Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: Εξάτμιση Akrapovic σε Gillera Runner 126 VX '06

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    DR big?
    ενταξει υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις...
    ειναι σαν να λεμε γιατι δεν βελτιωνουμε ενα Goldwing 1600...

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ειναι σαν να λεμε γιατι δεν βελτιωνουμε ενα Goldwing 1600...
    Γιατι εχει και μεγαλυτερο?

Βγαινει και 18αρι

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος

πιο απλα δεν μπορουσα να τα γραψω..
    φιλια στα μουτρα..
    Χαμένα λεφτά είναι και πάλι,όπως έχει την γνώμη σου έτσι την έχω και εγώ,γιατί πάντα θα είναι ένα xr και να με περάσεις στον Άγιο θα σε περάσει ένα ΚΤΜ μαμά...το είπες μόνος σου απλά τα πράγματα.....ο πιτσιρικάς αυτο έχει αυτό βελτιώνει όπως και εσύ.Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις?

Κια για να μπούμε στην λογική σου μετά τον άγιο και πρίν είναι η ευθεία....να δούμε τι θα αξίζουν τα λεφτά που έχεις ρίξει εκεί με το χίλια μου.όταν εγώ θα γυρνάω εσύ θα πηγαίνεις.Το πιασές τώρα?Πόσο πιό απλά να το πώ?

Επίσης φιλιά αλλά σταυρωτά μην κολλήσουμε παραξενίλα.
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIXXERAKIAS Προβολή μηνύματος
    Χαμένα λεφτά είναι και πάλι,όπως έχει την γνώμη σου έτσι την έχω και εγώ,γιατί πάντα θα είναι ένα xr και να με περάσεις στον Άγιο θα σε περάσει ένα ΚΤΜ μαμά...το είπες μόνος σου απλά τα πράγματα.....ο πιτσιρικάς αυτο έχει αυτό βελτιώνει όπως και εσύ.Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις?

Κια για να μπούμε στην λογική σου μετά τον άγιο και πρίν είναι η ευθεία....να δούμε τι θα αξίζουν τα λεφτά που έχεις ρίξει εκεί με το χίλια μου.όταν εγώ θα γυρνάω εσύ θα πηγαίνεις.Το πιασές τώρα?Πόσο πιό απλά να το πώ?

Επίσης φιλιά αλλά σταυρωτά μην κολλήσουμε παραξενίλα.
    μαλλον δεν θες να καταλαβεις...
    οποτε δεν το συνεχιζω και εγω...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Nομίζω ότι κάποιοι εδω μέσα λένε μλκίες και χοντρές μάλιστα.....ο χορχόδειλος αν δεν κάνω λάθος κάνει πραπραπρά με το ΚΤΜ

Πιτσιρικάς είναι χαλαρώστε λίγο μερικοί λές και δεν τα έχετε κάνει και σείς.
    Επειδή το runner και το 690 ή το XR ή οποιαδήποτε ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα

Και όχι δεν τα χω κάνει ποτέ.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Επειδή το runner και το 690 ή το XR ή οποιαδήποτε ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα

Και όχι δεν τα χω κάνει ποτέ.
    Ξέχασα ότι καβάλησες για πρώτη φορά το hornet και μετά πήγες σε 1000αρι σουπερσπορτ ρε Γιώργη σόρυ.

Και τώρα κάνεις ότι θα κάνει ο πιτσιρικάς στην ανάποδη....εδωσες το 1000 για το duke.Συνήθως το αντίθετο γίνεται.Απλά δεν πρόλαβες να περάσεις από παπιά,σκούτερ σε μηχανές γι'αυτο δεν τα έχεις κάνεις ποτέ.

Καταλάβατε τώρα τι εννοώ?(και ο Στάυρος που δεν μας μιλάει)

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ναι, είναι ακριβώς όπως τα λες. Δε διαφωνώ ότι είναι η ΚΑΥΛΑ μας και η λογική έρχεται σε 2η μοίρα. Δεν αμφιβάλλω ότι στο τέλος θα κάνει αυτό που γουστάρει. Ούτε ότι πιθανότατα θα έκανα τα ίδια στη θέση του. Στην οποία, βέβαια, δεν υπήρξα ποτέ γιατί άργησα να μπω στον χορό.

ΔΕ θέλω να το παίξω εξυπνάκιας ή ηθικολόγος. Είναι κάτι που δεν κάνω ποτέ εδώ μέσα, γι'αυτό και απάντησα όταν με "κατηγόρησες" εμμέσως στο προηγούμενο ποστ σου για υποκριτή. Δεν παρεξηγούμαι ε, κατάλαβες πως το λέω. Εξάλλου γνωριζόμαστε.

ΑΛΛΑ επειδή έχω λίγο μυαλό παραπάνω από τον πιτσιρίκο και βλέπω πιο καθαρά, του δίνω μια φιλική συμβουλή, την οποία θα εκτιμήσει ίσως κάποια στιγμή. Κι αν δεν, τουλάχιστον εγώ εξέφρασα αυτό που θεωρώ σωστό, κάτι που θα τον βάλει σε σκέψεις αντί σε μπελάδες και έξοδα.

Πάντως, όσον αφορά το πρώτο μου ποστ εδώ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ με εκνευρίζουν σκούτερ/παπιά/οτιδήποτε μικρό που το ΜΟΝΟ που κάνουν είναι θόρυβο. Ένα μηχανάκι που ακούγεται, αλλά πάει κιόλας, το ανέχομαι ευχαρίστως. Τα υπόλοιπα, σόρρυ αλλά όχι.
    Life begins at 45°.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Ένα μηχανάκι που ακούγεται, αλλά πάει κιόλας, το ανέχομαι ευχαρίστως. Τα υπόλοιπα, σόρρυ αλλά όχι.

Well said
    Give me fuel, Give me fire

Πάντως, όσον αφορά το πρώτο μου ποστ εδώ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ με εκνευρίζουν σκούτερ/παπιά/οτιδήποτε μικρό που το ΜΟΝΟ που κάνουν είναι θόρυβο. Ένα μηχανάκι που ακούγεται, αλλά πάει κιόλας, το ανέχομαι ευχαρίστως. Τα υπόλοιπα, σόρρυ αλλά όχι.
    Σωστά τα λές αλλά....δέν είχες ποτέ κατέβει βούτα τις καλές μέρες να δείς πιτσιρικάδες με φούλ κίτ μαλόσσι ή παπιά takegawa φούλ να ξεφτυλίζουν (στην ευθεία πάντα) 600αρια μοτάρντ κάθε λογής βελτίωσης και μάρκας.Και αυτό γιατί ποτέ δεν τα έζησες όπως είπες.

Yπάρχει και ο κόσμος που δεν έζησες ποτέ Γιώργη,εγώ μεγάλωσα με παπιά και σκούτερ πρίν πάρω μηχανή γι'αυτό και τα εκτιμώ,ειδικά εφόσον το έχω για εργαλείο δουλειάς (το ίδιο με του πιτσιρικά) και κοντεύει τα 100.000χιλ με μαμά κυλινδροπίστονα χωρίς να καίει σταγόνα λάδι.

Νομίζεις ότι ο πιτσιρικάς δεν θέλει μηχανή?Ξέρεις αν έχει δίπλωμα για μηχανή?Μπορεί να βγάλει?Ξέρει ότι θα είναι παράνομος με κάτι παραπάνω σε κυβικά και προτίμησε 125 με βελτίωση αυτού να κάνει την κ@βλα του?Ερωτήσεις χωρίς ααπαίτηση απάντησης.

ps:Και επειδή γνωριζόμαστε μιλάω έτσι όπως θα μίλαγα και σε ένα καφέ οπότε δεν παρεξηγούμαι και εγώ.

Γκαντεμοσαυρ Το avatar του/της MavrosPan
    Αφου απαντες εδω μεσα ξερουμε οτι μιλαμε για μικροβιο που δεν παιρνει διορθωση, τωρα τι ψαχνουμε ? Επειδη ενα Ζ θα περασει μια μερα ενα xt η επειδη μια μερα ο animal θα περασει ενα ktm με το xr του τι σημαινει ? Οτι δεν ειναι πεταμενα λεφτα ? Φυσικα και ειναι αλλα δεν ενδιαφερει κανεναν ουτε καν αυτον που τα σκαει, ο οποιος και το γνωριζει καλα οτι ειναι πεταμενα λεφτα. Αλλιως τα μονα φτιαγμενα που θα κυκλοφορουσαν θα ηταν busa και hypermotard. Αντε και κανα dorso. Οποτε τι ? Ενα νιντζα 2,5 θα περασει πανω απο το gilera, ενας δουκας θα περασει πανω απο τον animal κ ο animal θα περασει πανω απο μενα. So what ? Την ταυλα μας κανουμε γιατι αγαπαμε τα μοτορια μας και μας αρεσει να τους πεταμε λεφτα και να τα αγαπαμε περισσοτερο και αυτο θα κανουμε παντα γιατι στην τελικη δικα μας ειναι και τα βανουμε φωτια και τα καιμε αμα θελουμε.

Πεταμενα ναι, το φχαριστιομαστε ομως. Κ αυτο μετραει.
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Σωστά τα λές αλλά....δέν είχες ποτέ κατέβει βούτα τις καλές μέρες να δείς πιτσιρικάδες με φούλ κίτ μαλόσσι ή παπιά takegawa φούλ να ξεφτυλίζουν (στην ευθεία πάντα) 600αρια μοτάρντ κάθε λογής βελτίωσης και μάρκας.Και αυτό γιατί ποτέ δεν τα έζησες όπως είπες.

Yπάρχει και ο κόσμος που δεν έζησες ποτέ Γιώργη,εγώ μεγάλωσα με παπιά και σκούτερ πρίν πάρω μηχανή γι'αυτό και τα εκτιμώ,ειδικά εφόσον το έχω για εργαλείο δουλειάς (το ίδιο με του πιτσιρικά) και κοντεύει τα 100.000χιλ με μαμά κυλινδροπίστονα χωρίς να καίει σταγόνα λάδι.

Νομίζεις ότι ο πιτσιρικάς δεν θέλει μηχανή?Ξέρεις αν έχει δίπλωμα για μηχανή?Μπορεί να βγάλει?Ξέρει ότι θα είναι παράνομος με κάτι παραπάνω σε κυβικά και προτίμησε 125 με βελτίωση αυτού να κάνει την κ@βλα του?Ερωτήσεις χωρίς ααπαίτηση απάντησης.

ps:Και επειδή γνωριζόμαστε μιλάω έτσι όπως θα μίλαγα και σε ένα καφέ οπότε δεν παρεξηγούμαι και εγώ.
    Πολυ σωστος σε οτι εχεις πει!!Οσοι εχουνε ζησει εποχες βουτας ξερουν...
    Μια χαρα θα κανει ο μικρος να βαλει κ την εξατμιση του κ οτι θελει!Ολοι μας τα καναμε αυτα μην λογοκρινουμε ετσι!!
    Αν ηταν ολοι να παιρνανε 600 κ 1000 απο τα 18-20 θα γεμιζαμε τα νεκροταφεια!!Ολα στον καιρο τους φιλε μου.

Κ μιας κ που ημουν κατοχος runner για 40000 χιλ απροβληματιστα παιζουν εξατμισεις αρκετες.Απεφυγε acrapovic κ δες κ αλλες!!Ας ειναι καλα το internet!!
    Ride(s) the wind of change...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF