Στη γαλλια παντως τα εςβέ κυκλοφορουν ακομη....
πουτσ@@@@@@@@@
Τι κόλλημα εχετε φάει με τους gay ρε πστ μου
Μα τώρα είναι όνομα αυτό για v 2 ;, ποιος πστ της το σκέφτηκε;![]()
θα μπορούσε να ναι κουκλάρα με αλλη μούρη και άλλο κόλο, όπως τόσες και τόσες γυμνές δίτροχες αλλά και δίποδες που το παίζουν και καλά γκόμενες αλλά κάτι σοβατίσματα, σπατουλαρίσματα και για κάτι μερεμετάκια πλερώνουν κάμποσα μεροκάματα, πριν βολτάρουν
Κρίμα αυτό το μοτεράκι και αυτό το πλαίσιο που φαινεται καλό, να είναι σε μια μοτοσυκλέτα με τέτοια αισθητική.
Δηλαδη συγνωμη, το γυμνο fazer πχ, το s2 ας πουμε, ή το s1, ηταν πιο ομορφο;; Ή το Hornet;;![]()
Βλεπετε ολοι κατι στο sfv που δεν βλεπω εγω;; Εμενα γιατι μου φαινεται απο τα πιο ομορφα naked..;;; Ειδικα για Γιαπωνεζο..
MADE IN JAPAN 日本製
ο ελληνας αγοραζει μουρη ακομα και υποσυνειδητα
γιατι το v-storm πουλαγε σαν τρελο ενω το sv με ιδιο μοτερ οχι;
γιατι το v-storm ειναι ψηλο επιβλητικο και φαινεται μεγαλυτερο σε κυβικα απο οτι ειναι
το ιδιο το ΜΤ3 με το XT και πολλα αλλα
γιατι cbr κι οχι hornet; γιατι το cbr εχει φερινγκ και φαινεται ''αγωνιαρικο''
δεν λεω οτι δεν μ' αρεσει το gladius, αλλα το πρωτο SV650 είναι πολύ πιο όμορφο. Κατι χάσανε στο δρόμο οι σχεδιαστές..
Παίδες το Gladius είναι "ωραίο"....αλλά με αυτή την ιδιαίτερη αισθητική, που κοιτάμε κάτι μερικές φορές και το βρίσκουμε ωραίο, αλλά δεν θα το παίρναμε ποτέ!!!!2 περιπτώσεις ξέρω με gladius, ο ένας το έβαψε όλο μαύρο, ο άλλος του έβαψε το ντεπόζιτο και το έκανε όλο άσπρο πέρλα (κατήργησε την διχρωμία) και του άλλαξε το φανάρι με στρογγυλό και την εξάτμιση (την θεωρούσε "σκουτεροειδή")
..........σαν μοτέρ είναι άψογο, αλλά με τα χρώματα της η ΣουΤζούκι το κατέστρεψε.....σαν χρώματα κινητού μοιάζουν! Πάντως στα χρώματα sheene limited edition δεν κακό.....
Α! Παρακαλώ πολύ , μην συγκρίνουμε στο θέμα αισθητικής το gladius :a04: με την Hornetara![]()
βασικα ηθελε και ενα αναποδο μπροστα....
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Βασικά είναι τόσο καλό στον δρόμο που δεν θέλει παρά μόνο βενζίνη...
βασικα ηθελε και ενα μονομπρατσο...
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει