καλα σας λεει ο Θωμας ρε! μη πετατε πατατες αμα δε ξερετε!
Να σου πω, κάπου τότε δεν έκανες και μια αναβάθμιση;
Λοιπόν (δε τον κόβω κιόλας για τις 14/8) θυμάμαι ότι με τη μετάβαση στο outlook δεν είχα πρόβλημα.
Μετά έφυγα διακοπές (13/8) και όλα τα έβλεπα στο κινητό (πάλι safari) και όλα ήταν (και είναι) καλά.
(αν και στο κινητό, έχει κάποιο προβληματάκι κανά 2-3 μέρες τώρα στην εμφάνιση-άσχετο ίσως)
Με το που επέστρεψα στις 24/8 διαπίστωσα το πρόβλημα.
Πάντως και με τον firefox (3.6.3) πάλι κινέζικα είναι αυτή τη στιγμή.
Ευχαριστώ Θωμά (και τους υπόλοιπους) για το ενδιαφέρον.
Θα το κοιτάξω με μεγαλύτερη λεπτομέρεια το απόγευμα.
Το πρόβλημα δεν υπάρχει σίγουρα για GMail και Yahoo!, το έχω τσεκάρει.
Απ' όσο μπόρεσα να δω, το πρόβλημα εμφανίζεται σε συγκεκριμένα emails από το σύστημα, π.χ. για τις ειδοποιήσεις για νέα μηνύματα σε θέμα που παρακολουθείται.
Σε emails για π.χ. προσωπικά μηνύματα δεν έχω πρόβλημα.
Θα ενημερώσω εδώ για ό,τι νεότερο.
Λοιπόν...
Ομολογουμένως αυτό το θεματάκι ήταν αρκετά tricky.
Το πρόβλημα υπάρχει για όσους έχουν λογαριασμούς outlook.com (πρώην hotmail.com) και εμφανίστηκε μετά τις αλλαγές που έγιναν στις 14/08.
Επιπρόσθετα, το πρόβλημα υφίσταται μόνο για όσα email έχουν θέμα (subject) με περισσότερους από 47 χαρακτήρες.
Σε αυτές τις περιπτώσεις, η Microsoft αποφασίζει να αλλάξει τους χαρακτήρες του subject στο Unicode representation τους με αποτέλεσμα τα "σανσκριτικά" που εμφανίζονται. Μη με ρωτήσετε γιατί γίνεται αυτό, δεν ξέρω και δε με ενδιαφέρει και πολύ...
Αυτό που έκανα είναι να "μικρύνω" λίγο τη φράση που στέλνεται ως email subject. Μιας και πρέπει όμως να περιλαμβάνει τον τίτλο του θέματος τα πράγματα γίνονται λίγο απρόβλεπτα. Θα προσπαθήσω να το κάνω λίγο πιο δυναμικό ούτως ώστε να κόβονται με αποσιωπητικά ("...") οι τίτλοι που περιλαμβάνονται στο subject line, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αυτό εφικτό.
Αυτά...
![]()
Ήδη βελτιώθηκε.
Το παρόν ήρθε κουκλί.
Τώρα αν έρχεται και κανά βιβλίο τίτλος δεν χάθηκε και ο κόσμος.
Υ.Γ. Ελπίζω να μην μου σκίσεις το σαμπσκρίπσιον όπως στο βίντεο![]()
μλκ Θωμα, με πηραν απο τη ΝASA ρε αλλα δε μπορω να παω εγω γιατι εχω κατι εξτραδάκια σε ενα σκυλαδικο!
Δε τους κανεις ενα τηλεφωνακι?
![]()
καλημερα σημερα το εκανε και σε μενα,μεχρι τωρα δουλευα το μοζιλα και απο χθες τον χρωμ,αλλα και στους 2 ειναι κινεζικα,καμια βοηθεια μαστορα!
ΣΚΟΝΗ ΠΕΤΡΕΣ ΛΑΣΠΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ......
ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
screenshot?τι ειναι αυτο?
για πες πως γινεται αυτο γιατι θελω να το μαθω κιολας,ε φανταστικε διαχειριστα!!!!