Να ρωτησω και εγω κατι σχετικο για να μην ανοιγω νεο θεμα.
Τι γνωμη εχετε για τα κρανη: MT, CABERG, SCORPION. ?
Να ρωτησω και εγω κατι σχετικο για να μην ανοιγω νεο θεμα.
Τι γνωμη εχετε για τα κρανη: MT, CABERG, SCORPION. ?
πραγματικα το θεμα με τα κρανη ειναι παρα πολυ περιεργο.... καποιοι λενε οτι τα νολαν ειναι καταπληκτικα κρανη... εγω παντως που ειχα νολαν δεν ξανα αγοραζω ποτε! καποιοι λενε οτι τo ff4 ειναι γαμω τα κρανη! το αγορασα και το πουλησα σε 15 μερες ! . τα xlite (nolan) λενε ειναι καλα... μιλαμε , με τιποτα! βαρια χωρις αεροδυναμικη χωρις τπτ . τα agv.... πρεπει να αποκτησω αυχενα τυπου ρομποκοπ! δε τα μπορω με τιποτα!!!!! τα shark.... μου αρεσουν αλλα ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ το πιγουνι μου ειναι μονιμος εξω και πανω στο κεφαλι νιωθω σαν να μου το ζουμπαει καποιος.! τα arai μεχρι και πριν το gp μου αρεσαν αλλα δεν μπορουσα να οδηγησω νομιζα οτι ... δεν εβλεπα καλα! απορησα και μετα παρατηρησα οτι το ανοιγμα ειναι μικροτερο απο αλλα κρανη... Τα kbc ειναι οκ! αλλα ο θορυβος ειναι απαραδεκτος .... και ΟΛΑ αυτα + δεν θυμαμε τι αλλο κρανος εχω φορεσει στη ζωη μου.....
ειναι η δικια μου μαμημενη αποψη για το δικο μου το ξερο κεφαλι! και ουδεμια σχεση εχει με το κεφαλι οποιουδιποτε αλλου.... ετσι αν εγω πρεπει ντε και καλα να πω τι μου αρεσει θα πρεπει να αναλυω για τα 15 κρανη που ειχα στη ζωη μου τι μου αρεσε τι δε μου αρεσε (θυμιθηκα και το suomi ) και απο ολα αυτα ο αλλος να καταλαβει! ΠΩΣ γινετε να πεις σε καποιον ΠΑΡΕ ΑΥΤΟ! ΦΟΒΕΡΟ! ?????? εγω δε μπορω... οταν με ρωτανε λεω
ολες τις πληροφοριες για σωστη αγορα αλλα επισεις λεω οτι ο εξοπλισμος γενικα ειναι και θεμα εμπειριας.
αλλα ΟΧΙ! πρεπει να πεις ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ αλλιως δεν μπορουν... χρονια διαβαζω χρονια δινω λεφτα σε αυτα , δινεις μασημενη τροφη σε καποιον που δε ξερει αλλα ΟΧΙ! πρεπει να πεις ΠΑΡΕ ΑΥΤΟ.
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ SHOEI. ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΟ.
ουφ.
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
agv t2 τελικά...αντε να έρθει να το δούμε.