Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 35

Θέμα: Αναποφασιστη αγορα

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Γιατί βιάζεσαι; Μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, που θα το πάρεις, θα έχεις αλλάξει 42 φορές γνώμη...

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous

Γιατί βιάζεσαι; Μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, που θα το πάρεις, θα έχεις αλλάξει 42 φορές γνώμη...
    Πρωτον δεν αλλαζω γνωμη απλα μπορει να συμπεριλαβω και καποια ακομη μηχανακια στις επιλογες μου
    δευτερον για να εχω κατι κατα νου και να ειμαι καπου προσανατολισμενος
    και τριτον ισως να παρω και πιο νωρις.

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Για γυμνο δεν θελω, οχι πως δε μου αρεσουν, απλα προσωπικα τα θεωρω απο τα πιο αντι-πρακτικα μηχανακια και πως ειναι μονο για μουρη μεσα στην πολη (και σε ταξιδι σε κουραζουν και δεν μπορεις να τα εκμεταλευτεις οσο μπορουν να αποδοσουν).
    εγώ με το cb-1 πάω σε ευθείες σταθερά 140+ και κανένα πρόβλημα. παίρνεις καλό κράνος, βάζεις και tank bag, ξαπλώνεις επάνω το κεφάλι και παίρνεις και έναν υπν..εεε δηλαδή δεν κουράζει όσο νομίζεις και μη νομίζεις ότι με ένα ονόφφ θα πας πιο ξεκούραστα. με τον κλέοπα έτρωγα τον αέρα σαν καρπαζιές στο σβέρκο, ανυπόφορος. με το naked άμα πας και ψαρακωμένος είσαι με 190+ και δεν παίρνεις χαμπάρι. (βέβαια έχω και κλιπονς, γιαυτό). για το «μούρη στην πόλη», εκτός αν μιλάς για τα ζίτα, δεν το νομίζω. οπότε πάρε cb-1

αμα ειναι να φτασω στα 1000cc χωρις δευτερη σκεψη παω για τον τιγρη.
    αν είναι να φτάσεις στα 1000, πάρε ένα bandit 1250.

δώσε μας ένα εύρος τιμής, να μας βοηθήσεις λίγο...
    και τι έχεις οδηγήσει μέχρι τώρα
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerpap Προβολή μηνύματος
    αν είναι να φτάσεις στα 1000, πάρε ένα bandit 1250.

δώσε μας ένα εύρος τιμής, να μας βοηθήσεις λίγο...
    και τι έχεις οδηγήσει μέχρι τώρα
    3500 eipe pap

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    3500 eipe pap
    ε τότε bmw f650 gs αν θές κάτι παντός καιρού-εδάφους-συνθηκών που να μην καίει.

Αν θέλεις κάτι πιο σπόρ και αντέχεις λίγο υψηλότερη κατανάλωση (και πιθανότατα λίγα παραπάνω χλμ στο οδόμετρο), CBR 600 F.
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Ενταξει μια χαρα ειναι οι τιμες του, καποιος με φειζερ μπορει να πει και αυτος κατι;
    Επισης κατι που ηθελα να ρωτησω απο την αρχη (αν και το αποφυγα για να μην με φατε, αλλα και γιατι δεν τα πολυπαω) ηταν για σκουτερ. Τι λετε; Αξιζει; Το αναφερω μονο και μονο λογο χωρων και προστασιας απο καιρικα φαινομενα.
    Συμφωνα με τη μεθοδο του sniper (που αυτη ακολουθω), τα σερβις μου ειναι λιγα παραπανω απο το βεστρωμ. Αν πρεπει να αλλαξω τακακια και μπουζια μαζι δλδ, κανα κατοσταρι, 120αρι το θελω. Τακακια ομως δεν εχω αλλαξει εδω και 25.000χλμ! Αυτο που εχω καταλαβει σαν διαφορα κοστους με φιλους ονοφαδες ομως, ειναι τα λαστιχα...
    There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Μαιστα. Απο οτι καταλαβα επομενως τα περισσοτερα 600αρια εχουν τα ιδια εξοδα πανω κατω χωρις σημαντικες διαφορες.
    για το «μούρη στην πόλη», εκτός αν μιλάς για τα ζίτα, δεν το νομίζω. οπότε πάρε cb-1
    ναι οταν λεω γυμνο εννοω fz, xj, Z, hornet κλπ. δηλαδη λες να μην τα φοβηθο τα γυμνα;

Αν θέλεις κάτι πιο σπόρ και αντέχεις λίγο υψηλότερη κατανάλωση (και πιθανότατα λίγα παραπάνω χλμ στο οδόμετρο), CBR 600 F.
    Ωραιο δεν λεω αλλα και παλι προτημω το φειζερ (ειναι και το γιαμαπα βλεπεις στη μεση που με οθει κατα κει αλλα και παλι προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο)

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RizlaPlusPlus Προβολή μηνύματος
    Αυτο που εχω καταλαβει σαν διαφορα κοστους με φιλους ονοφαδες ομως, ειναι τα λαστιχα...
    Δηλαδή?

Δηλαδη εγω το 300αρι το εχω στο τσεπακι καθε φορα που βαζω λαστιχο. Για τα ονοφ ας απαντησουν οι καταληλλοι...
    There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    fazer 600.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peter86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Manalishi Προβολή μηνύματος
    TDM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Aσε μας ρε συ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Μα καλα γιατι κανείς δεν έχει αναφέρει μέχρι στιγμής το bandit 650 to οποίο όπως αποδείχτηκε σε άλλο thread τα πατάει όλα???????
    Πέρα από τη πλάκα, το μηχανάκι είναι απίστευτα ολοκληρωμένο, με χαμηλή κατανάλωση και πραγματικό σκυλί, φτου φτου μη το ματιάσω!!!!!!!και το βρίσκεις άνετα πλέον στα λεφτά που λες!!!
    Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
    Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
    Βmw k1300s '15 -

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peter86 Προβολή μηνύματος
    Aσε μας ρε συ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Μα καλα γιατι κανείς δεν έχει αναφέρει μέχρι στιγμής το bandit 650 to οποίο όπως αποδείχτηκε σε άλλο thread τα πατάει όλα???????
    Πέρα από τη πλάκα, το μηχανάκι είναι απίστευτα ολοκληρωμένο, με χαμηλή κατανάλωση και πραγματικό σκυλί, φτου φτου μη το ματιάσω!!!!!!!και το βρίσκεις άνετα πλέον στα λεφτά που λες!!!

Στο προσφατο ποστ που αναφερεις κι εσυ αποδειχτηκε πως αν δεν εχεις χρονια εμπειρια σε 1000αρι SS, δεν αντεχεις να οδηγησεις τοσο γρηγορο μηχανακι (δυστυχως). Για ολα τα υπολοιπα (σε πιο αργους ρυθμους φυσικα), τα κανει και το fazer...

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peter86 Προβολή μηνύματος
    ... το bandit 650 to οποίο όπως αποδείχτηκε σε άλλο thread τα πατάει όλα???????

Bandit 650 VS Hornet 600 το επόμενο thread !
    Give me fuel, Give me fire

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chr1s_86 Προβολή μηνύματος
    Bandit 650 VS Hornet 600 το επόμενο thread !
    κι ενα astrea grand βαλε καπου να παιζει ρε!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF