δε θα σας τον φάμε κι όλας μονοφαγάδες
Εννοείται και το ξέρω ότι ο χρόνος του Βαγγέλη θα είναι λιγότερο από περιορισμένος, μπορώ όμως να το εύχομαι καθώς σας θεωρώ καλή παρέα.
Υ.Γ. Όταν ο γυιός βρεθεί σε ηλικία να ανέβει στη μπανιέρα (αργεί ακόμα) τότε θα είναι πολύ ευκολότερο. Βλέπεις άλλοι είναι ραμολιμέντα
και τα μεγαλώσανε τα παιδιά τους, εμείς τα τζόβενα τρέχουμε ακόμα
Σοβαρά τώρα, η αποχή μου από τις συναντήσεις, βόλτες κλπ δεν είναι επειδή βρωμάνε τα πόδια μου, ο περιορισμένος
χρόνος μου αφιερώνεται στο σημαντικότερο πράγμα στη ζωή μου και εσείς οι γονείς το καταλαβαίνετε αυτό.
Και μακάρι όλες οι θυσίες που χρειάζεται και θα χρειαστεί να κάνουμε για τα μαναράκια μας να είναι τόσο προσωρινές
και εύκολο να λυθούν και να παρακαμφθούν όσο η στέρηση αυτή.
Να είστε καλά και οι δυο σας και να περάσετε καλά και να πιείτε και μια μπύρα (ή ένα τήλιο) στην υγειά μου.
:ρακί¨:ρακί::ρακί: