Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 37

Θέμα: CBF 600 sa c abs. Πρώτες εντυπώσεις. Σύντομο τεστ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peter86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από butterfly Προβολή μηνύματος
    (με 6η και 5000 βγάζει 110 km/h)
    Μια χάρα!!το bandit Που είναι και ο άμεσος αντίπαλος του στις ίδιες στροφές έχει 99-100!!!!
    Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
    Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
    Βmw k1300s '15 -

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Τίμιο, αξιόπιστο, εργονομικό, καλοτάξιδο, όπως μόνο η honda και καναδυό ακόμη ξέρουν, αλλά νομίζω μέχρι εκεί. Μην το παρακάνουμε. Μερικές φορές αυτή η γιαπωνζίλα είναι ιός που αλλοιώνει την κρίση και προσθέτει πολλά κιλά υπερβολής.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peter86
    Ε οκ τι άλλο θες για κάτι το οποίο χρησιμοποιείς όλο (μα όλο) το χρόνο και για πολλα χρόνια???Να γράφεις 30.000 χλμ το χρόνο και να μην σκας ένα κάρο χρήματα σε αναλώσιμα,βενζίνες κ.τ.λ???
    Αλλάζεις ελατήρια ή αν έχεις φράγκα και αναρτηση πίσω και είσαι και μια χαρά και σε αυτό το τομέα.Δ μιλάμε για πολεμικο μηχανάκι..μιλάμε για κατι που τα κάνει όλα,εκτός από χώμα.Για τα λεφτά του είναι μια χαρά
    Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
    Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
    Βmw k1300s '15 -

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VASOS Προβολή μηνύματος
    Τίμιο, αξιόπιστο, εργονομικό, καλοτάξιδο, όπως μόνο η honda και καναδυό ακόμη ξέρουν, αλλά νομίζω μέχρι εκεί. Μην το παρακάνουμε. Μερικές φορές αυτή η γιαπωνζίλα είναι ιός που αλλοιώνει την κρίση και προσθέτει πολλά κιλά υπερβολής.
    H υπερβολή είναι κακός ιός, ανεξαρτήτου μάρκας. Συμφωνώ. Όλα τα επίθετα που έβαλες στο CBF το χαρακτηρίζουν 100%. Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι τι πήρα για τα λεφτά που έδωσα. Και είμαι παραπάνω από ευχαριστημένος.
    Όσο για την σύγκριση με το 800, είναι αρκετές κλάσεις πίσω το CBF. Kαι σαν τεχνολογία, και σαν οδική συμπεριφορά. Α, και κατανάλωση με 6η και 120, έβλεπα κάτω από 4lt στον υπολογιστή....καλά τα λέω??? Αν είχε λίγο μεγαλύτερο τεπόζιτο θα μαμούσε!!!

Υ.Γ.
    Ήσουν παλιά στο bmwbikers ?????

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από butterfly Προβολή μηνύματος
    H υπερβολή είναι κακός ιός, ανεξαρτήτου μάρκας. Συμφωνώ. Όλα τα επίθετα που έβαλες στο CBF το χαρακτηρίζουν 100%. Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι τι πήρα για τα λεφτά που έδωσα. Και είμαι παραπάνω από ευχαριστημένος.
    Όσο για την σύγκριση με το 800, είναι αρκετές κλάσεις πίσω το CBF. Kαι σαν τεχνολογία, και σαν οδική συμπεριφορά. Α, και κατανάλωση με 6η και 120, έβλεπα κάτω από 4lt στον υπολογιστή....καλά τα λέω??? Αν είχε λίγο μεγαλύτερο τεπόζιτο θα μαμούσε!!!

Υ.Γ.
    Ήσουν παλιά στο bmwbikers ?????
    Άριστη επιλογή για all around μοτοσικλέτα. Όπως άριστο είναι και το bandit.

Το μόνο πολυέξοδο αναλώσιμο είναι τα μπουζί (4-άδα). Θυμάμαι στο bandit το κόστος ήταν στα 40 Ε.

Κάπου εκεί είναι η κατανάλωση του F αλλά νομίζω και ο trip computer υπερβάλλει ολίγον τι.
    Πλέον σε μικτό κύκλο (με πάνω από 70% πόλη) η μέση κατανάλωση είναι περί τα 5,2 l/100 km.
    υ.γ.: Ναι ήμουν μέλος, παρακολουθούσα το φόρουμ αλλά όχι ενεργά.

edit: τώρα που το ξανακοίταξα, ελέω sapila, το μικτό βάρος του CBF δεν είναι στα 222 kg αλλά στα 217 kg (100% γεμάτο). Οπότε τα παραφούσκωσα (άκυρα τα 230 kg).
    Τελευταία τροποποίηση από VASOS; 10/09/2012 στις 14:22.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    αυτα τα επιθετα που εγραψες συν η χαμηλη τιμη δεν μπορουν να συνοδεψουν ταυτοχρονα καμμια ευρωπαικη κατασκευη
    γι αυτο και ο ιος της γιαπωνεζιλας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Grafton 505
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikonian Προβολή μηνύματος
    Καλώς σας βρήκα. Ας μείνουμε ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ
    Μέσα είσαι σε όλα !!!!

Welcome to the club !!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    αυτα τα επιθετα που εγραψες συν η χαμηλη τιμη δεν μπορουν να συνοδεψουν ταυτοχρονα καμμια ευρωπαικη κατασκευη
    γι αυτο και ο ιος της γιαπωνεζιλας
    Αχ αυτό το CBR600RR...

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας.

Απαντήσεις

1)Το δικό μου είναι το ψεκαστό του 2009, στρωμένο με 15.000χλμ. Πριν το πάρω, διάβασα με δυσπιστία στο τεστ του 0-300 ότι καίει 4,6λ/100χλμ!!!!! Γι'αυτό θα μετρήσω παρατεταμένα την κατανάλωση για 1000 χλμ και θα συμπληρώσω ακριβέστερες μετρήσεις.Από 216χλμ δεν βγάζεις σοβαρά συμπεράσματα.

2)Το μηχανάκι το πήρα για καθημερινή νορμαλ χρήση. Δεν υπάρχει πλέον η πολυτέλεια της εκδρομής στην Επίδαυρο και δεν θα δοκιμάσω μάλλον ποτέ τα όριά της. Έτσι οι αναρτήσεις με ικανοποιούν πολύ περισσότερο απ'αυτές των hornet 600(2001) και 900(2003) που είχα πριν, μια και είναι πολύ πιο άνετες.

3)Η μετάδοση όπως έγραψα είναι κοντή αφού βάζει την 6η στα κόκκινα, ενώ το παλιό Hornet 600 πχ αν έφτανε το κόκκινο θα είχε τελική 270(!!! ), ενώ στην πράξη δε ξεπερνούσε τα 222, είτε με 6η , είτε με 5η ( Γι'αυτό το είχα γραναζώσει κατά 4,75% κοντύτερα και κέρδισα ,όχι μόνο επιτάχυνση, αλλά και τελική).

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    καλορίζικο nikonian και καλά 1000μετρα

Vasos δεν είχα ποτέ cbf, απλά έχω οδηγήσει για λίγο. Μια χαρά τίμιο μηχανάκι είναι, ενώ στρίβει και μια χαρά για τον χαρακτήρα του. Το οτι ξύνει δεν λέει και τίποτε εκτός του οτι έχει χαμηλά μαρσπιέ που βρίσκουν εύκολα κάτω. Και το mana που έτυχε να οδηγήσω για αρκετά χλμ με παρόμοιο πακέτο αναρτήσεων,είναι σαφώς πιο αδύναμο απ΄το CBF, ενώ έβρισκε κάτω τα μαρσπιέ του απελπιστικά εύκολα χωρίς αυτό να σημαίνει κανένα ουάου κράτημα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Banned
    Πρακτικό μηχανάκι το cbf και όντως τα μαρσπιέ του βρίσκουν εύκολα κάτω (και η σόλα συνέχεια) λόγω των μαλακών αναρτήσεων.Τα φρένα του είναι ok αλλά άμα δοκιμάσεις να φρενάρεις από την τελική του θα εκπλαγείς δυσάρεστα (αυτό το γράφω επειδή η Honda τα έχει βάλει και σε δυνατότερα και βαρύτερα μοντέλα)

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    εγω παντως πιο πιτσιρικος που ειχε τεσταρει το abs του,κοντεψα να σκαρφαλωσω στο ντεποζιτο...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Μετά το hornet που ξεπέρασε σε φήμη τα v-strom μάθαμε ότι το CBF ξύνει πατάκια στις στροφές (καλό είναι αυτό?), έχει 225-230 τελική και κατανάλωση 5 λτ/100 χλμ . Μάλιστα. Με δοκάρια για πίσω ψαλίδι, 41 mm συμβατικό μπροστινό, 70 άλογα τροχό (ίσως λέω πολλά) και βάρος περί τα 230 kg.

Καλά τα γιαπωνέζικα αλλά μήπως το παρακάνετε λίγο σε εντυπώσεις/στοιχεία?

Φιλικά πάντα και καλορίζικο στον φίλο το μοτόρι.
    φίλε μου έχω το cbf1000 6 χρόνια με τα αντίστοιχα περιφερειακα του 600 (σιδερένιο ψαλίδι-πλαιδιο, συμβατικό πηρούνι 41μμ) και σε διαβεβαιώ με ένα ζευγάρι ελάτηρια hyperpro το μηχανάκι κάνει παπάδες.
    μη κολλάς στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές των περιφερειακών. το μυστικό των japan είναι η ομοιογένεια

εγω πότε θα ξύσω γόνατο? Το avatar του/της PQC
    Μετά το hornet που ξεπέρασε σε φήμη τα v-strom μάθαμε ότι το CBF ξύνει πατάκια στις στροφές (καλό είναι αυτό?), έχει 225-230 τελική και κατανάλωση 5 λτ/100 χλμ . Μάλιστα. Με δοκάρια για πίσω ψαλίδι, 41 mm συμβατικό μπροστινό, 70 άλογα τροχό (ίσως λέω πολλά) και βάρος περί τα 230 kg.

Καλά τα γιαπωνέζικα αλλά μήπως το παρακάνετε λίγο σε εντυπώσεις/στοιχεία?

Φιλικά πάντα και καλορίζικο στον φίλο το μοτόρι.
    ρε νούμερο το καταλάβαμε ζηλεύεις το ρυθμιζομενο μπροστινο του cbf.

παλικάρι καλορίζικο και καλά χλμ
    Αν δείτε ένα μαύρο κόκκινο fazer 1000 να περνάει τάπα στην στροφή ξύνωντας μασπίεδες, αυτιά και γόνατα σίγουρα δεν είμαι εγώ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimitrioskosmas Προβολή μηνύματος
    φίλε μου έχω το cbf1000 6 χρόνια με τα αντίστοιχα περιφερειακα του 600 (σιδερένιο ψαλίδι-πλαιδιο, συμβατικό πηρούνι 41μμ) και σε διαβεβαιώ με ένα ζευγάρι ελάτηρια hyperpro το μηχανάκι κάνει παπάδες.
    μη κολλάς στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές των περιφερειακών. το μυστικό των japan είναι η ομοιογένεια
    Φιλε κοιτα..Εδω στην Ελλαδα Αν το μηχανακι δεν εχει Öhlins αναποδο μπροστινο με τετραπιστονα brembo, πισω αλουμινιου και zachs αμορτισερ, και ο κινητηρας δεν ειναι ημιξηρου καρτερ δεν κανει ουτε για τα ψωνια του σαββατοκυριακου

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF