Γιατί βιάζεσαι; Μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, που θα το πάρεις, θα έχεις αλλάξει 42 φορές γνώμη...
Γιατί βιάζεσαι; Μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, που θα το πάρεις, θα έχεις αλλάξει 42 φορές γνώμη...
Πρωτον δεν αλλαζω γνωμη απλα μπορει να συμπεριλαβω και καποια ακομη μηχανακια στις επιλογες μου
δευτερον για να εχω κατι κατα νου και να ειμαι καπου προσανατολισμενος
και τριτον ισως να παρω και πιο νωρις.
εγώ με το cb-1 πάω σε ευθείες σταθερά 140+ και κανένα πρόβλημα. παίρνεις καλό κράνος, βάζεις και tank bag, ξαπλώνεις επάνω το κεφάλι και παίρνεις και έναν υπν..εεε δηλαδή δεν κουράζει όσο νομίζεις και μη νομίζεις ότι με ένα ονόφφ θα πας πιο ξεκούραστα. με τον κλέοπα έτρωγα τον αέρα σαν καρπαζιές στο σβέρκο, ανυπόφορος. με το naked άμα πας και ψαρακωμένος είσαι με 190+ και δεν παίρνεις χαμπάρι. (βέβαια έχω και κλιπονς, γιαυτό). για το «μούρη στην πόλη», εκτός αν μιλάς για τα ζίτα, δεν το νομίζω. οπότε πάρε cb-1![]()
Συμφωνα με τη μεθοδο του sniper (που αυτη ακολουθω), τα σερβις μου ειναι λιγα παραπανω απο το βεστρωμ. Αν πρεπει να αλλαξω τακακια και μπουζια μαζι δλδ, κανα κατοσταρι, 120αρι το θελω. Τακακια ομως δεν εχω αλλαξει εδω και 25.000χλμ! Αυτο που εχω καταλαβει σαν διαφορα κοστους με φιλους ονοφαδες ομως, ειναι τα λαστιχα...
There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.
Μαιστα. Απο οτι καταλαβα επομενως τα περισσοτερα 600αρια εχουν τα ιδια εξοδα πανω κατω χωρις σημαντικες διαφορες.
ναι οταν λεω γυμνο εννοω fz, xj, Z, hornet κλπ. δηλαδη λες να μην τα φοβηθο τα γυμνα;για το «μούρη στην πόλη», εκτός αν μιλάς για τα ζίτα, δεν το νομίζω. οπότε πάρε cb-1
Ωραιο δεν λεω αλλα και παλι προτημω το φειζερ (ειναι και το γιαμαπα βλεπεις στη μεση που με οθει κατα κει αλλα και παλι προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο)Αν θέλεις κάτι πιο σπόρ και αντέχεις λίγο υψηλότερη κατανάλωση (και πιθανότατα λίγα παραπάνω χλμ στο οδόμετρο), CBR 600 F.
Δηλαδη εγω το 300αρι το εχω στο τσεπακι καθε φορα που βαζω λαστιχο. Για τα ονοφ ας απαντησουν οι καταληλλοι...![]()
There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.
fazer 600.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Aσε μας ρε συ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μα καλα γιατι κανείς δεν έχει αναφέρει μέχρι στιγμής το bandit 650 to οποίο όπως αποδείχτηκε σε άλλο thread τα πατάειόλα???????
Πέρα από τη πλάκα, το μηχανάκι είναι απίστευτα ολοκληρωμένο, με χαμηλή κατανάλωση και πραγματικό σκυλί, φτου φτου μη το ματιάσω!!!!!!!και το βρίσκεις άνετα πλέον στα λεφτά που λες!!!![]()
Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
Βmw k1300s '15 -