κ πως θα καταλαβω αν οντως ειναι πρωτο χερι κ αγορασμενη το 2010??
κ πως θα καταλαβω αν οντως ειναι πρωτο χερι κ αγορασμενη το 2010??
kitakse an exi ontos tosa xiliometra 8a exi akoma kapia mama pramata opos ta granazia mpori ke ta takaia na ine akoma mamaala den fenonte kita tin alisida alisidogranaza alazoume peripou sta 40.000 xiliometra an ine alagmeni tote..
ala gia na paroume mia mixani prepi na tin di mixanikos genika den tin pernoume etsi apla ke fevgoume mpori na ine ola tsami ala na exi fai trako ke na exi pola alagmena ala telika na exi pari ligo o skeletos pou 8a ta dis esi?
8a pas se enan mixaniko na tin kitaksi ke min kolas sta xiliometra an vris organo me liga xiliometra ke to antikatastisis esi pou 8a kseris an exi gini maimoudia
den ine efkoli apofasi
mixanikos na tin elenksi prota ke meta ola ta ala
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
Έχω ακριβώς το ίδιο και είναι μοντέλο 2008.
Αν το πήρε το 2010 δεν αλλάζει κάτι, έχουν βγει ήδη 2 καινούριες γενιές με διάφορες αλλαγές (ΜΥ09-ΜΥ11), 4500 μου φαίνεται ακριβό, με αυτά τα χρήματα βρίσκεις και με ABS.
Μην αφήσεις τον ενθουσιασμό να σε παρασύρει, ψάξε καλά και θα βρεις κάτι που θα αξίζει περισσότερο τα λεφτά του. Κι οπωσδήποτε σε μηχανικό για έλεγχο, ποτέ γουρούνι στο σακί.
Έπαθα και έμαθα, το πρώτο μου χόρνετ το πούλησα σε ένα μήνα 400€ παρακάτω για να φύγει και το επόμενο το πλήρωσα 1000€ παραπάνω![]()
εχει σταμπαρει κανεις καποια αξιολογη κυριως σε λευκο που μ αρεσει πααρα πολυ??
Με ένα πρόχειρο ψαξιματάκι ορίστε ένα λινκ για VIN decoder. (ανάλυση αριθμού ταυτοποιήσεως(?) οχήματος)
http://www.motoverse.com/tools/vin/honda.asp
Έχει και για άλλες εταιρίες. Επειδή δεν έχω ακόμα μηχανή δε μπορώ να δω αν είναι ακριβές όμως.
Απλα μπορει να ειχε μεινει στοκ σε ενα μαγαζι και αυτος αντι να παει και να παρει το καινουργιο προτημισε αυτο που ηταν και σε αρκετα χαμηλοτερη τιμη, οποτε αν το μαγαζι το ειχε 2-3 χρονια και το πηρε αυτος το 10 η αδεια θα γραφει 10 ενω το μηχανακι θα ειναι μοντελο του 08.ηταν δηλ 2 η 3 χρονια απουλητο??πως το βλεπετε??
Πρέπει να εννοείς αυτό
Δείτε και εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/Vehicle...ication_Number
το 10ο ψηφίο στο VIN δίνει τη χρονιά του μοντέλου. Από το 1980-2000 είναι γράμμα, από το 2001-2009 είναι αριθμός(1-9) και από το 2010-2012 είναι πάλι γράμμα.