Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: Αγορα μοτοποδήλατου 50cc

Aφραγκο Μελος Το avatar του/της Gms
    Κοιτα συμφωνω με τους απο πανω εγω θα ηθελα να μου πεις αν σκοπευεις να το κρατησεις και μετα τα 18.Ενοω μαλον οταν θα πας 18 θα θες να το πουλησεις και να παρεις κατι μεγαλητερο.Αν παιζει αυτο το σεναριο πας για κανα daytona dy50 η spinter 50.Aλλιως αν θες κατι που να τραβαει και να εισαι νομιμος περνεις κατι σε διχρονο θα σου προτεινα κανα yamaha tzr 50 η το aprilia rs 50 αλλα αν παρεις κατι απο τα 2 μετα θα δυσκολευτεις να τα πουλησεις.

Νέο μέλος
    gms το μηχανακι θα το κρατησω οπωσ και να εχει... βεβαια μετα τα 18 αμα γινεται να το κανω 125 θα το κανω.... ακομα θα ηθελα να μαθω και την τελικη ταχυτητα των 2 μηχανων που μου πρότεινες (yamaha tzr 50, το aprilia rs 50) γτ δεν αναφέρεται στις ιστοσελιδες...

Γυρο στα 90 με 100 υπολογιζε ειναι οτι πιο γρηγορο σε 50αρι.Τωρα το tzr ειναι πιο σπανιο μιας και δεν τα εφερε στην ελλαδα η Yamaha το rs ειναι πιο ευκολο.

Νέο μέλος
    οταν λεσ 90 -100 χιλιομετρα για ποιο απο τα 2 μηχανακια λεσ και αναφερεσαι σε μανισια ή φτοιαγμενα???

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από jimmarass Προβολή μηνύματος
    οταν λεσ 90 -100 χιλιομετρα για ποιο απο τα 2 μηχανακια λεσ και αναφερεσαι σε μανισια ή φτοιαγμενα???
    E ναι ρε εσυ χιλιομετρα παντα για χαω μιλαμε.Μαμα τα βγαζουν αλλα μην ελπιζεις να εχεις την ροπη μιας μεγαλυτερης μηχανης σε 50αρι.

Νέο μέλος
    παντωσ οι απόψεις ειναι πολλεσ... αυτο το σαββατοκυριακο το περασα στο χωριο... στο χωριο δεν υπαρχει αστυνομικό τμημα και τα μηχανακια ρεουν αφθονα απο οδηγουσ 10 χρονων εωσ 110.... μιλώντας με την παρεα μου ολοι μου πρότειναν να παρω ενα handa glx και να το φτοιξω αναλογα με τα γουστα μ... μιλωντασ και με τον κολητο μου που λογικα θα τον περνω μαζι οταν θα πηγαινω σχολειο μου προτεινε και αυτοσ να παρω glx... δεν ξερω παντωσ μου εχει ψιλοαρεσει η ιδεα toy glx και θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας... ευχαριστω!!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    παντωσ οι απόψεις ειναι πολλεσ... αυτο το σαββατοκυριακο το περασα στο χωριο... στο χωριο δεν υπαρχει αστυνομικό τμημα και τα μηχανακια ρεουν αφθονα απο οδηγουσ 10 χρονων εωσ 110.... μιλώντας με την παρεα μου ολοι μου πρότειναν να παρω ενα handa glx και να το φτοιξω αναλογα με τα γουστα μ... μιλωντασ και με τον κολητο μου που λογικα θα τον περνω μαζι οταν θα πηγαινω σχολειο μου προτεινε και αυτοσ να παρω glx... δεν ξερω παντωσ μου εχει ψιλοαρεσει η ιδεα toy glx και θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας... ευχαριστω!!!
    να μπλεξεις δλδ με ενα προιστορικο μηχανακι το οποιο κατα πασα πιθανοτητα ειναι κανιβαλισμενο,με προοπτικη να το κανιβαλισεις κι εσυ και αυτο σου το ειπανε κατι κανιβαλοι....

δε νομιζω οτι προχωρας σε καλο δρομο αλλα δικα σου τα γενια,δικα σου και τα χτενια...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    πω ρε φιλε αλλες ηλικιες... τι μου θυμισες τωρα...

ontopic τωρα: πιστευω πως ειανι πιο σοφο να ακουσεις τους εμπειρους μηχανοβιους αυτου του φορουμ , παρα τα 16χρονα του χωριου σου και τους απειρους συμμαθητες σου που εχουν κολλημα με το glx επειδη κυκλοφορουν ενα καρο καγκουρεμενα τετοια.

Επισης σημασια δεν εχει αν κυκλοφορει αστυνομικος, ουτε αν αυτος που κυκλοφορει θα σε γραψει. Σημασια εχει να κανεις τα γουστα σου χωρις να χρειαστει να κλαψει κανεις.

Καλες βολτες, εστω κι αυτες στο τελος γινονται με ποδηλατο
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Νέο μέλος
    Πατώντας στην αναζήτηση για street magic βρίκα αυτο το θέμα. Ειμαι 20 χρονών και εχω το street magic, δίχρονο 50αρι, τελική 75, στην αθήνα δεν κυκλοφορούν πολλά, οσα ξέρω τα εχω δεί μόνο παρατημένα και στο car.gr, συνολικά 4 εχω δει απο κοντα και οτι εχει μετα το car.gr.
    Δεν ξέρω αν εχεις αγοράσει μηχανάκι και γενικά αν πρόλαβες για το δίπλωμα γιατι εγινε αυτη η αλλαγή απο 16 χρονών που ηταν, εγινε για 17 και ανω για 50αρι. Να σου πω τα θετικά και τα αρνητικά για αυτο το μηχανάκι χωρις να σου πώ να το πάρεις ή οχι.
    τα αρνητικά:
    -Δεν βρισκεις ευκολα ανταλακτικά, ενοώ φθινά ανταλακτικά γιατι μπορεις να πας στην suzuki και να τα βρείς ολα, αλλα η εξάτμιση κανει 650 ευρο,υπάρχουν aftermarket στο εξωτερικό βεβαια που κυμένονται στα 150 ευρω.
    -Αν και ειναι στα χαρτιά διθέσιο δεν ειναι ανετο να πάρεις 2 ατομα για μεγάλες αποστάσεις, εγω μεσα στην γειτονια τους πέρνω τους φίλους μου, αλλα για κέντρο Αθήνας δεν το κάνω,εκτος αν ειναι ανάγκη κανενα βράδυ.
    τα θετικά:
    -Ειναι αυτόματο, παλια τα ψιλοέκραζα τα αυτοματα,τα ελεγα για γυναικούλες μεχρι που ειδα τι σημαίνουν,αν επερνα αλλη μηχανή σε αυτοματο θα πήγενα πάλι (εκτος απο v-strom,tdm,tiger) για τα οποια εχω μέλλον ακομα λογο οικονομικών...για την ηλικία δεν με πειράζει και πολυ.
    -Ειναι ξεχωριστό, αν εχεις λιγο το ψώνιο μεσα σου οταν σταματας στο φαναρι με αυτο θα προσέξεις πως τουλάχιστον τα μισά μηχανάκια γυρο σου θα σε κοιτάνε οπως και τα αμάξια,αρκει βεβαια να το εχεις και προσεγμένο για να κανεις καλή εντύπωση αλιως γίνεσαι ρεζίλι. Ειναι αρκετοί αυτοι που το κοιτάνε και γελάνε ή κλείνουν μάτι κ αλλα...
    -Δεν ξέρω αν θα ειναι ολα ετσι παντως το δικό μου ειναι σκυλί, τρελή επιτάχυνση (για 50αρι) τελική 75 και πετάει κώλους στις στροφές
    Ενας φίλος που ειναι καπως καλύτερο τιμόνι απο μένα κανει και ωραίο εντο :P

Οπως ειπε και το παιδί απο πάνω μακρυά απο glx θα πάρεις ασχημο δρόμο...μια ζωή καγκουρας. :P

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Εναν ολόκληρο χρόνο μετά; θα έχει αλλάξει 2-3 μΕχανάκια.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Νέο μέλος
    χαχα,ήθελα να τα πώ αυτα για το street magic

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ