Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
κοριτσια χαλαρωστε.χαβαλες ειναι....
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Συνημμένο 267962 1940 Εεε και παλι πολλα δεν ειναι τα χρονια?
Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER κοριτσια χαλαρωστε. Γίγαντες πλακί φαγαμε ομορφιά μου.. (άμα χαλαρώσουμε κι άλλο την κατσαμε την βαρκα..)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Γίγαντες πλακί φαγαμε ομορφιά μου.. (άμα χαλαρώσουμε κι άλλο την κατσαμε την βαρκα..) ζουμακι ε...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Γίγαντες πλακί φαγαμε ομορφιά μου.. (άμα χαλαρώσουμε κι άλλο την κατσαμε την βαρκα..) ζήτα απο τον κτήνος να σου δώσει ενα χαπακι για την περίσταση (δεν θυμάμαι πως λέγετε) να δουλέψει και αυτος λίγο.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από KotsosDR αυτο βγαίνει μέχρι και σήμερα το βλέπω πολύ σε tdmαδες
Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Γίγαντες πλακί φαγαμε ομορφιά μου.. (άμα χαλαρώσουμε κι άλλο την κατσαμε την βαρκα..) Και ξέρεις εεεεε;;;;;;; Ο γέρος πάει ή από πέσιμο, ή από χέσιμο...................
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Δημοσιεύθηκε αρχικά από rantanplan ζήτα απο τον κτήνος να σου δώσει ενα χαπακι για την περίσταση (δεν θυμάμαι πως λέγετε) να δουλέψει και αυτος λίγο. Imodium.... (παλιος φαρμακέμπορας γαρ...)
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Imodium.... (παλιος φαρμακέμπορας γαρ...) ανα μπραβο,αυτο
Εγώ φτιάχνω κωλοστούμπι (!) δικής μου πατέντας.