Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 102

Θέμα: ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ ιστορίες

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    ΕΙΝΑΙ

(γιατί μαζεύεις χλμ χωρίς να το πάρεις χαμπάρι. Πας με 160 και νομίζεις ότι δεν τρέχει τίποτα)
    Με ένα SS όντως δεν τρέχει τίποτα
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από baron Προβολή μηνύματος
    Ξέχασες αυτούς που πήραν τα @@ τους όταν προσπάθησαν να φρενάρουν σε σαμαράκι

Re radd το οτι δεν σε παίρνουν οι άλλοι στα σοβαρά δεν σημαίνει (δυστυχώς) οτι λένε μαλακίες, αλλά το οτι οι θεωρίες σου είναι άσχετες. Δεν θα μπει κάποιος σε σοβαρή αντιπαράθεση επιχειρημάτων μαζί σου μιας και προφανώς η εμπειρία σου από μοτό είναι περιορισμένη σε κάτι που έχεις συνηθίσει, ενώ από SS προφανώς είσαι νύχτα μαγεμένη.
    Το οτι κάποιος άσχετος πήρε ένα SS και χέστηκε πάνω του μόλις άνοιξε το γκάζι, ή βρόντηξε κάτω μόλις πάτησε τα φρένα δεν κάνει τα μηχανάκια επικίνδυνα. Τα μηχανάκια είναι εκεί και κάνουν συγκεκριμένα πράγματα, απαιτώντας μυαλωμένους αναβάτες μιας και είναι όπλα. Αν κάποιος είναι άσχετος θα τον πάρουν απ΄το χεράκι, θα του συγχωρέσουν και 10 μαλακίες και μέχρι εκεί. Αν ο μάλαξ θεωρήσει οτι το ΄χει το θέμα, πρόβλημα του και θα το μάθει με οδυνηρό τρόπο.

Αν το πρόβλημα σου είναι οτι έχεις χεστεί κάποια φορά που οδήγησες SS πές το μας και άσε τις μπουρδες για την δήθεν ανωτερότητα του τελελέβερ και του πουτκλέγανελεβερ. Ενα σωστά ρυθμισμένο τηλεσκοπικό είναι μακράν σε αίσθηση και πληροφόρηση απ΄τις μάτσες και τους φλώκους της BMW. Για να μην μιλήσουμε για τίποτα Ohlins-WP κλπ και γελάνε και τα τασάκια.

ΥΓ. Αν σ΄ενδιαφέρουν τα αντισυμβατικά συστήματα όπως της κλανιομπανιέρας του avatar σου κλικ εδώ. Κάποια είχαν πλεονεκτήματα και όλα είχαν μειονεκτήματα (όπως και τα τηλεσκοπικά). Δυστυχώς παρόλο που εταιρίες όπως η Honda, Yamaha, Bimota ξόδεψαν άπειρα φράγκα και τα καλύτερα μυαλά, το αποτέλεσμα ήταν μια τρύπα στο νερό. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής...
    καλώς τον!
    έλα πες μας ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ ιστορίες

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από radd Προβολή μηνύματος
    καλώς τον!
    έλα πες μας ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ ιστορίες
    Το χειμώνα, στα γόνατα, μπροστά στο τζάκι...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Banned
    Το χειμώνα, στα γόνατα, μπροστά στο τζάκι...
    γουστάρω γαμιστερές ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ ιστορίες

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    δεν εχω καταλαβει καθοτι ειμαι ενα κουλαδι με σουπερσπορτ... εδω λεμε ιστοριες για σουπερσπορτ η τσακωνομαστε για τα ΄΄τελεφερικ΄΄ της μπε εμ βε?
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Με ένα SS όντως δεν τρέχει τίποτα

αμ δε ξέρω....

:a17:

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από EVI Προβολή μηνύματος
    δεν εχω καταλαβει καθοτι ειμαι ενα κουλαδι με σουπερσπορτ... εδω λεμε ιστοριες για σουπερσπορτ η τσακωνομαστε για τα ΄΄τελεφερικ΄΄ της μπε εμ βε?
    τηλεμάρκετινγκ εκπομπή είμαστε
    όλα θα τα σφάξουμε :a41:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    το τελελεβερ ειναι αλλο ενα μαρκετιστικο κολπο της bmw για να ξεχωρισει.

δεν εχω οδηγησει, οποτε και δεν εχω πληρη αποψη. ξερω μονο πως εχει κανει κατι ανακλησεις, οπως ολα τα μοντελα της bmw αρα και καλο να ειναι απο αξιοπιστια μαπα. Προτιμω να στριβω παντα μετρια , παρα να στριβω τελεια και μια μερα που θα της βαρεσει στη Bmw να μη στριψω καθολου. Ασε που σε συνδυασμο με τα αλλα προβληματα στα bmw παιζει να μη φτασεις στη στροφη γτι εσβησε, η να μην ξεκινησεις καν γτι δεν παιρνει μπρος

υγ ναι ηταν flame post
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimzan Προβολή μηνύματος
    το τελελεβερ ειναι αλλο ενα μαρκετιστικο κολπο της bmw για να ξεχωρισει.

δεν εχω οδηγησει, οποτε και δεν εχω πληρη αποψη. ξερω μονο πως εχει κανει κατι ανακλησεις, οπως ολα τα μοντελα της bmw αρα και καλο να ειναι απο αξιοπιστια μαπα. Προτιμω να στριβω παντα μετρια , παρα να στριβω τελεια και μια μερα που θα της βαρεσει στη Bmw να μη στριψω καθολου. Ασε που σε συνδυασμο με τα αλλα προβληματα στα bmw παιζει να μη φτασεις στη στροφη γτι εσβησε, η να μην ξεκινησεις καν γτι δεν παιρνει μπρος

υγ ναι ηταν flame post

Να ςου θυμισω οτι εισαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα σου αερα...

που θα θαψεις εσυ ετσι τις προπελες
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Αυτά είναι ρπστμ...
    Άμα δε σου περισσεύει να κάψεις για το χαβαλέ 2 τεπόζιτα μπετζίνα, κάθεσαι μπροστά στο τζάκι (ή στην οθόνη, το ίδιο είναι) και λες μαλακίες...
    Γμ την αφραγκία μας γαμώ...
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    να ψαξω μερικα ποστς σε φιλικα φορουμ απο φανατικους bmwομηχανοβιους που πληρωσαν καινουριο telelever ? οχι απο την κακομεταχειρηση, απλα επειδη χαλασε. και μερικους αξονες πισω, και μερικες μπιελες, και μερικα ifrmware update. Ακους εκει δεν παιρνει μπρος επειδη θελει update. Τοσο gtp ειναι, μεχρι και η microsoft αναβαθμιστηκε και δε βγαζει μπλε οθονη,η bmw ακομα update κανει

νεος ημουν στην οδηγηση. μηχανοκινητα νεα ομως διαβαζω πολλα χρονια
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

να ψαξω μερικα ποστς σε φιλικα φορουμ απο φανατικους bmwομηχανοβιους που πληρωσαν καινουριο telelever ? οχι απο την κακομεταχειρηση, απλα επειδη χαλασε. και μερικους αξονες πισω, και μερικες μπιελες, και μερικα ifrmware update. Ακους εκει δεν παιρνει μπρος επειδη θελει update. Τοσο gtp ειναι, μεχρι και η microsoft αναβαθμιστηκε και δε βγαζει μπλε οθονη,η bmw ακομα update κανει

μην τσακωνεσε μονος σου περιμενε καποιος να πει κατι .... ( εγω πλακα εκανα με την υπογραφη σου χεσμενες τις εχω τις προπελες με τα τελεφερικ απο τη γερμανια)

Banned
    Εγώ πιστεύω πως όλοι οι σουπερσπορτάδες έχουν κρυφό πόθο μία BMW

Άλλωστε από κει βγήκε και η παροιμία: "σαν το χερά στο κρεβάτι"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΥΤΕ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ !!!!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από radd Προβολή μηνύματος
    Εγώ πιστεύω πως όλοι οι σουπερσπορτάδες έχουν κρυφό πόθο μία BMW

Άλλωστε από κει βγήκε και η παροιμία: "σαν το χερά στο κρεβάτι"
    Πρέπει να 'χεις χοντρή π@πούτσ@ από SS εσύ...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF