Επιτελους ακομα ενας που λεει οτι ειναι οκ τα 150 για ταξιδι στο χορνετ
Εννοειται συμφωνω και στα υπολοιπα. Αλλα βαλε αλλα 100 στην τελικη του![]()
Εγω το όριο του ταξιδιού στο ανέβαζω σίγουρα στα 180 ! Στα 200 αρχίζουν για εμένα τα προβλήματα με τον αέρα αν προσπαθήσεις να κρατήσεις αυτήν την ταχύτητα για ώρα καθώς και η κατανάλωση !
Το 150 πάντως ειναι η χρυσή τομή για να κανεις και γρήγορα χιλιόμετρα και οικονομικά με αυτήν την μηχανη!
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
ας μιλησω και εγω για το χορνετ μιας που ειμαι κατοχος και εχουν περασει δυο χορνετ απο τα χερια μου ενα του 00 και ενα τωρα κουτα το πηρα του 2010.
λοιπον το χορνετ εχει αρκετη ροπη ειναι πολυ ποιο καλο απο το cbf.
αμα το πας σε καλο μηχανικο που ξερει οπως ο δικος μου με μερικα κολπακια απο χαμηλα λυσαει το χορνετ,ο ηχος του κινητηρα ειναι φοβερος ακομα και με την μαμα εξατμιση εγω πλεον την αλλαξα εβαλα mivv double gun.
εχω βαλει ενα μασκακι της ermax που κανει δουλεια για το υψος μου 1.77 κοβει αερα και με ενα καλο κρανος μαρκας arai η shoei που εχουν αποδειξει οτι ειναι φοβερα κρανη δεν θα εχεις θεμα με τον αερα ανετα τα 150 τα πας.
οσο αφορα τα ταξιδια γιατι ενας ποιο πανω ειπε οτι το χορνετ ειναι την καφετεριας,να πληροφορησω και οποιος θελει ας ανατρεψει και στα ταξιδιωτικα που εχω ανεβασει φωτο,περυσι πηγα δικαβαλο φουλ φορτωμενο εξωτερικο ιταλια γερμανια και λιγο ελβετια,εκανα 3,800χλμ σε δυο εβδομαδες και δεν μασησε μια το χορνετ.
τωρα αμα εισαι τυπος του δεν παλευω με τον αερα και θα προτιμουσες να μην τρωως συνεχεια ξυλο εσυ και η κοπελια σου γιατι πρεπει να κοιταξεις και αυτο αμα την παλευει παρε το cbf θα κανει και αυτο την δουλεια του.
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
Θεωρω οτι το 150 ειναι το ιδανικο νουμερο για να καλυψεις μεγαλες αποστασεις με καλη αναλογια ταχυτητας-καταναλωσης.
Φυσικα και η τελικη ταχυτητα του θα ειναι μεγαλυτερη, αφου καταφερε το δικο μου Hornetακι full φορτωμενο και με εμενα επανω απο τα 110 κιλα να μας ταξιδεψει στα 136 χλμ/ωρα (καποιος που ζυγιζει 75 κιλα εχει λιγοτερες αντιστασεις)
![]()
CBF 600 S ABS
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Οκ αν λες για μ.ο. πασο, αλλα να μην ανεβαζε αλλο περα απο τα 136 περιεργο μου φαινεται.
Ελα να χτιζουμε σβερκο οι υπολοιποι![]()
Παιδια για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις ,ειπα οτι τοσο αντεξα εγω πανω στην μηχανη καθως ειχα ψαρωσει πισω απο το ανυπαρκτο fairing και τα χτυπηματα του αερα στους ωμους εναλαξ μου επαιζαν το τιμονι οποτε αναγκαστηκα να μην το ρισκαρω παραπανω, αφου ημουν και πληρως φορτωμενος. Αυτο ειπα αρχικα και απο τοτε δεν μπηκα στο τρυπακι να ανοιξω ξανα τοσο πολυ το μηχανακι καθως οι Ελληνικοι δρομοι δεν ειναι και οι καταλληλοτεροι καθως στους δρομους δεν υπαρχουν "οδηγοι με παιδεια" τετοια που θα μας επιτρεψει ως "μηχανοβιοι" να δοκιμασουμε τα ορια της μηχανης μας με την οποια "ασφαλεια" θα θελαμε.
Απο την αλλη το θεωρω και λιγο ανουσιο καθως η μηχανη η συγκεκριμενη μου κανει τα κεφια και σε μικροτερες ταχυτητες.
CBF 600 S ABS