Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: Λοστ

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Κανεναν. Θα εχω φερει σε περας την αποστολή μου...

I knew it !
    Give me fuel, Give me fire

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    μια βοηθεια στο ναυαγο ρε παιδια

καλημερα σας παιδες! προχθες ναυαγησα σε ενα νησι στη μεση του πουθενα! απο το ναυαγιο, εκτος απο εμενα και 4 διμετρες μελαχρινες μοντελες
    που επεβαιναν στο γιωτ με το οποιο συγκρουστηκαμε, ξεβραστηκαν στο νησι ενα κοντεινερ που ειχε μεσα ενα ΚΤΜ 450 EXC με τεραστια προικα σε
    ανταλλακτικα, και 200 βαρελια βενζινη! το νησι δεν εχει δρομους και στην ουσια καλυπτεται ολο απο ζουγκλα, πλην της παραλιας που ξεβραστηκα!
    κανει το μηχανακι για τετοια χρηση?? πρεπει να του κανω καποια μεταρτοπη? (εχω ανταλλακτικα ειπαμε) σημερα πηγα να το βαλω μπροστα και
    δεν επαιρνε! αυτο σημενει οτι ειναι τριτη?? (εχω χασει και τις μερες εδω ρε πστμ)

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomike Προβολή μηνύματος

καλημερα σας παιδες! προχθες ναυαγησα σε ενα νησι στη μεση του πουθενα! απο το ναυαγιο, εκτος απο εμενα και 4 διμετρες μελαχρινες μοντελες
    που επεβαιναν στο γιωτ με το οποιο συγκρουστηκαμε, ξεβραστηκαν στο νησι ενα κοντεινερ που ειχε μεσα ενα ΚΤΜ 450 EXC με τεραστια προικα σε
    ανταλλακτικα, και 200 βαρελια βενζινη! το νησι δεν εχει δρομους και στην ουσια καλυπτεται ολο απο ζουγκλα, πλην της παραλιας που ξεβραστηκα!
    κανει το μηχανακι για τετοια χρηση?? πρεπει να του κανω καποια μεταρτοπη? (εχω ανταλλακτικα ειπαμε) σημερα πηγα να το βαλω μπροστα και
    δεν επαιρνε! αυτο σημενει οτι ειναι τριτη?? (εχω χασει και τις μερες εδω ρε πστμ)

Επειδή πολλές φορές οι ναυαγοί ανακαλύπτουν λυχνάρια με μαγικά τζίνι που πραγματοποιούν 3 ευχές, εάν σου τύχει κάτι ανάλογο, η 1η σου ευχή να είναι να ανοίξει συνεργείο της ΚΤΜ στο ερημονήσι...

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    [FONT=lucida grande]Αν είσασταν ναυαγός, σ' ένα έρημο νησί και σας έδιναν τη δυνατότητα να διαλέξετε, ανάμεσα στην οικογένεια σας και στο μοτο τζι αρ...

ποιο θα ηταν το πρωτο σας post??[/FONT]
    ''Ρε χοντρέ ποια είναι τα νούμερα του λόττο'' ;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Επειδή πολλές φορές οι ναυαγοί ανακαλύπτουν λυχνάρια με μαγικά τζίνι που πραγματοποιούν 3 ευχές, εάν σου τύχει κάτι ανάλογο, η 1η σου ευχή να είναι να ανοίξει συνεργείο της ΚΤΜ στο ερημονήσι...
    και φυσικα η δευτερη ευχη θα ειναι οι μηχανικοι να ειναι πιο χοντροι και πιο ασχημοι απο εμενα! ειπαμε ναυαγησα μαζι με 4 διμετρες μελαχροινες μοντελες! δεν θελω να εχω ανταγωνισμο!

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator

Φαντάζεσαι να σου συμβεί αυτό το σενάριο και εσυ να είσαι φανατικός στρητάς και gay???
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    και φυσικα η δευτερη ευχη θα ειναι οι μηχανικοι να ειναι πιο χοντροι και πιο ασχημοι απο εμενα! ειπαμε ναυαγησα μαζι με 4 διμετρες μελαχροινες μοντελες! δεν θελω να εχω ανταγωνισμο!

...Mόνο που ακόμα κι έτσι να γίνει, επειδή κάθε τρεις και λίγο θα τους έχεις ανάγκη και κάπως πρέπεις να τους πληρώνεις, εάν η τρίτη και τελευταία ευχή δεν είναι λεφτά, οι μηχανικοί θα πληρώνονται σε δίμετρο "είδος"... Οπότε με τα λεφτά αγοράζεις καινούριο μηχανάκι και γλυτώνεις και από τις αβαρίες και από τους μηχανικούς... αλλά από την άλλη θα έχεις πλέον την αμφιβολία μήπως οι γκόμενες σε θέλουν για τα λεφτά σου...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Κανεναν. Θα εχω φερει σε περας την αποστολή μου...
    Αι χαβ α ντριμ......

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Workbook1.jpg 
Προβολές:	75 
Μέγεθος:	58,7 KB 
ID:	267110

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Grafton 505
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Αι χαβ α ντριμ......
    Γιου χιεβ α ..... λοτ οφ φρι τάιμ ντούντ !!!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Φαντάζεσαι να σου συμβεί αυτό το σενάριο και εσυ να είσαι φανατικός στρητάς και gay???

η ακομα χειροτερα να εχεις προβλημα και να μη μπορεις ναααα....

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF