Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: hornet 600 2007+ η cbf 600 2007

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    σαν κάτοχος χόρνετ, δε μπορούσα να τα πω καλύτερα από το Νικόλα
    CBF 600 S ABS

Επιτελους ακομα ενας που λεει οτι ειναι οκ τα 150 για ταξιδι στο χορνετ
    Εννοειται συμφωνω και στα υπολοιπα. Αλλα βαλε αλλα 100 στην τελικη του

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalhsCr
    Εγω το όριο του ταξιδιού στο ανέβαζω σίγουρα στα 180 ! Στα 200 αρχίζουν για εμένα τα προβλήματα με τον αέρα αν προσπαθήσεις να κρατήσεις αυτήν την ταχύτητα για ώρα καθώς και η κατανάλωση !
    Το 150 πάντως ειναι η χρυσή τομή για να κανεις και γρήγορα χιλιόμετρα και οικονομικά με αυτήν την μηχανη!

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Προβολή μηνύματος
    εγώ στα 150 συνεχόμενα έκανα καμιά βδομάδα να συνέλθω
    είμαι 1,85 βέβαια, και δεν έχει φέρινγκ το χορνετάκι μου

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hornettrela
    +599
    Παμε για αλλα!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από eBoLaGR Προβολή μηνύματος
    To CBF 1000 δεν το σκεφτεσαι καθολου?

Επειδη και τα 2 τα εχουνε φιλοι μου, μπορω να σου πω με σιγουρια οτι ειναι η μερα με την νυχτα.

Το Hornet δεν εχει πολυ δυναμη στα χαμηλα και "τσιριζει" στα ψηλα, σε αντιθεση με το CBF που εχει ροπη σε ολο το φασμα των στροφων**. Σε ταξιδι, με το CBF εισαι πολυ πιο ανετος και πολυ πιο ξεκουραστος μιας και ο αερας δεν σε απασχολει καθολου, ενω με το Hornet, το σκεφτεσαι να πας με λιγα παραπανω. ( αν και λογικα τα ξερεις απο το ΚΤΜ σου)

Το ενα ειναι πιο ταξιδιαρικο, και το αλλο πιο καφετεριας. Απο την πολυ μικρη εμπειρια μου, θα σου ελεγα πως αν σου αρεσουν τα ταξιδια πηγαινε για CBF. Σε καθε αλλη περιπτωση, Hornet

**Μιλαω παντα για το CBF 1000
    επειδη οπως ειπες δεν εχεις εμπειρια ειναι εντελος αστοχη αυτο που ειπες οτι το δευτερο ειναι καφετεριας,μια χαρα τα ταξιδια του τα κανει το χορνετ.
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

ας μιλησω και εγω για το χορνετ μιας που ειμαι κατοχος και εχουν περασει δυο χορνετ απο τα χερια μου ενα του 00 και ενα τωρα κουτα το πηρα του 2010.
    λοιπον το χορνετ εχει αρκετη ροπη ειναι πολυ ποιο καλο απο το cbf.
    αμα το πας σε καλο μηχανικο που ξερει οπως ο δικος μου με μερικα κολπακια απο χαμηλα λυσαει το χορνετ,ο ηχος του κινητηρα ειναι φοβερος ακομα και με την μαμα εξατμιση εγω πλεον την αλλαξα εβαλα mivv double gun.
    εχω βαλει ενα μασκακι της ermax που κανει δουλεια για το υψος μου 1.77 κοβει αερα και με ενα καλο κρανος μαρκας arai η shoei που εχουν αποδειξει οτι ειναι φοβερα κρανη δεν θα εχεις θεμα με τον αερα ανετα τα 150 τα πας.

οσο αφορα τα ταξιδια γιατι ενας ποιο πανω ειπε οτι το χορνετ ειναι την καφετεριας,να πληροφορησω και οποιος θελει ας ανατρεψει και στα ταξιδιωτικα που εχω ανεβασει φωτο,περυσι πηγα δικαβαλο φουλ φορτωμενο εξωτερικο ιταλια γερμανια και λιγο ελβετια,εκανα 3,800χλμ σε δυο εβδομαδες και δεν μασησε μια το χορνετ.

τωρα αμα εισαι τυπος του δεν παλευω με τον αερα και θα προτιμουσες να μην τρωως συνεχεια ξυλο εσυ και η κοπελια σου γιατι πρεπει να κοιταξεις και αυτο αμα την παλευει παρε το cbf θα κανει και αυτο την δουλεια του.
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Προβολή μηνύματος
    Θεωρω οτι το 150 ειναι το ιδανικο νουμερο για να καλυψεις μεγαλες αποστασεις με καλη αναλογια ταχυτητας-καταναλωσης.
    Φυσικα και η τελικη ταχυτητα του θα ειναι μεγαλυτερη, αφου καταφερε το δικο μου Hornetακι full φορτωμενο και με εμενα επανω απο τα 110 κιλα να μας ταξιδεψει στα 136 χλμ/ωρα (καποιος που ζυγιζει 75 κιλα εχει λιγοτερες αντιστασεις )
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	314368_10150313140749390_538804389_7667535_575010158_n.jpg 
Προβολές:	109 
Μέγεθος:	72,7 KB 
ID:	298351
    CBF 600 S ABS

Το hornet σου έχει 136 τελική ;

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mixalhsCr Προβολή μηνύματος
    μ.ο. προφανώς θα εννοεί

Πάντως άλλο πράμα ότι το hornet μπορεί να κάνει ταξίδι, άλλο να το αγοράσει κάποιος για να κάνει ταξίδια

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    μ.ο. προφανώς θα εννοεί

Πάντως άλλο πράμα ότι το hornet μπορεί να κάνει ταξίδι, άλλο να το αγοράσει κάποιος για να κάνει ταξίδια
    Συμφωνώ

Οκ αν λες για μ.ο. πασο, αλλα να μην ανεβαζε αλλο περα απο τα 136 περιεργο μου φαινεται.
    Ελα να χτιζουμε σβερκο οι υπολοιποι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mixalhsCr Προβολή μηνύματος
    Παιδια για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις ,ειπα οτι τοσο αντεξα εγω πανω στην μηχανη καθως ειχα ψαρωσει πισω απο το ανυπαρκτο fairing και τα χτυπηματα του αερα στους ωμους εναλαξ μου επαιζαν το τιμονι οποτε αναγκαστηκα να μην το ρισκαρω παραπανω, αφου ημουν και πληρως φορτωμενος. Αυτο ειπα αρχικα και απο τοτε δεν μπηκα στο τρυπακι να ανοιξω ξανα τοσο πολυ το μηχανακι καθως οι Ελληνικοι δρομοι δεν ειναι και οι καταλληλοτεροι καθως στους δρομους δεν υπαρχουν "οδηγοι με παιδεια" τετοια που θα μας επιτρεψει ως "μηχανοβιοι" να δοκιμασουμε τα ορια της μηχανης μας με την οποια "ασφαλεια" θα θελαμε.
    Απο την αλλη το θεωρω και λιγο ανουσιο καθως η μηχανη η συγκεκριμενη μου κανει τα κεφια και σε μικροτερες ταχυτητες.
    CBF 600 S ABS

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ