Ντάξει περίεργο πράγμα η αντίληψη της πραγματικότητας για τον κάθε ένα, αλλά ενημερωτικά μια και βλέπω ότι η απόκλιση από την πραγματικότητα στην περίπτωσή σου έχει πάρει μέγεθος, οι πυροσβεστήρες χρειάζονται για να σβήνουν φωτιές, για να ανάψεις θέλεις π.χ. σπίρτα, αναπτήρα, στουπί, βενζίνη, τέτοια!
Αγαπημένο και το vfr αλλά νομίζω ότι δεν θα με καλύψει στο κλειστό στροφιλικι που θέλω,όχι ότι δεν το κάνει αλλά είναι για πιο ανοιχτούς δρόμους και γραμμές!
Βασικά ίσως η πιο σωστή επιλογή θα ήταν το tuono αλλά θέλω Japan,για διάφορουν λόγους
Επίσης γνωρίζω πως οποίο και να πάρω από αυτά θα το παντρευτώ και εις τους αιώνας των αιώνων αμήν,οπότε θα πρέπει να επιλέξω καθαρά με συναισθηματικούς λόγους
Εδώ παραλίγο να παντρευτώ Ζ1000 του 07,γενικά σήμερα τα 1000 δεν φεύγουν με τίποτα,εκτός και αν κολλήσεις ένα αυτοκόλλητο gsxr επάνω
VTR1000F vs SV1000S___Σαν τεως(πριν8χρονια) κατοχος VTR1000Firestorm πιστευω οτι ηταν μεγαλη αποτυχια της honda να το βγαλει σαν Firestorm (το απλο δλδ ας εβγαζε μονο το SP αφου ηταν ρεπλικα ετσι κι αλλιως).γιατι--ΕΚΑΙΓΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ(AYTONOMIA ME λιγο γρηγορο ρυθμο130-150km!!!!( 4-5 φορες με ειχε αφησει απο βενζινη ετσι απλα με το κωλολαμπακι που ειχε μια αναβε μια οχι),KAI τα ανταλακτηκα του αστα να πανε(μαμα honda)εχει δυο πλαινα ψυγεια (αλα NR)το καθενα εχει 550ευρω μου ειχανε πει στην honda και κανα 1000κο το ΜΙΣΟ φαιρινγκ που εχει,και συνεχιζουμε, δυσκολοδηγητο πολυ μπροστοβαρο και αργο, η πισω(μαμα) αναρτησει θελει κατευθειαν πεταμα και αλλαγη,και αν το οδηγεις πολυ μεσα στην πολη θελει γραναζι κοντεμα(πολυ σκορτσαρισμα)ΟΧΙ δεν το ευχαρηστηθηκα ποτε το VTR-1000f!! καλυτερα να βρεις κανενα SP1-SP2 η αλλιως SV1000S!![]()
που μένεις?....εκεί που με κρατάνε....
μην χτηπατε.... TL1000S για να βγαλεις τριχες αν δεν εχεις....
ORGIA!!!!!
Αν όμως του βαλεις ένα οποιοδήποτε μπροστινο απο αλλο μηχανακι εισαι κατα το ημιση κομπλε (100μμ διαδρομη το μαμα μπροστινο σε σχεση με τα 120 όλων των άλλων) κινητηρας που οργωνει απο 0σαλ, μέχρι τις 8κ έχει αν θυμαμαι καλα 10+ άλογα απο tlr, και φυσικα να πεταξεις το πισω αμορτισερ αλλά δυσκολα βρισκεις κάποιο πια με αυτο και εχεις ένα σπανιο ασπαστο μηχανακι που κανει κηδειες σε πολλά άλλα πιο συγχρονα
πολυ καλή επιλογη
μπορεις να βρεις κανα μτχ βιτυβο η αν εισαι τυχερος κανα ολινς!
ORGIA!!!!!
Κάτοχος VTR FIRESTORM τα τελευταία 9 χρόνια να πω κ'εγώ τη γνώμη μου γι'αυτό (δεν ξέρω από SV).
Άλλο πράγμα η αυτονομία και άλλο η κατανάλωση. Τα μοντέλα προ 2002 είχαν 16άρι ρεζερβουάρ οπότε και μικρή αυτονομία. Από το 2002 & μετά απέκτησαν 19άρι ρεζερβουάρ βελτιώνοντας την κατάσταση. Κατανάλωση : η μόνη περίπτωση να κάψει πάνω από 8lt/χλμ είναι να του βάλεις ΠΟΛΥ μεγάλα ζιγκλέρ. Ταξίδι Ναύπλιο - Θεσσαλονίκη με την ταχύτητα να μην πέφτει κάτω από 200 & δεν ξεπέρασε τα 8lt/χλμ.
Δυσκολοοδήγητο ναι είναι υπό την έννοια ότι "ζητάει" πράγματα από εσένα. Όποτε παίρνω για βόλτα το Hornet του αδερφού μου νομίζω ότι καβαλάω ποδήλατο! Από την άλλη όμως σε αποζημιώνει με το ιδιαίτερα απολαυστικό δικύλινδρο τράβηγμά του (πιστεύω το ίδιο και το SV). Για κλειστό στροφιλίκι είναι κάπως κουραστικό (θέλει αποφασιστικότητα και δεν "πέφτει" τόσο εύκολα καθώς δεν είναι SS) αλλά δεν πάυει να είναι ευχάριστο.
Οι μαμά αναρτήσεις αν έχεις απαιτήσεις θέλουν αλλαγή. Με aftermarket μεταμορφώνεται (έχω βάλει WP και είναι "τρένο").
Σκορτσάρισμα : αν ανοίξεις το γκάζι με 6η ταχύτητα & 50χλμ στην ανηφόρα μάλλον θα σκορτσάρει διαφορετικά πολύ δύσκολα .
Για τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω καθώς 9 χρόνια δεν χρειάστηκε ούτε λαμπάκι και δεν του έχω κάνει και λίγα (δυναμομετρήσεις trackdays ταξίδια δοκιμές με ζιγκλέρ κ.α.)
Αυτά από εμένα για το VTR ελπίζω να πει και κάποιος για το SV και να βοηθήσει το φίλο να διαλλέξει.
Έχει ένα με 400 ευρώ (!!!)
http://www.kawasaki-bikers.gr/core/f...p?f=28&t=20740
αλλά θέλει σοβαρά μαζέματα λογικά...
Το tls μεγαλος ερωτας και αυτο αλλα πολυ σκυφτο και γενικα γνωριζω για το θεμα με το πισω αμορτισερ
Καποτε εδινε ενα τετοιο ο kostom αλλα που ειναι?
Απο οτι ξερω το vtr με ριξιμο στις πλακες γινεται πολυ ανταγωνιστικο, τωρα μακαρι να μην ειναι τοσο ασχημα τα πραγματα οσο λετε γιατι με ενδιαφερει το κλειστο στροφιλικι πολυ
Αυτο για την καταναλωση το γνωριζω, για αυτο αν επιλεγει αυτο το ζιγκλερωμα θα μεινει μαμα ακομα και αν εχει αλλες εξατμισεις(θα μπουν κλειστες ταπες να μην φτωχινει το μιγμα πολυ)
Μακαρι ναεχω οντως διλημα και οταν ερθει η ωρα γιατι αν δεν μαζεψω τα χρηματα το vtr θα ειναι μονοδρομος, που δεν με χαλαει καθολου βεβαια
Τη πρώτη μέρα χώρισε τους δίχρονους από του τετράχρονους
Τη δεύτερη έφτιαξε τον βάνκελ.
.
.
Ο Θεός ήταν μηχανολόγος