να πας στο Avalon χανια . ροκαδικο ωραιο.
να πας στο Avalon χανια . ροκαδικο ωραιο.
she's like the sunrise,
outshines the moon at night.
μηχανη και χανια(κρητη γενικως)ειναι 50-50 επιβιωσης το καλοκαιρι!!ειδηκα τωρα των αυγουστο που τους εχει βαρεσει ο ηλιος τον εγκεφαλο αστα να πανε!!!!!!!!!!!!μολις τωρα εκανα το λάθος να βγαλω τη μηχανη(να παρει και αυτη λιγο μπροστα!!)να κατεβω χανια και δεν υπαρχει ΑΥΤΟ το πραγμα!!!ΧΑΜΟΣ!!!ΤΟΥ ΜΟ..ΙΟΥ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ!!!ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΑ ΜΟ.ΝΙΑ που εχουν βγει ημιγυμνα και δεν σε προσεχει ΚΑΝΕΝΑΣ.ΟΧΙ φιλε μακρια απο το κεντρο των χανιων φτου φτου!!μονο νοτια και χαλαρα δεν υπαρχει μεγαλο θεμα!και θα δεις μερικες(ακομα)καθαρες παραλιες!!ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ (anyway!!)
που μένεις?....εκεί που με κρατάνε....
Ξεθαβω το τοπικ για να μην ανοιγω αλλο. Εφετο θα κατεβω χανια για διακοπες με την κοπελια...Με ενα bev 300 πιστευετε τις εχω τις διαδρομες η θα μαρτυρησω???
Δυστυχως αναμεσα σε κ6 κ bev 300 διαλεγω το 2ο...
Ride(s) the wind of change...
Ευχαριστω παιδες. Απλα ρωταω γιατι επειδη εχω ξαναπαει χανια πιο παλια κ ψιλογυρισα τοτε με 500αρι σκουτερ κ αμαξι απο εν φιλο ντοπιο κ για τα καλα των περιξ των χανιων απαιτουσε αρκετα χλμ απ οτι θυμαμαι κ φοβαμαι μηπως το 300 δεν κανει για κρητη κ δεν ειμαι κ 20 χρονων να μην νιωθω.
Υ.Γ Στο παρελθον εχω φαει δικαβαλος με runner 200 αγιο- ιεραπετρα κλπ αλλα ηταν μανικι...
και φίλε δοκτορα μη κάνει τη μαλακία που έκανα πέρυσι εγώ στα Χανιά που δε πήγα μπάλο και φαλάσαρνα...ακόμα βλέπω σε photos απτο ιντερνετ τι έχασα με τους
βλάκες τους φίλους μου που πηγαίναμε κάθε μέρα Αγ.Μαρίνα και Πλατανιά για γκομενάκια σαν γνήσιοι κλαρινογραμπροί τότε![]()
Αν θες να πας Μπάλλο, τότε προσπάθησε να μη πας με καραβάκι που σκάει όλο το τσούρμο, αλλά να πας μόνος από το δρόμο. Βέβαια με το σκούτερ δε παίζει, οπότε... πάρε το καραβάκι & τουλάχιστον κάτι θα δεις.
Καλα στα γνωστα ελαφονησι, φαλασαρνα εχω παει κ απλα γ@#€%σε!! Απλα θελω κ κανα 2-3 αλλα μερη να δω που οι κρητικοι θα μου πειτε. Δεν το λυπαμαι το σκουτερ mike μην ανησυχεις. Κ το κιτ επισκευης μαζι θα το εχω κ χωμα ας πατησω!! Αρκει να μην εχει κροκαλα για 10 χλμ ας πουμε. Δεν θα παιξω στα γνωστα γκομενοστεκια...ειπαμε με γυναικα παω!!!
Βλεπω για πολλα χλμ να γινονται...
honda c-100
suzuki bandit 400v
yamaha fz6 fazer
suzuki gsxr 1000k8
yamaha fz1 fazer
Για Χανιά έχεις :
Σούγια, Παλιόχωρα, Άνυδροι, Γιαλισκάρι, Σειτάν Λιμάνια.
Διαδρομές πέριξ των Λευκών Ορέων να γουστάρεις, μάσα προτίμησε σε χωριά γενικά. Αν θες κάτι συγκεκριμένο να ρωτήσεις εδώ είμαστε.
Το 2009 που είχα πάει Μπάλο, ήταν μισή ώρα κακού χωματόδρομου (+ μισή ώρα περπάτημα...). Αν δεν έχει αλλάξει κάτι, το σκούτερ ΔΕΝ θα σε πάει... Μόνο εντούρο θα σε πάει βασικά. Επίσης, έχε υπ' όψιν ότι οι διαδρομές είναι αρκετά μεγάλες. Όχι ότι δεν πας με 300 κυβικά, αλλά θέλει λίγη υπομονή.
Να στε σιγουροι πως θα ρωτησω μεχρι αυγουστο που θα κατεβω. Εχω αρχισει το planning για τις διαδρομες!!
Η μασα παντα στα χωρια ειναι η καλυτερη!!!!
Ευχαριστω κ παλιπαιδες!!