Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: βοηθηστε με αυριο παω για αγορα

Νέο μέλος
    κ πως θα καταλαβω αν οντως ειναι πρωτο χερι κ αγορασμενη το 2010??

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από jkarakasinio Προβολή μηνύματος
    κ πως θα καταλαβω αν οντως ειναι πρωτο χερι κ αγορασμενη το 2010??
    kitakse an exi ontos tosa xiliometra 8a exi akoma kapia mama pramata opos ta granazia mpori ke ta takaia na ine akoma mamaala den fenonte kita tin alisida alisidogranaza alazoume peripou sta 40.000 xiliometra an ine alagmeni tote..

ala gia na paroume mia mixani prepi na tin di mixanikos genika den tin pernoume etsi apla ke fevgoume mpori na ine ola tsami ala na exi fai trako ke na exi pola alagmena ala telika na exi pari ligo o skeletos pou 8a ta dis esi?

8a pas se enan mixaniko na tin kitaksi ke min kolas sta xiliometra an vris organo me liga xiliometra ke to antikatastisis esi pou 8a kseris an exi gini maimoudia

den ine efkoli apofasi

mixanikos na tin elenksi prota ke meta ola ta ala
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Νέο μέλος Το avatar του/της dimik
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2311756/
    για πειτε ρε παιδια γιατι θα παω ξημερωματα
    Έχω ακριβώς το ίδιο και είναι μοντέλο 2008.

Αν το πήρε το 2010 δεν αλλάζει κάτι, έχουν βγει ήδη 2 καινούριες γενιές με διάφορες αλλαγές (ΜΥ09-ΜΥ11), 4500 μου φαίνεται ακριβό, με αυτά τα χρήματα βρίσκεις και με ABS.
    Μην αφήσεις τον ενθουσιασμό να σε παρασύρει, ψάξε καλά και θα βρεις κάτι που θα αξίζει περισσότερο τα λεφτά του. Κι οπωσδήποτε σε μηχανικό για έλεγχο, ποτέ γουρούνι στο σακί.

Έπαθα και έμαθα, το πρώτο μου χόρνετ το πούλησα σε ένα μήνα 400€ παρακάτω για να φύγει και το επόμενο το πλήρωσα 1000€ παραπάνω

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimik Προβολή μηνύματος
    Έχω ακριβώς το ίδιο και είναι μοντέλο 2008.

Αν το πήρε το 2010 δεν αλλάζει κάτι, έχουν βγει ήδη 2 καινούριες γενιές με διάφορες αλλαγές (ΜΥ09-ΜΥ11), 4500 μου φαίνεται ακριβό, με αυτά τα χρήματα βρίσκεις και με ABS.
    Μην αφήσεις τον ενθουσιασμό να σε παρασύρει, ψάξε καλά και θα βρεις κάτι που θα αξίζει περισσότερο τα λεφτά του. Κι οπωσδήποτε σε μηχανικό για έλεγχο, ποτέ γουρούνι στο σακί.

Έπαθα και έμαθα, το πρώτο μου χόρνετ το πούλησα σε ένα μήνα 400€ παρακάτω για να φύγει και το επόμενο το πλήρωσα 1000€ παραπάνω
    ηδη ακυρωσα το αυριανο μου ταξιδι παιδια μιας κ ανεβαινω αθηνα το σαββατο να ψαξω καλυτερα

Νέο μέλος
    εχει σταμπαρει κανεις καποια αξιολογη κυριως σε λευκο που μ αρεσει πααρα πολυ??

εχει σταμπαρει κανεις καποια αξιολογη κυριως σε λευκο που μ αρεσει πααρα πολυ??
    Γιατι να το κάνουμε αυτό;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dmf Προβολή μηνύματος
    Ο αριθμός πλαισίου θα είναι κάπως ZDCPC41C07F****** Το C07F που λέει είναι η χρονιά παραγωγής του. 2007 στην δικιά μου.
    Με ένα πρόχειρο ψαξιματάκι ορίστε ένα λινκ για VIN decoder. (ανάλυση αριθμού ταυτοποιήσεως(?) οχήματος)

http://www.motoverse.com/tools/vin/honda.asp

Έχει και για άλλες εταιρίες. Επειδή δεν έχω ακόμα μηχανή δε μπορώ να δω αν είναι ακριβές όμως.

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    ηταν δηλ 2 η 3 χρονια απουλητο??πως το βλεπετε??
    Απλα μπορει να ειχε μεινει στοκ σε ενα μαγαζι και αυτος αντι να παει και να παρει το καινουργιο προτημισε αυτο που ηταν και σε αρκετα χαμηλοτερη τιμη, οποτε αν το μαγαζι το ειχε 2-3 χρονια και το πηρε αυτος το 10 η αδεια θα γραφει 10 ενω το μηχανακι θα ειναι μοντελο του 08.

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ego_o_idios Προβολή μηνύματος
    oi ari8moi ston skeleto as poume grafoun tin imerominia paragogis to pos den 8imame an mpori kapios as ton voi8isi
    Πρέπει να εννοείς αυτό

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ego_o_idios Προβολή μηνύματος
    oi ari8moi ston skeleto as poume grafoun tin imerominia paragogis to pos den 8imame an mpori kapios as ton voi8isi
    sini8os lene montelo tis tafe imerominias giati tote vgike i proti adia
    Δείτε και εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/Vehicle...ication_Number

το 10ο ψηφίο στο VIN δίνει τη χρονιά του μοντέλου. Από το 1980-2000 είναι γράμμα, από το 2001-2009 είναι αριθμός(1-9) και από το 2010-2012 είναι πάλι γράμμα.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF